Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #375 on: March 25, 2016, 11:48:32 AM »
In pol pravijo, da smo ženske komplicirane.
Deci so komplicirani!
 :laugh:

Offline bilka

• Mojster
« Reply #376 on: March 25, 2016, 02:55:11 PM »
In pol pravijo, da smo ženske komplicirane.
Deci so komplicirani!
 :laugh:

:D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #377 on: March 25, 2016, 07:27:37 PM »
Jaz bi tudi ljubezensko dogajanje cigankinim očem prepustila.
Vidijo metuljčke v trebuhu?
Slutijo princa na belem konju?
Čutijo navznoter obrnjen ovratnik in navzkriž zapeto jakno?
Obetajo zmešano glavo in šibka kolena?
Hvala!  :-*

Aja. Glava mora biti moja. Kolena tudi. Jakna tudi. Ovratnik tudi. Metuljčki tudi. Trebuh tudi.
Princ pa ni treba, da sem jaz. :D
Pa konj tudi ne.
« Last Edit: March 25, 2016, 07:31:30 PM by Pika »

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #378 on: March 25, 2016, 11:05:47 PM »
Pa da vidimo... Selitev.  ;)

Ne vem, če si postavila vprašanje ali komentirala karto dneva. Domnevam, da si postavila vprašanje za selitev. :)
Padle so karte Neiskrenost, Hrepenenje, Ljubosumje in Stalnost. Te karte nakažejo, da se v roku dveh mesecev še ne boš selila. Gledano na kratek rok so torej na obzorju še manjši zastoji, ki pa bodo minili... :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #379 on: March 25, 2016, 11:07:02 PM »
Hjoo, kot naročeno  :P

Sprašujem glede ljubezni. Spet.
Še vedno sem v dvomih. Ker ne razumem nasprotne strani. Enkrat se mi zdi, kot da je interes, da se stvari premikajo naprej; spet drugič smo na mrtvi točki
in se mi zdi, kot da sem vsiljiva.
Mene pa zanima. A nej vztrajam in počakam ali si naj neham metat pesek v oči in pozabim na to?

Drži, glede tega odnosa si trenutno zbegana. Ti nasprotno stran sprejemaš kot pametno in zrelo osebo, ki ti je zelo všeč in želiš nekaj več. Ta oseba v tem odnosu ima interes (karta Ljubezen). Vprašanje na katerega pa si odgovori pa je, kakšen vtis si naredila do njega do sedaj? Težave imata v komunikaciji. Vztrajaj pri tem odnosu, vendar moraš narediti neki korak, ne samo čakati. Kakor jaz vidim, se ti ne moreš predati tej osebi. Sprosti se. Videti je, da druga stran je tebi predana, sproščena in te čaka. Poskušaj se ne obremenjevati in delaj na komunikaciji. Edino to je rešitev v tej situaciji. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #380 on: March 25, 2016, 11:10:03 PM »

Aja. Glava mora biti moja. Kolena tudi. Jakna tudi. Ovratnik tudi. Metuljčki tudi. Trebuh tudi.
Pa konj tudi ne.

Pika, sodeč po kartah ti res dogaja. :P 8) ;) Padle so Dar, Ljubica, Ljubimec in Upanje.  8)
To so karte, ki nakazujejo princa na belem konju v roku dveh mesecev. Karta Ljubice govori o metuljčkih, ki se v bistvu že dogajajo. Karta Ljubimec prikazuje tvojega princa (ne pozabi, karta Ljubica in Ljubimec sta skupaj, kar je odličen znak). Lepa karta, ki v tej situaciji nakazuje ljubezen. In imava še karto Upanja, ki govori o tem, da ves trud v situaciji ne bo zaman. Če pogledava prvo karto, pa je karta Dar. Torej v tej situaciji bo izkupiček zelo lep. Poleg tega imava res lepe karte. Vse dobro, Pika in naj te metuljčki obletavajo v vsej svoji lepoti. 8) :P ;) :) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #381 on: March 26, 2016, 08:16:31 AM »
NESREČA - nepredvidljive situacije, možnost izhoda, negativne misli, prevelika pričakovanja.  ::)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #382 on: March 26, 2016, 09:35:34 AM »

Pa konj tudi ne.

Pika, sodeč po kartah ti res dogaja. :P 8) ;) Padle so Dar, Ljubica, Ljubimec in Upanje.  8)
To so karte, ki nakazujejo princa na belem konju v roku dveh mesecev. Karta Ljubice govori o metuljčkih, ki se v bistvu že dogajajo. Karta Ljubimec prikazuje tvojega princa (ne pozabi, karta Ljubica in Ljubimec sta skupaj, kar je odličen znak). Lepa karta, ki v tej situaciji nakazuje ljubezen. In imava še karto Upanja, ki govori o tem, da ves trud v situaciji ne bo zaman. Če pogledava prvo karto, pa je karta Dar. Torej v tej situaciji bo izkupiček zelo lep. Poleg tega imava res lepe karte. Vse dobro, Pika in naj te metuljčki obletavajo v vsej svoji lepoti. 8) :P ;) :) ;)

Ojoj Žarek, zdaj si mi pa dodobra zašibil kolena.
Ker si mi posledično tudi zmešal glavo, me lahko ozdravi samo odgovor na dodatno vprašanje. :D
A lahko, lepo prosim, pogledaš še to, od kod bo prišel tale.... hm.... ja beli konj, a ne?
Je naše gore list (npr. lipicanec) ali mogoče ... hm... kakšna albino sorta teksaškega kasača?
Pišuka... jakno imam na zadrgo. Grem hitro nabavit eno s knofi in ovratnikom... hmmm... mogoče bo pa blagajničar... hmmm...

