Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki  (Read 175794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki
« Reply #105 on: November 11, 2007, 06:41:07 PM »
Hvala ti Darja za tale opis, zelo točno si ugotovila kaj in kako.
Bravo  :-*

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #106 on: November 11, 2007, 08:50:55 PM »
Hvala, punci za razumevanje...

Darja, če se strinjaš, bi morda lahko razložile najprej nekaj osnov, kako si razlagamo vsa ta števila in kaj predstavljajo. Naj še enkrat povem, da sem šele začetnica (tečaj sem opravila letos poleti) in da se šele učim. Učim se opazovati skozi oči DZK-ja.
Darja, prosim za pomoč, popravke  :)

osnovno ki-jevsko število (letnica rojstva) razlaga našo osebnost, predstavlja naše zmožnosti, nadarjenosti in je torej prirojena energija

drugo število je število značaja, razlaga pa, kakšni smo bili v mladosti (na nek način je to število izpostavljeno v času pred našim 18. letom, kasneje pa razlaga, pod stresom, tudi kakšni smo navzven...

tretje število pa je ennergijsko število in razlaga našo življensko pot, kako se odzivamo na okolico..

morda še opomba: značajskim razlagam otrok in mladostnikov se je bolje izogniti, saj se otroci karakterno razvijajo vsaj nekje do 18. leta

ps, malček sem popravila, ker sem nekaj narobe napisala  ??? ;)
« Last Edit: November 12, 2007, 08:32:20 AM by Amfitrita »

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #107 on: November 11, 2007, 09:07:28 PM »
Nensi

Tvoje otroško število(8) podpira odraslo število(6).V mladosti si bila bolj zadržana ,tiha...se učila..tudi iz kakšnih slabih trenutkov.
Sedaj stojiš trdno na tleh,zelo pomembna ti je pravičnost,odkritost,urejenost,nadarjena si za vodenje...včasih te kakšna kritika ali graja prizadene. Imaš veliko zamisli ,veliko razmišljaš..vse kar storiš ,storiš  premišljeno..
Malo skrivnostna ,dokler ne dobiš zaupanja ,mogoče deluješ  navzven malce strogo..v notranjosti pa taka nežna dušica...

Amfitrita...morda še ti lahko kaj napišeš?

Lep večer,Darja

se strinjam s tabo, Darja. morda še samo nekaj dodatka:

šestice so zelo jang-je, v sebi nosijo močno ustvarjalno energijo. trdno stojijo tudi za tistim, kar rečejo in mislijo. včasih znajo nastopiti tudi zelo ostro. drugače pa so šestice zelo družabne, rade pomagajo in jih veliko ljudi prosi za nasvet, včasih pa se z nasveti kar ne znajo ustaviti  ;)
zelo so občutljive na graje, pa če so upravičene ali pa ne

kot osmica (prav tako si jang) deluješ prav tako trdno, globoko, odločno, samozavestno. si neizčrpen vir energije, vendar se včasih umakneš in deluješ hladno. tvoja vrlina je, da se ne pustiš iztiriti.
si plemenita in dostojanstvena, zato te ljudje cenijo

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #108 on: November 11, 2007, 09:17:49 PM »
Vau, kar dobro mi kaže kot vidim, če se malo z nasveti zabremzam, sem skoraj perfect!  ;D

Hvala tudi tebi za komentar. Pa kar tako naprej.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #109 on: November 11, 2007, 09:19:02 PM »
Super Amfitrita...no pa sva dve...več glav več ve.

Saj tudi jaz nisem ne vem kakšen znalec o DZK...upam ,da bo Vojko kaj pogledal na to stran ;)

Lp,Darja

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: November 11, 2007, 09:23:54 PM »
ga morava malo spomnit  ;)

sicer pa morava izkoristit priložnost, ki se nama ponuja, da se tudi same tako čimveč naučiva

lep večer

Offline Princes

• Mojster
« Reply #111 on: November 11, 2007, 09:35:38 PM »
Delala sem analizo cele družine in sem samo jaz s številom 1 5 1, nihče nima 1 v svojem trimestnem številu.  Samo moja mama je 7 5 7.  Kaj bi to pomenilo. Izpadem, kot črna ovca ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #112 on: November 11, 2007, 09:52:56 PM »
Ne razumem... zakaj kot črna ovca?

enice so čudovita bitja, ki se znajo prilagajati, imajo lagoden in prijeten značaj. paziti se moraš samo tega, da ne postaneš prešibka, saj lahko postaneš neopredeljena in neodločna. drugače pa znaš zelo dobro stvari dojemat in si sposobna videti obe plati raznoraznih situacij, zato velikokrat uspešno posredujejo pri zglajevanju sporov med ljudmi.
meni so enice zelo všeč že tudi zaradi tega, ker v osnovi znajo skrivnosti zadržati v sebi in jim ljudje radi zaupajo.  :)

kot petica pa se lahko obnašaš tudi tako kot dvojka ali kot osmica. morda petica malce hromi tvojo osnovno prilagodljivost, drugače pa čutiš potrebo po širjenju znanja, rada poučuješ in raziskuješ. odlikuje te tudi žilavost - če narediš napako, se iz nje veliko naučiš. hitro se pobereš in naučeno uporabiš v svojo korist

se motim?  ;)

