IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on March 13, 2015, 11:06:17 AMNensi prosila bi za intuitivni preblisk Manj je več. Preveč se trudiš, premalo počivaš, dehidrirana si, utrujena in nespočita.Komu na čast, za čigavo zdravje že?Organizem se upira izčrpavanju in želi, da se zabremzaš in pocrkljaš še samo sebe. No tko.
Nensi prosila bi za intuitivni preblisk
Quote from: Tejka on March 13, 2015, 12:54:35 PMTudi jaz bi namig. Sem se danes šla vpisat v šolo, da končno zaključim z izpiti, pa eno prošnjo pišem za job, ki bi mi bil dejansko kul, pa zaljubljena sem konkretno, študiram kam v tujino bom pokala, pa ful dogaja Ne vem kaj naj s teboj, kot da ti čestitam iskreno, te vidim kot vrtavko, ki se vrti, cveti, sije in žari … to je to.Izkoritsi in uživaj.Si v obdobju, ko ti bo uspevalo vse. Si zaslužiš .Cmoka
Tudi jaz bi namig. Sem se danes šla vpisat v šolo, da končno zaključim z izpiti, pa eno prošnjo pišem za job, ki bi mi bil dejansko kul, pa zaljubljena sem konkretno, študiram kam v tujino bom pokala, pa ful dogaja
Še jaz ) Lepo prosim
Quote from: bilka on March 14, 2015, 04:41:33 PMŠe jaz ) Lepo prosim En sam vakum čutim, nobenih občutkov, nič posebnega, kot da si se nekam "zaparkirala" in čakaš da mine, oziroma da se kaj zgodi, da ti je že vse vseeno, si čisto v enem svojem svetu. Kot zaprta lupina, v kateri je sicer polno vsebine, vendar je trenutno ne spusti na plano. Naj ti bo znosno, če rabiš pomoč se pa javi. Objem
Danes in jutri pa dan za akcijo:- nadihajmo se svežega zraka, napolnimo pljuča- srkajmo jutranje sonce- naredimo impulzivno prvo stvar, ki nam pade na pamet, brez "ampak" …- uživajmoSončka.
Quote from: nensi on March 13, 2015, 10:39:51 AMQuote from: Pika on March 13, 2015, 10:02:00 AMNensi, zelo sem se te razveselila.A veš, da bi želela eno intuitivno popotnico za naslednji teden, ko se odpravljam poslovno v tujino.Hvala! Vse bo dobro, ker vse že je dobro. Bolj si mirna kot sicer, prizemljena, realna, ne pričakuješ več gradov v oblakih, takrat ko najmanj pričakuješ največ dobiš.Čutim te čisto drugače kot sicer, se zelo umirjaš in "sestavljaš" vse vidike sebe. Sprejemaš se končno, se mi zdi. Vse dobro ti želim, uspelo ti bo. Nensi, kako lepo. Hvala ti za to sporočilo.Ja, gradov v oblakih ne kujem več... no, jih skušam zgradit na zemlji. In zanimivo, mi uspeva tudi brez tega.Se strinjam, da sem v drugačnem stanju, kot sem bila v času najhujših kriz.Hvala!
Quote from: Pika on March 13, 2015, 10:02:00 AMNensi, zelo sem se te razveselila.A veš, da bi želela eno intuitivno popotnico za naslednji teden, ko se odpravljam poslovno v tujino.Hvala! Vse bo dobro, ker vse že je dobro. Bolj si mirna kot sicer, prizemljena, realna, ne pričakuješ več gradov v oblakih, takrat ko najmanj pričakuješ največ dobiš.Čutim te čisto drugače kot sicer, se zelo umirjaš in "sestavljaš" vse vidike sebe. Sprejemaš se končno, se mi zdi. Vse dobro ti želim, uspelo ti bo.
Nensi, zelo sem se te razveselila.A veš, da bi želela eno intuitivno popotnico za naslednji teden, ko se odpravljam poslovno v tujino.Hvala!