Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #240 on: February 07, 2016, 02:57:56 AM »
NENADNA SREČA - rešitve, nepričakovane novice, uspeh, ponudbe, darilo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #241 on: February 07, 2016, 05:55:34 AM »

O ze zelo zgodaj dobre novice:)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #242 on: February 07, 2016, 06:28:33 AM »
Ooooooo, cigofilka že v vrsti. :D
Jaz bi pa zdajle detajlno pretipala konfliktno situacijo v službi in sicer, koliko lahko določena oseba (še) negativno vpliva na moje službeno blagostanje in s tem v zvezi na izvajanje novega predmeta.
Ajd, bom bolj direktna.
A bo še kaj srala al je nehala s tem?
Hvala!

:P Prišlo bo do soočenja, ampak to je v bistvu to, nič resnega (ali novega). Trenutna situacija je novi začetek nekega lepega odnosa. Je pa tako, da pri tej situaciji noben ne odneha oziroma vsak stoji za svojimi trditvami. V tem odnosu bo torej prišlo do novega spoznanja in nato sreče. Tej osebi prinašaš srečo in veselje, s tem pa želim povedati, da ti njemu nisi težava. :-* ;) :)

Ajejej Žarek, tej ženski sem še kako težava. Loputa z vrati in manipulira, blati me za hrbtom že od maja lani.
Distancirala sem se, ker nočem biti v bližini tako toksičnih oseb. In ne zato, ker bi vztrajala pri svojem prav.
Srečo in veselje ji prinašam mogoče s tem, ko me opravlja, ker to ji je hrana in to počne tudi drugim.
Z drugimi besedami  - če ni zlobna, ni zdrava.
Kako bi bil to začetek nekega lepega odnosa, si ne predstavljam.
Zamerim ji nič, v njeno bližino pa tudi me bi rinila.
Upam samo, da mi ne naredi še več škode, kot mi je je že.

V glavnem... me veseli, da karte kažejo pozitivno.
Bom vzela, da težav ne bo.
Hvala! :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #243 on: February 07, 2016, 06:50:35 AM »

Kako lepo je ob treh zjutraj tako lepo sporočilo prebrat. :P
Žarek, te je brozga oživela ali imaš toliko krofov za spečt?

Hvala za sporočilo drugač. Zelo všeč. :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #244 on: February 07, 2016, 07:19:11 AM »
Jaz bi pa zdajle detajlno pretipala konfliktno situacijo v službi in sicer, koliko lahko določena oseba (še) negativno vpliva na moje službeno blagostanje in s tem v zvezi na izvajanje novega predmeta.
Ajd, bom bolj direktna.
Hvala!

:P Prišlo bo do soočenja, ampak to je v bistvu to, nič resnega (ali novega). Trenutna situacija je novi začetek nekega lepega odnosa. Je pa tako, da pri tej situaciji noben ne odneha oziroma vsak stoji za svojimi trditvami. V tem odnosu bo torej prišlo do novega spoznanja in nato sreče. Tej osebi prinašaš srečo in veselje, s tem pa želim povedati, da ti njemu nisi težava. :-* ;) :)

Ajejej Žarek, tej ženski sem še kako težava. Loputa z vrati in manipulira, blati me za hrbtom že od maja lani.
Distancirala sem se, ker nočem biti v bližini tako toksičnih oseb. In ne zato, ker bi vztrajala pri svojem prav.
Srečo in veselje ji prinašam mogoče s tem, ko me opravlja, ker to ji je hrana in to počne tudi drugim.

Hmmm...  ::) Čudno, sem imel občutek, da gre za moškega. Na tvojem mestu bi se raje prepričal, kaj ima spodaj. Postavi ji vprašanje, če ščije sede ali stoje. :laugh:
Hvala za pojasnilo.  :-* Preveč se obremenjuješ. Morda do soočenja sploh več ne bo prišlo, temveč je ta karta predstavljala zgolj obremenjevanje iz tvoje strani, tako, da obstaja možnost, da sta pravkar začeli neki novi, lepi odnos. Izgleda pa, da je ona prav tako obremenjena. V vsakem primeru pa ji prinašaš veselje in srečo, ampak mišljeno je pozitivno. ;D Karte so pozitivne, novi začetki so in novi začetki prav tako prihajajo (karta Smrt in Nenadna sreča). Vse dobro, Pika. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #245 on: February 07, 2016, 07:31:32 AM »

Ja, super karta, meni osebno všečna karta. ;)
S krofi si mi pa sedaj lušte naredila. Njami njami haha ;D :P 8) Brozgo zdajle srebam. ;D Ponoči pa... Kdo še sploh spi ponoči, če lahko počne kaj drugega...  ;) :D

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: February 07, 2016, 07:42:04 AM »
Ajd, bom bolj direktna.
Hvala!

