Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki  (Read 175863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki
« Reply #90 on: November 10, 2007, 09:11:19 PM »
Slabo sklepaš Amfirita.  Preprosto so ravno šestice tiste, ki osmicah vse prej kot ne ustrezajo. In ti imaš v tvojem številu kar dve kovinsi, slednji pa obe potrebujeta ravno prst, torej je med drugim moja  8 podpora tvoji kovini. Brez nje itak kovine nebi bilo.

Ti si najine spore prenesla definitivno na tvoj hobi in to je zaščita delfinov, medtem, ko jaz sem brez dvoma bolj globalni kot se tebi to zdi.

Andres

hi hi, ne bi rekla. ;) si pozabil, da kljub temu, da me v krogu podpiraš kot kijevsko število, jaz lahko tebi ravno zaradi tega poberem malce preveč energije in te s tem tudi utrudim, izčrpam. treba je pogledat z več zornih kotov.

Pišeš že v stilu manipulatorstva, tega pa ne maram.  To se ti je zapisalo glede na tvojo naravo, zato tisti, ki prst lahko najbolj izčrpa je devetka in enka.  Ne vem zakaj, toda celo nasproti stoječa lesna elementa prsti ne črpata kot omenijeni. Brez dvoma, pa ti črpaš dobro, od česar si imela bržkone do sedaj korist, saj  si bila mogoče obkrožena ravno s prstnimi elementi. 

Andres
« Last Edit: November 11, 2007, 03:28:03 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #91 on: November 10, 2007, 09:31:36 PM »
Kako dobim ostali dve stevili? Zaenkrat sem se kar pri 7.  :)
Hvala
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #92 on: November 10, 2007, 09:32:30 PM »
Azra s svojimi kijevskimi števili podpira Portirja 858, njegovo mamo in celo  islandskega ministra za pravosodje. ;D ;D

To sem pravi steber.  ;D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #93 on: November 10, 2007, 09:44:26 PM »
A sem ze ugotovila:
766 sem  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #94 on: November 10, 2007, 09:46:37 PM »
A sem ze ugotovila:
766 sem  ;D

Sama kovina me je. Rdece plus bela. V slikarstvu bi dobila ven rozasto.  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #95 on: November 10, 2007, 09:47:53 PM »
A sem ze ugotovila:
766 sem  ;D

Ti ljudje imajo med kovinami 7 najmočnejšo intuicijo. Druge rdeče kovine so običajno bolj usmerjene v zunanji svet. Radi bi živeli veliko življenje in si postavljajo megalomanske cilje - in glej dostikrat imajo res toliko energije, da jih dosežejo. V času, ko se približujejo svojim ciljem pa ne vidijo nikogar in ničesar več, kar pa jim lahko povzroči kar nekaj težav. Težave pa jim povzroča tudi tankočutnst - občutljivost - saj zaradi občutljivosti dostikrat zapustijo varno območje samozavesti, dostojanstva in ponosa.

So naravni vodje, dobri organizatorji - a so tudi neprožni, tako imajo svoj stil organiziranja in izvajanja načrtov, ki ga zlepa ne spremenijo, saj sledijo svoji intuiciji.

Čustva (katerikoli vrste) le težko obdržijo zase.

V ljubezenskih razmerjih so zelo čustveni - a šele, ko so z nekom res močno povezani. Oboji - moški in ženske znajo prevzeti veliko odgovornost in imajo hkrati tudi toliko energije, da prevzete naloge izpeljejo. So zelo samostojni in ponosni. Ženske so malo samosvoje in načelno dobro vodijo družino, moški pa veliko svoje energije porabijo zunaj doma.

Uravnoteženje občutljivosti je ključ do uspeha teh ljudi. Če se naučijo bolj razumeti in se prilagajati nastalim okoliščinam, lahko postanejo zelo sposobni vodje, ki veliko dosežejo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #96 on: November 10, 2007, 09:54:28 PM »
A sem ze ugotovila:
766 sem  ;D

Saj si jo že, poglej svojega mucka ki je ves v roza.  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #97 on: November 10, 2007, 11:45:50 PM »
Podzavestna dejanja  ;)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #98 on: November 11, 2007, 02:18:01 PM »
Pišeš že v stilu manipulatorstva, tega pa ne maram.  To se ti je zapisalo glede na tvojo naravo, zato tisti, ki prst lahko najbolj izčrpa je devetka in enka.  Ne vem zakaj, toda celo nasproti stoječa lesna elementa prsti ne črpata kot omenijeni. Brez dvoma, pa ti črpaš dobro, od česar si imela bržkone do sedaj korist, saj  si bila mogoče obkrožena ravno s prstnimi elementi. 

