Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #255 on: February 07, 2016, 09:37:22 AM »
Zelo zanimivo.
Hvala za izčrpno razlago.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #256 on: February 07, 2016, 09:45:48 AM »
Ni problema 8) 8) 8)
V številih se drugače veliko stvari najde. Jaz včasih nisem neke pozornosti na števila polagal, zdaj pa. Menim, da so zelo pomembna in da ima numerologija eno veliko in močno podlago. Skratka, tematika, ki jo je vredno preštudirati. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #257 on: February 07, 2016, 09:57:40 AM »
Če smo že pri številih. Meni zanimiv film, povezan s tematiko, ki sem si ga ogledal pred leti, je bil Število 23 (The Number 23). :) Tega je že kar dolgo od kar sem ga gledal, pa zato raje ne bom pisal povzetkov, ampak kolikor se spomnim, je bil to zanimiv film. 8)
http://www.imdb.com/title/tt0481369/
 :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #258 on: February 07, 2016, 01:25:50 PM »
Na voljo za vprašanja z detajlnimi odgovori.  :) Izvolite. :)

Jesss mam dve vprasanji k sta splosni, sam bi mau potipala. :) Financno kako mi kaze v naslednjem letu in pol ter ce se kaze kje kaksna redna zaposlitev? In kako kaze z doktoratom, bom koncala pred avgustomn2017? Hm, to so bla kr tri vprasanja. :) in vnaprej hvala hvala! :)

In se enga, me je dans matru ponoc pa sm se zdele spomnla. :) ena stara ljubav me preganja v sanjah, pa me sam firbec matra kako je kaj v zvezi z nama, se spomne, ga matra? Ponavad se mi tik pred 'kontaktom' sanja o tem pa me zanima ce je tokrat tut tko. :)

Tvoje želje glede financ znajo biti velike. Pokaže se čisto novi začetek, ki bo temeljil  na zrelosti in jasno zastavljenih finančnih ciljih. Finance bodo odlične. K temu bi znal prispevati mlajši moški svetlih las oziroma partner. :) 8)

Redna zaposlitev se nakaže, da. Zaupaj svoji intuiciji. Izziv bi znal biti v novostih, nekem novem začetku. Glede zaposlitve, ki se nakaže, pa o njej verjetno že nekaj veš. Komunikacija glede tega je na neki način že potekala (karta Pismo). Vsekakor bo pri tej situaciji prišlo do neke večje sreče. Sreče, ki bo trajala. Morda je s tem spet povezan mlajši moški svetlih las oziroma partner. Na splošno bi rekel, da bi lahko prihajalo do nekih nepričakovanih situacij oziroma lahko, da se bo priložnost glede redne zaposlitve nakazala kar tako naenkrat, nepričakovano. ;) :)

Glede doktorata... Zanimive karte. Na splošno bo tukaj prihajalo do nekih nepričakovanih situacij in v bližnji prihodnosti tudi neko resno odločitev. Ta odločitev je lahko povezana z denarjem. Drugače boš (si) pa kar občutljiva, kar se tiče te tematike in te situacije bi se znala na neki način lotiti pasivno. Da, boš končala pred avgustom 2017. :) :P

Glede sanj... Na neki način so ti te sanje bile všeč. Tvoj izziv v tej situaciji je iskrenost in nepričakovani nedavni dogodki.  Drugače pa se v tej situaciji iz tvoje strani na neki način pokaže slabo razpoloženje. Tako na splošno gledano pa bi rekel, da se ta oseba počuti na neki način nemočno. Prinašaš mu veselje, on pa tebi neke novosti. V prihodnosti je možna komunikacija. :)

Uuu, kok informacij in vse tko.pozitivne! :) hvala hvala, bom sporocila k se stvari skristalizirajo.:) sm te hotla pobarat glede tvoje nespecnosti, pa sm vidla, da je razlog verjetno izjemno pozitiven. 😎😘

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #259 on: February 07, 2016, 02:22:01 PM »
Niti ni toliko informacij, so pa drugače vse novice pozitivne, ker so takšne bile tudi karte in ni bilo kaj komplicirati. ;) :)
Eh kakšna nespečnost neki. Mene daje kakšna druga nespečnost hehe ;D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #260 on: February 07, 2016, 02:26:50 PM »
Niti ni toliko informacij, so pa drugače vse novice pozitivne, ker so takšne bile tudi karte in ni bilo kaj komplicirati. ;) :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #261 on: February 07, 2016, 03:30:29 PM »

Ja kofe piješ in cigule mečeš, a ne? :P

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #262 on: February 07, 2016, 05:36:05 PM »
Misliš? ::) :laugh: :D :P :P ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #263 on: February 07, 2016, 07:57:58 PM »

Žarek, če smem bi jaz bolj detaljno glede zaposlitve. Sem v iskanju že dolgo. Občutek imam, da mi lahko razkriješ nekaj kar ne vidim oziroma me lahko napotiš na bolj pravo smer, pot.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: February 07, 2016, 08:08:35 PM »

Hihihihihihi  :D
Ja kaj pa drugega.
Najbrž ne špilaš briškule in zraven šlogaš. :P

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #265 on: February 07, 2016, 09:03:33 PM »

Hihihihihihi  :D
Ja kaj pa drugega.
Najbrž ne špilaš briškule in zraven šlogaš. :P

LOL :laugh: 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #266 on: February 08, 2016, 08:47:24 AM »
VESELJE - veselje, zabava, sprostitev, odločitev, razbremenitev, ... :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #267 on: February 08, 2016, 08:57:06 AM »
 ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #268 on: February 08, 2016, 11:12:53 AM »

Žarek, če smem bi jaz bolj detaljno glede zaposlitve. Sem v iskanju že dolgo. Občutek imam, da mi lahko razkriješ nekaj kar ne vidim oziroma me lahko napotiš na bolj pravo smer, pot.

Ti imaš neke obveznosti, zato pa ne prideš do zaposlitve. In zaradi teh obveznosti ti druga oseba ne dovoli, da bi se zaposlila. In ti vso to situacijo sprejemaš z ljubeznijo, kar je lepo. Povej mi, če se motim? :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #269 on: February 08, 2016, 02:40:33 PM »

Žarek, če smem bi jaz bolj detaljno glede zaposlitve.

Ti imaš neke obveznosti, zato pa ne prideš do zaposlitve. In zaradi teh obveznosti ti druga oseba ne dovoli, da bi se zaposlila. In ti vso to situacijo sprejemaš z ljubeznijo, kar je lepo. Povej mi, če se motim? :-*

Žarek, iskreno povedano drži 100%!!! ☺

Ja, obveznosti ....
Druga oseba je moj partner, ki želi, da sem doma gospodinja. Da bi mi povsem prepovedal to ravno ne. Sicer je pri njih običaj, da so žene doma, a so tudi izjeme. Dolga leta je bilo super, a zdaj me je začelo vlečt ven med ljudi, delati kot pred leti preden sem ostala doma. Kar nekaj prošenj sem poslala, a vedno negativni odgovor. Ampak vseeno upam, da mi letos uspe to kar si želim. V sebi sem nekako še vedno optimistična.
Hvala za vpogled!