Author Topic: Ciganske karte VII del.  (Read 45526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte VII del.
« Reply #390 on: March 28, 2016, 08:20:09 AM »
 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #391 on: March 28, 2016, 08:32:25 AM »
Žarek, če lahko še zame, če nisem prepozna.

Kako bo šlo letos finančno skozi? Preurejam stanovanje ...

9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #392 on: March 28, 2016, 09:42:08 AM »
Jaz bi tudi ljubezensko dogajanje cigankinim očem prepustila.
Vidijo metuljčke v trebuhu?
Slutijo princa na belem konju?
Čutijo navznoter obrnjen ovratnik in navzkriž zapeto jakno?
Obetajo zmešano glavo in šibka kolena?
Hvala!  :-*

Aja. Glava mora biti moja. Kolena tudi. Jakna tudi. Ovratnik tudi. Metuljčki tudi. Trebuh tudi.
Princ pa ni treba, da sem jaz. :D
Pa konj tudi ne.

Pika, sodeč po kartah ti res dogaja. :P 8) ;) Padle so Dar, Ljubica, Ljubimec in Upanje.  8)
To so karte, ki nakazujejo princa na belem konju v roku dveh mesecev. Karta Ljubice govori o metuljčkih, ki se v bistvu že dogajajo. Karta Ljubimec prikazuje tvojega princa (ne pozabi, karta Ljubica in Ljubimec sta skupaj, kar je odličen znak). Lepa karta, ki v tej situaciji nakazuje ljubezen. In imava še karto Upanja, ki govori o tem, da ves trud v situaciji ne bo zaman. Če pogledava prvo karto, pa je karta Dar. Torej v tej situaciji bo izkupiček zelo lep. Poleg tega imava res lepe karte. Vse dobro, Pika in naj te metuljčki obletavajo v vsej svoji lepoti. 8) :P ;) :) ;)

Ojoj Žarek, zdaj si mi pa dodobra zašibil kolena.
Ker si mi posledično tudi zmešal glavo, me lahko ozdravi samo odgovor na dodatno vprašanje. :D
A lahko, lepo prosim, pogledaš še to, od kod bo prišel tale.... hm.... ja beli konj, a ne?
Je naše gore list (npr. lipicanec) ali mogoče ... hm... kakšna albino sorta teksaškega kasača?
Pišuka... jakno imam na zadrgo. Grem hitro nabavit eno s knofi in ovratnikom... hmmm... mogoče bo pa blagajničar... hmmm...

Hvala ti za nacionalno obarvan odgovor z naglasom! :-*

Ta princ bo nekdo, ki ga poznaš. Med drugim ti bo stal ob strani, ko boš žalostna oziroma ko boš pred nekimi odločitvami. ;) 8)

Ojoooooooooooooooooooooooj.
Pa če se prekucnem na levo, on bo pa stal na desni? :-X
A žalostna da bom. Fajn.
Da ne bom preveč tečna, bom dodatno vprašanje postavila šele čez eno uro. ::)
Hvala, Žarek! :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #393 on: March 28, 2016, 10:11:52 AM »
Pika :laugh: :laugh: ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #394 on: March 28, 2016, 10:31:23 AM »
Žarek, če lahko še zame, če nisem prepozna.

Kako bo šlo letos finančno skozi? Preurejam stanovanje ...

Maja, nikoli ni prepozno. ;) 8)

Padle so karte Nekaj denarja, Smrt, Vdova in Denar. Karte simbolizirajo prevelike skrbi glede denarja (nihanje razpoloženja, čustev). Finančno se bo izšlo v redu, bi pa znale biti prisotne lastne obremenitve oziroma skrbi glede financ. Predvsem oktober, november in december (karta Denar) bodo finančno uspešni, prav tako se bo na finančnem področju dogajalo v aprilu, maju in juniju (karta Smrt). Več vprašanj o financah si boš postavljala meseca julija, avgusta in septembra (karta Vdova), kar pa sicer ne pomeni, da bo s financami kaj narobe. Karta Nekaj denarja sicer govori o tem, da se pri financah nekaj dogaja, torej v tem primeru neke investicije, karta Denar pa nakazuje na uspešno in plodno delovanje te investicije oziroma situacije v prihodnosti. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #395 on: March 28, 2016, 11:37:32 AM »
Hvala, Žarek!

Super odgovor. Ja, denarja je za zastavljeno dovolj. Še veliko več bi lahko izpeljala letos, kot sem si zadala, ampak ne bi rada naredila prevelike luknje na računu. Plan je tak, da v teh mesecih, ko bom investirala, isti (ali čim bolj podoben) znesek prinesem noter in se mi na koncu sploh ne bo poznalo. Po izračunih, ki sem jih naredila zadnjič, bi celo šlo. Lahko se pa pojavi kakšen nepričakovan strošek, na katerega tudi računam, zato bom zaenkrat ostala pri prvotnih načrtih.
Predvsem oktober, november in december (karta Denar) bodo finančno uspešni

Ja, tule bo letošnji "šus" najbrž že mimo in bo tekom mesecev ostalo kaj več od plače.

prav tako se bo na finančnem področju dogajalo v aprilu, maju in juniju (karta Smrt).

V teh mesecih do konca plačam akontirano pohištvo in tudi začnem z deli.

Več vprašanj o financah si boš postavljala meseca julija, avgusta in septembra (karta Vdova), kar pa sicer ne pomeni, da bo s financami kaj narobe.