« Last Edit: November 11, 2007, 09:54:45 PM by Amfitrita »

Offline Princes

• Mojster
« Reply #113 on: November 11, 2007, 10:30:19 PM »

enice so čudovita bitja, ki se znajo prilagajati, imajo lagoden in prijeten značaj. paziti se moraš samo tega, da ne postaneš prešibka, saj lahko postaneš neopredeljena in neodločna. drugače pa znaš zelo dobro stvari dojemat in si sposobna videti obe plati raznoraznih situacij, zato velikokrat uspešno posredujejo pri zglajevanju sporov med ljudmi.
meni so enice zelo všeč že tudi zaradi tega, ker v osnovi znajo skrivnosti zadržati v sebi in jim ljudje radi zaupajo.  :)

kot petica pa se lahko obnašaš tudi tako kot dvojka ali kot osmica. morda petica malce hromi tvojo osnovno prilagodljivost, drugače pa čutiš potrebo po širjenju znanja, rada poučuješ in raziskuješ. odlikuje te tudi žilavost - če narediš napako, se iz nje veliko naučiš. hitro se pobereš in naučeno uporabiš v svojo korist

se motim?  ;)

Črna ovca sem rekla zato, ker sem po številu 151 edina v družini in iz tega stališča odstopam od drugih. 

Ne, nikakor se ne motiš. Prilagodljivost, diplomacija - včasih za ceno mojega osebnega mnenja, mir, zglajevanje sporov...

Zaupanje... skrivnosti drugih.... ja nekaj jih je, ki mi zaupajo zelo intimne stvari.

V zadnjem obdobju prevladuje učenje, učenje in učenje... in upam en dan, tudi učenje drugih o mojih izkušnjah, znanju...

Na žalost sem tiste vrste človek, ki gre včasih z glavo skozi zid, čeprav nisem Oven. Doživeti moram napako, da jo potem "vklopim" v moje življenje kot "ne  sme se več ponoviti" in naslednjič znam prav ravnati oz. znam druge podučiti kako naj ravnajo glede na mojo izkušnjo.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #114 on: November 11, 2007, 10:39:43 PM »
Joj ne se kregat, ne smemo met neg ozracja. :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #115 on: November 11, 2007, 10:41:34 PM »

se motim?  ;)

Črna ovca sem rekla zato, ker sem po številu 151 edina v družini in iz tega stališča odstopam od drugih. 

Ne, nikakor se ne motiš. Prilagodljivost, diplomacija - včasih za ceno mojega osebnega mnenja, mir, zglajevanje sporov...

Zaupanje... skrivnosti drugih.... ja nekaj jih je, ki mi zaupajo zelo intimne stvari.

V zadnjem obdobju prevladuje učenje, učenje in učenje... in upam en dan, tudi učenje drugih o mojih izkušnjah, znanju...

Na žalost sem tiste vrste človek, ki gre včasih z glavo skozi zid, čeprav nisem Oven. Doživeti moram napako, da jo potem "vklopim" v moje življenje kot "ne  sme se več ponoviti" in naslednjič znam prav ravnati oz. znam druge podučiti kako naj ravnajo glede na mojo izkušnjo.

Princes...to se tudi pri meni dogaja.

Lep večer,Darja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #116 on: November 11, 2007, 11:25:57 PM »
Deloma, ali kar dobršen delež tega se dogaja tudi meni. Bržkone vsa podobnost izvira iz petice. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #117 on: November 15, 2007, 11:30:20 AM »
Hvala, punci za razumevanje...

Darja, če se strinjaš, bi morda lahko razložile najprej nekaj osnov, kako si razlagamo vsa ta števila in kaj predstavljajo. Naj še enkrat povem, da sem šele začetnica (tečaj sem opravila letos poleti) in da se šele učim. Učim se opazovati skozi oči DZK-ja.
Darja, prosim za pomoč, popravke  :)

osnovno ki-jevsko število (letnica rojstva) razlaga našo osebnost, predstavlja naše zmožnosti, nadarjenosti in je torej prirojena energija

drugo število je število značaja, razlaga pa, kakšni smo bili v mladosti (na nek način je to število izpostavljeno v času pred našim 18. letom, kasneje pa razlaga, pod stresom, tudi kakšni smo navzven...

tretje število pa je ennergijsko število in razlaga našo življensko pot, kako se odzivamo na okolico..

morda še opomba: značajskim razlagam otrok in mladostnikov se je bolje izogniti, saj se otroci karakterno razvijajo vsaj nekje do 18. leta

ps, malček sem popravila, ker sem nekaj narobe napisala  ??? ;)

Dekleti, tukaj čakamo na še.....
« Last Edit: November 15, 2007, 01:02:06 PM by Princes »

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #118 on: November 16, 2007, 04:28:07 PM »
 :D saj bom, samo jaz imam samo čez vikende načeloma čas.... da v miru za računalnik sedem (zdaj pa se malce "kradem" v službi  :-X) sicer pa... potrpljenje je še vedno bila lepa vrlina ;)

z moje strani se beremo torej v soboto zvečer ali pa v nedeljo  :D

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #119 on: November 16, 2007, 05:21:25 PM »
Bom kaj napisala...lotil se me prehlad,pa bolj pokukam ...nadaljevanje sledi.

Lp,Darja :) ;)