9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
SMRT - konec starega, zacetek novega
A bo z mano konec?
Eno vprašanje ja ali ne? Je ta sprememba prava?
Quote from: hannah on February 01, 2016, 11:33:41 AMŽarek, kaj lahko jutri pričakujem na sestanku? Na vsem lepem je tole, mene pa skrbi, da bom obtožena nekih nepravilnosti, do katerih je prišlo pred kratkim.... Ja, v tej situaciji se je res zgodil preobrat, in sicer prišlo bo do spoznanja o neiskrenosti ter nezaupanju, vendar celotna situacija se nakaže v smeri učenja iz katerega boš prišla kot nova z novim spoznanjem. Znala boš biti obremenjena, ampak tukaj se nakaže tudi neko sporočilo, ki ga boš dobila in te bo razveselilo, tako da se bo situacija kot celota zaključevala pozitivno.
Žarek, kaj lahko jutri pričakujem na sestanku? Na vsem lepem je tole, mene pa skrbi, da bom obtožena nekih nepravilnosti, do katerih je prišlo pred kratkim....
Quote from: Žarek on February 01, 2016, 07:33:26 PMQuote from: hannah on February 01, 2016, 11:33:41 AMŽarek, kaj lahko jutri pričakujem na sestanku? Na vsem lepem je tole, mene pa skrbi, da bom obtožena nekih nepravilnosti, do katerih je prišlo pred kratkim.... Ja, v tej situaciji se je res zgodil preobrat, in sicer prišlo bo do spoznanja o neiskrenosti ter nezaupanju, vendar celotna situacija se nakaže v smeri učenja iz katerega boš prišla kot nova z novim spoznanjem. Znala boš biti obremenjena, ampak tukaj se nakaže tudi neko sporočilo, ki ga boš dobila in te bo razveselilo, tako da se bo situacija kot celota zaključevala pozitivno. Hvala! Je bilo točno tako, kot si opisal. O tistih nepravilnostih, zaradi katerih sem se tako živcirala, pa ni bilo niti besede.
Kaj se pa dogaja pri meni? Ce smem prositi...