Hmmm...  ::) Čudno, sem imel občutek, da gre za moškega. Na tvojem mestu bi se raje prepričal, kaj ima spodaj. Postavi ji vprašanje, če ščije sede ali stoje. :laugh:
Hvala za pojasnilo.  :-* Preveč se obremenjuješ. Morda do soočenja sploh več ne bo prišlo, temveč je ta karta predstavljala zgolj obremenjevanje iz tvoje strani, tako, da obstaja možnost, da sta pravkar začeli neki novi, lepi odnos. Izgleda pa, da je ona prav tako obremenjena. V vsakem primeru pa ji prinašaš veselje in srečo, ampak mišljeno je pozitivno. ;D Karte so pozitivne, novi začetki so in novi začetki prav tako prihajajo (karta Smrt in Nenadna sreča). Vse dobro, Pika. :-*

:D Haha, bom gledala skozi ključavnico, če kaj binglja.
Trakuljo pa močno dvomim, da ima.

Hvala, Žarek. Naj se res odvija pozitivno. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #247 on: February 07, 2016, 07:44:19 AM »

S krofi si mi pa sedaj lušte naredila. Njami njami haha ;D :P 8) Brozgo zdajle srebam. ;D Ponoči pa... Kdo še sploh spi ponoči, če lahko počne kaj drugega...  ;) :D

Hihihi Žarek.
Ja zakaj pa tale frajla z zizami ODKIMAVA? :P

O, kavo srebaš, brozga bo.
Šibam... :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #248 on: February 07, 2016, 07:46:34 AM »

Hihihi Žarek.
Ja zakaj pa tale frajla z zizami ODKIMAVA? :P

O, kavo srebaš, brozga bo.
Šibam... :D

:laugh: :laugh:
Brozga sigurno bo, zato ne odlašaj, klikni, zastavi vprašanje in prejmi odgovor še danes! :laugh: 8) :P :D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #249 on: February 07, 2016, 08:24:22 AM »
Žarek, eno vprašanje.
Nekaj čakam - ali bo in kdaj?
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #250 on: February 07, 2016, 08:55:16 AM »
Žarek, eno vprašanje.
Nekaj čakam - ali bo in kdaj?

Bo. :) Karta za razplet situacije je karta Upanja. Možni datumi so 7. februar, 14. februar, 16. februar, 23. februar, ali pa bolj na splošno med mesecem junijem in septembrom. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #251 on: February 07, 2016, 08:56:14 AM »
Hvala.
No, naj bo potem kar danes.  ;D
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #252 on: February 07, 2016, 08:57:05 AM »
 :laugh: Super :) Ja, današnji datum je tudi na seznamu in vse je možno. ;) :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #253 on: February 07, 2016, 09:11:25 AM »
Žarek, iz firbca - kako določiš datum iz kart?
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #254 on: February 07, 2016, 09:34:11 AM »
Žarek, iz firbca - kako določiš datum iz kart?

Če gledamo ta tvoj konkreten primer v cigankah, potem so bili datumi podani delno intuitivno in delno na podlagi oštevilčenja kart. Karta Upanja je označena s številom 16, čeprav to ni splošno znano, kajti karte cigank uradno niso oštevilčene. Šest plus ena je 7, torej intuitivno je bil določen trenutni mesec in torej današnji dan (7). Na podlagi števila 16 in 7 so določeni datumi v tvojem primeru. Obdobje med junijem in septembrom je časovno obdobje, ki pa se na splošno uveljavlja za karto Upanja (poletje). Včasih pa se pride do datuma zgolj intuitivno, če pač pride tako. Načeloma pa bo datum takrat, ko bomo pripravljeni na neko situacijo. ;) Naprimer sedem lahko predstavlja 7. mesecev, kar je naprimer v avgustu ali septembru, kar se torej še vedno ujema s splošno časovno napovedjo - poletje. Ali pa naprimer 7 tednov, kar znese 27. marec in v tem dnevu (število 27) je prav tako prisotno število 7. Če grem dalje, 2x7=14, datum, ki je prav tako omenjen v napovedi. 27%2=13.5 oziroma 14, če zaokrožimo navzgor. V glavnem v to smer se gibamo pri iskanju datumov, če ne gre drugače. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