Hvala, Žarek!
Super odgovor. Ja, denarja je za zastavljeno dovolj. Še veliko več bi lahko izpeljala letos, kot sem si zadala, ampak ne bi rada naredila prevelike luknje na računu. Plan je tak, da v teh mesecih, ko bom investirala, isti (ali čim bolj podoben) znesek prinesem noter in se mi na koncu sploh ne bo poznalo. Po izračunih, ki sem jih naredila zadnjič, bi celo šlo. Lahko se pa pojavi kakšen nepričakovan strošek, na katerega tudi računam, zato bom zaenkrat ostala pri prvotnih načrtih.
Predvsem oktober, november in december (karta Denar) bodo finančno uspešni
Ja, tule bo letošnji "šus" najbrž že mimo in bo tekom mesecev ostalo kaj več od plače.
prav tako se bo na finančnem področju dogajalo v aprilu, maju in juniju (karta Smrt).
V teh mesecih do konca plačam akontirano pohištvo in tudi začnem z deli.
Več vprašanj o financah si boš postavljala meseca julija, avgusta in septembra (karta Vdova), kar pa sicer ne pomeni, da bo s financami kaj narobe.
Najbrž bom po tistih plačilih malo zaskrbljena. Kadar dam kaj več od sebe, me itak zaskrbi in že računam, kdaj se bo nastala luknja zarasla.

Računam tudi na dober regres.

Karta Nekaj denarja sicer govori o tem, da se pri financah nekaj dogaja, torej v tem primeru neke investicije, karta Denar pa nakazuje na uspešno in plodno delovanje te investicije oziroma situacije v prihodnosti.

Na uspešno izpeljan podvig vsekakor računam! Sploh sem vesela, ker si v bistvu lahko privoščim več, kot sem mislila, da si bom lahko.
Mogoče bi se pa letos res lotila še kopalnice in WC-ja.