Ko je saturn meni tranzitiral 12. hišo je bil v levu, takrat mi je bilo res težko, popolna osama, drugi so me osamili, pričelo se je potapljanje v psihologijo, pričela sem intenzivno študirati odnose, psihologijo osebnosti, v meni ogromnoooo strahov, kako bom preživela sebe in oba otroka, eksistenčni strah, kako bom zmogla sama vso vzgojo, zakaj me nihče ne mara, zakaj so mi vsi obrnili hrbet, sem res slaba oseba, slaba mama....uf, res en kup strahov, morala sem iti globoko vase, spet najti sebe...najtežje pa mi je bilo, ko je t saturn že v devici prišel na n plutona v 1. hiši (to je bilo obdobje mojega intenzivnega bruhanja), takrat sem bila res na dnu, to je bilo tisto, ko ne veš več za kaj bi sploh še živel in no takrat sem se sesedla na tla v kot moje sobe, se zjokala na polno in se nato čez cca pol ure neznosnega joka odrinila naprej v življenje, takrat se je začelo moje življenje preobračati...in zgradila sem spet novo samo sebe...
Ko je šel t saturn v tehtnici v 2. hiši čez mojo n luno je že obrodil sadove, med drugim sem si takrat zgradila finančno varnost za mojo bodočnost, zgradila nove odnose...
Sedaj mi saturn tranzitira 4. hišo-odselila se je še hči, pričakujemo novo bitje v začetku prihodnjega leta...sedaj sem sama v hiši mojega partnerja z njegovima otrokoma-spet učenje kaj je moj dom, kdo je moja družina, kje so moje korenine...in moj dom, moja družina, moje korenine, vse to je v meni in tega mi nihče ne more vzeti...gradi se tudi nov dom, fizična hiška, ki bo najina, partnerjeva in moja, to bo za naju nekaj povsem novega, to bo res najin dom....in pomoč hčerki za nakup novega stanovanja-to je trenutno še projekt... kar precej novega mi saturn gradi na področju 4. hiše-vesela, gre za lepe projekte, se le pozna, da je t saturn v strelcu, tudi nova hiška bo prej vila kot hiška, čisto strelčevska in bo ob morju, vladar moje 4. hiše je jupiter v 12 hiši