Hjoo, kot naročeno 
Sprašujem glede ljubezni. Spet.
Še vedno sem v dvomih. Ker ne razumem nasprotne strani. Enkrat se mi zdi, kot da je interes, da se stvari premikajo naprej; spet drugič smo na mrtvi točki
in se mi zdi, kot da sem vsiljiva.
Mene pa zanima. A nej vztrajam in počakam ali si naj neham metat pesek v oči in pozabim na to?
Drži, glede tega odnosa si trenutno zbegana. Ti nasprotno stran sprejemaš kot pametno in zrelo osebo, ki ti je zelo všeč in želiš nekaj več. Ta oseba v tem odnosu ima interes (karta Ljubezen). Vprašanje na katerega pa si odgovori pa je, kakšen vtis si naredila do njega do sedaj? Težave imata v komunikaciji. Vztrajaj pri tem odnosu, vendar moraš narediti neki korak, ne samo čakati. Kakor jaz vidim, se ti ne moreš predati tej osebi. Sprosti se. Videti je, da druga stran je tebi predana, sproščena in te čaka. Poskušaj se ne obremenjevati in delaj na komunikaciji. Edino to je rešitev v tej situaciji.

Zarek, najlepsa hvala za odgovor!
Ja res je problem v komunikaciji. V zivo vse ok, ko se pa kaj slisiva, pa enkrat je vse ok, drugic pa nic, nobenega odgovora. In to me potem bega. Zato potem nic vec ne upam.
Sem res dodobra razmislila, kaksen vtis pustim... vcasih me skrbi, da ne bom izpadla vsiljivo, kot da nekaj zahtevam, pricakujem.. ampak dejansko potem tako izpade, ker ne znam povedat kako in kaj. In to je seveda odbijajoce.
Res hvala za odgovor, nasvet. Bom pa morala pri sebi tole kar se tice komunikacije in odprtosti malo v red spravit.
Lepe praznike ti zelim!