Hvala ti za nacionalno obarvan odgovor z naglasom! :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #383 on: March 26, 2016, 01:06:23 PM »

Še vedno sem v dvomih. Ker ne razumem nasprotne strani. Enkrat se mi zdi, kot da je interes, da se stvari premikajo naprej; spet drugič smo na mrtvi točki
Mene pa zanima. A nej vztrajam in počakam ali si naj neham metat pesek v oči in pozabim na to?

Drži, glede tega odnosa si trenutno zbegana. Ti nasprotno stran sprejemaš kot pametno in zrelo osebo, ki ti je zelo všeč in želiš nekaj več. Ta oseba v tem odnosu ima interes (karta Ljubezen). Vprašanje na katerega pa si odgovori pa je, kakšen vtis si naredila do njega do sedaj? Težave imata v komunikaciji. Vztrajaj pri tem odnosu, vendar moraš narediti neki korak, ne samo čakati. Kakor jaz vidim, se ti ne moreš predati tej osebi. Sprosti se. Videti je, da druga stran je tebi predana, sproščena in te čaka. Poskušaj se ne obremenjevati in delaj na komunikaciji. Edino to je rešitev v tej situaciji. :) :)
Zarek, najlepsa hvala za odgovor!
Ja res je problem v komunikaciji. V zivo vse ok, ko se pa kaj slisiva, pa enkrat je vse ok, drugic pa nic, nobenega odgovora. In to me potem bega. Zato potem nic vec ne upam.

Sem res dodobra razmislila, kaksen vtis pustim... vcasih me skrbi, da ne bom izpadla vsiljivo, kot da nekaj zahtevam, pricakujem.. ampak dejansko potem tako izpade, ker ne znam povedat kako in kaj. In to je seveda odbijajoce.
Res hvala za odgovor, nasvet. Bom pa morala pri sebi tole kar se tice komunikacije in odprtosti malo v red spravit.
Lepe praznike ti zelim! :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #384 on: March 26, 2016, 09:49:08 PM »

Ne vem, če si postavila vprašanje ali komentirala karto dneva. Domnevam, da si postavila vprašanje za selitev. :)
Padle so karte Neiskrenost, Hrepenenje, Ljubosumje in Stalnost. Te karte nakažejo, da se v roku dveh mesecev še ne boš selila. Gledano na kratek rok so torej na obzorju še manjši zastoji, ki pa bodo minili... :)

Vprašanje je bilo ja :). Končno čisto zares prodala stanovanje...

Hvala za vpogled Žarek
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #385 on: March 28, 2016, 07:47:35 AM »

Pa konj tudi ne.

Ojoj Žarek, zdaj si mi pa dodobra zašibil kolena.
Ker si mi posledično tudi zmešal glavo, me lahko ozdravi samo odgovor na dodatno vprašanje. :D
A lahko, lepo prosim, pogledaš še to, od kod bo prišel tale.... hm.... ja beli konj, a ne?
Je naše gore list (npr. lipicanec) ali mogoče ... hm... kakšna albino sorta teksaškega kasača?
Pišuka... jakno imam na zadrgo. Grem hitro nabavit eno s knofi in ovratnikom... hmmm... mogoče bo pa blagajničar... hmmm...

Hvala ti za nacionalno obarvan odgovor z naglasom! :-*

Ta princ bo nekdo, ki ga poznaš. Med drugim ti bo stal ob strani, ko boš žalostna oziroma ko boš pred nekimi odločitvami. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #386 on: March 28, 2016, 07:49:18 AM »

Zarek, najlepsa hvala za odgovor!
Ja res je problem v komunikaciji. V zivo vse ok, ko se pa kaj slisiva, pa enkrat je vse ok, drugic pa nic, nobenega odgovora. In to me potem bega. Zato potem nic vec ne upam.

Sem res dodobra razmislila, kaksen vtis pustim... vcasih me skrbi, da ne bom izpadla vsiljivo, kot da nekaj zahtevam, pricakujem.. ampak dejansko potem tako izpade, ker ne znam povedat kako in kaj. In to je seveda odbijajoce.
Res hvala za odgovor, nasvet. Bom pa morala pri sebi tole kar se tice komunikacije in odprtosti malo v red spravit.
Lepe praznike ti zelim! :)

Hvala hannah, tudi tebi lepe praznike in vse dobro. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #387 on: March 28, 2016, 07:50:33 AM »

Vprašanje je bilo ja :). Končno čisto zares prodala stanovanje...

Hvala za vpogled Žarek

Super, važno, da je bilo prodano. 8) Karte so torej nakazovale obremenitve, ki se končujejo. Kakorkoli, važno, da je ok. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #388 on: March 28, 2016, 07:51:01 AM »
SODNIK - odločitve, odgovornost, zmaga, učenost, spremembe, ... :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #389 on: March 28, 2016, 07:53:19 AM »
hvala - ja tako nekako  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif