NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
LJUBEZEN - sreca, skladnost, ljubezen, razumevanje, strast, novice, izpolnitev
Quote from: Žarek on February 04, 2016, 01:39:44 AMLJUBEZEN - sreca, skladnost, ljubezen, razumevanje, strast, novice, izpolnitev Hvala!
Quote from: bilka on February 03, 2016, 09:32:54 PMKaj se pa dogaja pri meni? Ce smem prositi...Sodeč po kartah je težava v (ne)komunikaciji in zaradi tega se bojuješ sama s seboj, vendar situacija se bo stabilizirala v znamenju sreče in veselja. Potrebno se bo tudi prizemljiti in vprašati, kaj točno si sploh želiš.
Kaj se pa dogaja pri meni? Ce smem prositi...
Jaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!
Quote from: Pika on February 04, 2016, 07:48:49 AMJaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!Glede na karte v tej situaciji in v tem primeru, kaže, da ravnaš pravilno. Res se nakaže neka mentalna obremenitev. Tole zna biti tudi neki finančni zalogaj, zato pač vse skupaj prilagodi razmeram in bo v redu.
Quote from: Žarek on February 04, 2016, 12:57:57 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 07:48:49 AMJaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!Glede na karte v tej situaciji in v tem primeru, kaže, da ravnaš pravilno. Res se nakaže neka mentalna obremenitev. Tole zna biti tudi neki finančni zalogaj, zato pač vse skupaj prilagodi razmeram in bo v redu. Hvala, Žarek.Mentalna "obremenitev" je prisotna. Oziroma vlagam tudi svoje znanje.Finančni zalogaj... bil je majhen strošek, drugih stroškov ne bo oz. nič kaj velikega.Je mogoče zato bolj mišljen kakšen "dobiček"?
Quote from: Pika on February 04, 2016, 01:41:10 PMQuote from: Žarek on February 04, 2016, 12:57:57 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 07:48:49 AMJaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!Glede na karte v tej situaciji in v tem primeru, kaže, da ravnaš pravilno. Res se nakaže neka mentalna obremenitev. Tole zna biti tudi neki finančni zalogaj, zato pač vse skupaj prilagodi razmeram in bo v redu. Hvala, Žarek.Mentalna "obremenitev" je prisotna. Oziroma vlagam tudi svoje znanje.Finančni zalogaj... bil je majhen strošek, drugih stroškov ne bo oz. nič kaj velikega.Je mogoče zato bolj mišljen kakšen "dobiček"?Hvala za feedback. Ok, če je bil manjši strošek, potem je bil mišljen dobiček sedaj, kmalu. Za sedanjost namreč karta Denar, za prihodnost kot dodatna Nekaj denarja, ki prav tako nakazuje na manjše dobičke.
Quote from: Žarek on February 04, 2016, 01:49:28 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 01:41:10 PMQuote from: Žarek on February 04, 2016, 12:57:57 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 07:48:49 AMJaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!Glede na karte v tej situaciji in v tem primeru, kaže, da ravnaš pravilno. Res se nakaže neka mentalna obremenitev. Tole zna biti tudi neki finančni zalogaj, zato pač vse skupaj prilagodi razmeram in bo v redu. Hvala, Žarek.Mentalna "obremenitev" je prisotna. Oziroma vlagam tudi svoje znanje.Finančni zalogaj... bil je majhen strošek, drugih stroškov ne bo oz. nič kaj velikega.Je mogoče zato bolj mišljen kakšen "dobiček"?Hvala za feedback. Ok, če je bil manjši strošek, potem je bil mišljen dobiček sedaj, kmalu. Za sedanjost namreč karta Denar, za prihodnost kot dodatna Nekaj denarja, ki prav tako nakazuje na manjše dobičke. Super, hvala!Torej lahko pričakujem pozitiven rezultat, razplet, razvoj dogodkov.
Quote from: Pika on February 04, 2016, 01:51:12 PMQuote from: Žarek on February 04, 2016, 01:49:28 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 01:41:10 PMQuote from: Žarek on February 04, 2016, 12:57:57 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 07:48:49 AMJaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!Glede na karte v tej situaciji in v tem primeru, kaže, da ravnaš pravilno. Res se nakaže neka mentalna obremenitev. Tole zna biti tudi neki finančni zalogaj, zato pač vse skupaj prilagodi razmeram in bo v redu. Hvala, Žarek.Mentalna "obremenitev" je prisotna. Oziroma vlagam tudi svoje znanje.Finančni zalogaj... bil je majhen strošek, drugih stroškov ne bo oz. nič kaj velikega.Je mogoče zato bolj mišljen kakšen "dobiček"?Hvala za feedback. Ok, če je bil manjši strošek, potem je bil mišljen dobiček sedaj, kmalu. Za sedanjost namreč karta Denar, za prihodnost kot dodatna Nekaj denarja, ki prav tako nakazuje na manjše dobičke. Super, hvala!Torej lahko pričakujem pozitiven rezultat, razplet, razvoj dogodkov.Da, v vsakem primeru.
Quote from: Žarek on February 04, 2016, 01:52:06 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 01:51:12 PMQuote from: Žarek on February 04, 2016, 01:49:28 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 01:41:10 PMQuote from: Žarek on February 04, 2016, 12:57:57 PMQuote from: Pika on February 04, 2016, 07:48:49 AMJaz bi pa tudi nekaj vprašala in sicer se vprašanje navezuje na mojo hčerko.Kako ravnati glede nekega dogajanja oz. ali ravnam "pravilno"?Gre za pozitiven dogodek, ki pa zahteva ogromno moje energije in vpetosti v situacijo.Hvala!Glede na karte v tej situaciji in v tem primeru, kaže, da ravnaš pravilno. Res se nakaže neka mentalna obremenitev. Tole zna biti tudi neki finančni zalogaj, zato pač vse skupaj prilagodi razmeram in bo v redu. Hvala, Žarek.Mentalna "obremenitev" je prisotna. Oziroma vlagam tudi svoje znanje.Finančni zalogaj... bil je majhen strošek, drugih stroškov ne bo oz. nič kaj velikega.Je mogoče zato bolj mišljen kakšen "dobiček"?Hvala za feedback. Ok, če je bil manjši strošek, potem je bil mišljen dobiček sedaj, kmalu. Za sedanjost namreč karta Denar, za prihodnost kot dodatna Nekaj denarja, ki prav tako nakazuje na manjše dobičke. Super, hvala!Torej lahko pričakujem pozitiven rezultat, razplet, razvoj dogodkov.Da, v vsakem primeru. Žarek,a pa ni karta Malo denarja bolj pri ta piškavih?