Andres

oprosti, če sem stvari tako zapisala, da imaš občutek, da manipuliram s tabo. ni bilo tako namenjeno,  :( želela sem samo povedati, da sama na stvari gledam malce drugače. kolikor sem se naučila na tečaju, je potrebno stvari gledati iz večih zornih kotov, predvsem pa je potrebno veliko opazovanja. to pa znam zelo dobro  :)
in priznam, črpam veliko, ampak tudi veliko dajem. z veseljem. pri tebi, Andres, pa ne vem, kaj mi daje energijo, da tako z veseljem kontriram tvojim besedam  ;)
ne mi zamerit. včasih napisane besede veliko bolj drugače izzvenijo, kot pa če bi ti jih povedala iz oči v oči, s pravim mežikom in mojim izrazom na obrazu, ki ni niti rušilen, niti manipulativen.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #99 on: November 11, 2007, 03:32:15 PM »
Moj odgovor bi bil preširok, če bi se hotel razpisati. Zato velja samo eno. Nebi želel, da zaradi tvoje narave umažemo že drugo temo tu pri nas.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #100 on: November 11, 2007, 04:02:08 PM »
nisem si mislila, da se me tako bojiš. škoda je le, da me, ker sem si upala povedat svoje mnenje in kontrirat tako "čisti" osebi, kot si ti, označiš kot umazano... ... in če se bojiš, da bom "umazala" še to temo s svojo odkritostjo, pa mi daj napiši na OS, kaj vse si misliš o meni. vedno sem odprta za vse kritike. sprejemam jih z odprtimi rokami, saj le tako lahko rastem v življenju...

mene osebno pa ne moti, če se razpišeš tudi tukaj. verjetno pa ti bom podala spet kakšen takšen odgovor, da se boš spet počutil (žal), še bolj ogroženega. pa čeprav ti nič nočem. še vedno namreč menim, da si ti vzel vse moje besede, ki sem jih napisala, kot osebni napad na tebe. pa niso bile....

morda pa bo najbolje, da me kar izbrišeš iz tega foruma, boš imel vsaj mir pred takimi, kot sem jaz  ;)

morda bo pa še najbolje, da se kar sama umaknem, vsaj iz nekaterih tem.... ali pa vsaj iz odgovorov tebi. saj glede na to, da znam stvari predstavljati na malo bolj oster način, kot si ga vajen, se boš preveč razburjal. tega pa ne želim.

morda pa boš našel kdaj način, da boš sprejel moj način izražanja in mi oprostil glede tega. 

zanimivo je le, da si ti edini, ki me doživljaš takšno... ne vem zakaj v življenju (hvala bogu) nimam takšnih problemov, da bi me kdorkoli tako doživel. pa poznam ogromno ljudi. zelo različnih in z zelo drugačnimi pogledi na svet.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #101 on: November 11, 2007, 04:39:43 PM »
Kot jaz, si tudi premalo pomembna, da bi s teboj razpravljal, zato pusti ljudem, naj končno izmenjanjo izkušnje v 9zk.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #102 on: November 11, 2007, 05:03:16 PM »
nihče na svetu ni več ali manj pomemben od mene. vsi smo božanska bitja. ne glede na to ali se strinjamo drug z drugim ali ne. to je moje življensko vodilo, ki se ga poskušam držati.

drugače pa sem upala, da bom lahko razpravljala o (tudi o mojih) lastnostih s komerkoli, saj kot sem že rekla, se DZK-ja naučiš skozi opazovanje in skozi debate. s tem lažje prepoznavam tudi svoje "prednosti" in "slabosti". in seveda tudi drugih ljudi.
glede na to, da sem opravila tečaj, si tega tudi želim. in tudi takšni pogovori med nama so lahko lep primer za preučevanje karakterjev po DZK in relacij med njimi. sama sem se že veliko naučila in želim, da bi se še veliko več. 

Offline Princes

• Mojster
« Reply #103 on: November 11, 2007, 06:05:15 PM »
nihče na svetu ni več ali manj pomemben od mene. vsi smo božanska bitja. ne glede na to ali se strinjamo drug z drugim ali ne. to je moje življensko vodilo, ki se ga poskušam držati.

drugače pa sem upala, da bom lahko razpravljala o (tudi o mojih) lastnostih s komerkoli, saj kot sem že rekla, se DZK-ja naučiš skozi opazovanje in skozi debate. s tem lažje prepoznavam tudi svoje "prednosti" in "slabosti". in seveda tudi drugih ljudi.
glede na to, da sem opravila tečaj, si tega tudi želim. in tudi takšni pogovori med nama so lahko lep primer za preučevanje karakterjev po DZK in relacij med njimi. sama sem se že veliko naučila in želim, da bi se še veliko več. 

Zelo lepo napisano. Strinjam se s tabo, če ne razpravljaš, vidiš samo eno pot...
Moje mnenje je, da moraš nadaljevati s svojimi prispevki, saj mnogi od nas ne poznamo tega področja in so nam vsake informacije dobrodošle.

Le korajžno naprej :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #104 on: November 11, 2007, 06:17:49 PM »
Darja

kakšna je pa kaj moja kombinacija: 683.
Ko boš imela čas, se nič ne mudi, hvala in lep vikend. :)

Nensi

Tvoje otroško število(8) podpira odraslo število(6).V mladosti si bila bolj zadržana ,tiha...se učila..tudi iz kakšnih slabih trenutkov.
Sedaj stojiš trdno na tleh,zelo pomembna ti je pravičnost,odkritost,urejenost,nadarjena si za vodenje...včasih te kakšna kritika ali graja prizadene. Imaš veliko zamisli ,veliko razmišljaš..vse kar storiš ,storiš  premišljeno..
Malo skrivnostna ,dokler ne dobiš zaupanja ,mogoče deluješ  navzven malce strogo..v notranjosti pa taka nežna dušica...

Amfitrita...morda še ti lahko kaj napišeš?

Lep večer,Darja