Ne razumem... zakaj kot črna ovca?
enice so čudovita bitja, ki se znajo prilagajati, imajo lagoden in prijeten značaj. paziti se moraš samo tega, da ne postaneš prešibka, saj lahko postaneš neopredeljena in neodločna. drugače pa znaš zelo dobro stvari dojemat in si sposobna videti obe plati raznoraznih situacij, zato velikokrat uspešno posredujejo pri zglajevanju sporov med ljudmi.
meni so enice zelo všeč že tudi zaradi tega, ker v osnovi znajo skrivnosti zadržati v sebi in jim ljudje radi zaupajo. 
kot petica pa se lahko obnašaš tudi tako kot dvojka ali kot osmica. morda petica malce hromi tvojo osnovno prilagodljivost, drugače pa čutiš potrebo po širjenju znanja, rada poučuješ in raziskuješ. odlikuje te tudi žilavost - če narediš napako, se iz nje veliko naučiš. hitro se pobereš in naučeno uporabiš v svojo korist
se motim? 
Črna ovca sem rekla zato, ker sem po številu 151 edina v družini in iz tega stališča odstopam od drugih.
Ne, nikakor se ne motiš. Prilagodljivost, diplomacija - včasih za ceno mojega osebnega mnenja, mir, zglajevanje sporov...
Zaupanje... skrivnosti drugih.... ja nekaj jih je, ki mi zaupajo zelo intimne stvari.
V zadnjem obdobju prevladuje učenje, učenje in učenje... in upam en dan, tudi učenje drugih o mojih izkušnjah, znanju...
Na žalost sem tiste vrste človek, ki gre včasih z glavo skozi zid, čeprav nisem Oven. Doživeti moram napako, da jo potem "vklopim" v moje življenje kot "ne sme se več ponoviti" in naslednjič znam prav ravnati oz. znam druge podučiti kako naj ravnajo glede na mojo izkušnjo.