Najbrž bom po tistih plačilih malo zaskrbljena. Kadar dam kaj več od sebe, me itak zaskrbi in že računam, kdaj se bo nastala luknja zarasla.  :laugh:
Računam tudi na dober regres.  8)

Karta Nekaj denarja sicer govori o tem, da se pri financah nekaj dogaja, torej v tem primeru neke investicije, karta Denar pa nakazuje na uspešno in plodno delovanje te investicije oziroma situacije v prihodnosti. ;) 8)

Na uspešno izpeljan podvig vsekakor računam! Sploh sem vesela, ker si v bistvu lahko privoščim več, kot sem mislila, da si bom lahko.
Mogoče bi se pa letos res lotila še kopalnice in WC-ja.  ;D
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #396 on: March 28, 2016, 11:53:18 AM »
Zarek, ko bos pri volji in pri kartah: bo uspelo dobiti vec kot dve dovoljenji in kdaj bova lahko narocila omarice/kdaj bodo prispele, da lahko zacneva z delom? Bo financno uspesno? Hvala!:*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #397 on: March 28, 2016, 11:54:03 AM »
Me veseli, Maja. 8) Hvala za feedback. :) Plani so dobri, sliši se prav tako dobro. Fajn zrihtaj! ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #398 on: March 28, 2016, 11:59:42 AM »
Žarek, hvala.
O, seveda bom zrihtala. Ko se Maja nečesa loti, izpelje do konca.  8)
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #399 on: March 28, 2016, 12:03:10 PM »
Žarek, hvala.
O, seveda bom zrihtala. Ko se Maja nečesa loti, izpelje do konca.  8)

8) to bo k Hollywoodska vila  :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #400 on: March 28, 2016, 12:04:41 PM »
Žarek, ko boš spet kaj gledal v karte, se priporočam za kakšno vodilo oz. kaj mi sporočajo tako na splošno, kaj moram vedeti.
hvala :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #401 on: March 28, 2016, 01:20:40 PM »

Nič ni tako grozno, kot mogoče izgleda. Samo pamet v roke in zajahat izziv.
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #402 on: March 28, 2016, 01:30:18 PM »
Huda fotka! :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #403 on: March 28, 2016, 04:32:16 PM »
Jaz bi tudi ljubezensko dogajanje cigankinim očem prepustila.
Vidijo metuljčke v trebuhu?
Slutijo princa na belem konju?
Čutijo navznoter obrnjen ovratnik in navzkriž zapeto jakno?
Obetajo zmešano glavo in šibka kolena?
Hvala!  :-*

Aja. Glava mora biti moja. Kolena tudi. Jakna tudi. Ovratnik tudi. Metuljčki tudi. Trebuh tudi.
Princ pa ni treba, da sem jaz. :D
Pa konj tudi ne.

Pika, sodeč po kartah ti res dogaja. :P 8) ;) Padle so Dar, Ljubica, Ljubimec in Upanje.  8)
To so karte, ki nakazujejo princa na belem konju v roku dveh mesecev. Karta Ljubice govori o metuljčkih, ki se v bistvu že dogajajo. Karta Ljubimec prikazuje tvojega princa (ne pozabi, karta Ljubica in Ljubimec sta skupaj, kar je odličen znak). Lepa karta, ki v tej situaciji nakazuje ljubezen. In imava še karto Upanja, ki govori o tem, da ves trud v situaciji ne bo zaman. Če pogledava prvo karto, pa je karta Dar. Torej v tej situaciji bo izkupiček zelo lep. Poleg tega imava res lepe karte. Vse dobro, Pika in naj te metuljčki obletavajo v vsej svoji lepoti. 8) :P ;) :) ;)

Ojoj Žarek, zdaj si mi pa dodobra zašibil kolena.
Ker si mi posledično tudi zmešal glavo, me lahko ozdravi samo odgovor na dodatno vprašanje. :D
A lahko, lepo prosim, pogledaš še to, od kod bo prišel tale.... hm.... ja beli konj, a ne?
Je naše gore list (npr. lipicanec) ali mogoče ... hm... kakšna albino sorta teksaškega kasača?
Pišuka... jakno imam na zadrgo. Grem hitro nabavit eno s knofi in ovratnikom... hmmm... mogoče bo pa blagajničar... hmmm...

Hvala ti za nacionalno obarvan odgovor z naglasom! :-*

Ta princ bo nekdo, ki ga poznaš. Med drugim ti bo stal ob strani, ko boš žalostna oziroma ko boš pred nekimi odločitvami. ;) 8)

Ojoooooooooooooooooooooooj.
Pa če se prekucnem na levo, on bo pa stal na desni? :-X
A žalostna da bom. Fajn.
Da ne bom preveč tečna, bom dodatno vprašanje postavila šele čez eno uro. ::)
Hvala, Žarek! :-*

Khm.
Torej.
Prosila bi za malo več informacij o temle princu. To, da ga poznam, mi malo oči zavije.
Od kod prihaja? Kam je namenjen? Barva las? Oči? Število zlatih zob?

Pa še eno vprašanje bi si privoščila, ker sem dala več kot eno uro časa. :P
Glede česa se bom odločala? Od česa bom žalostna?

Hvala! :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #404 on: March 28, 2016, 05:26:09 PM »
Če imate vprašanja, izvolite. Odgovorim proti večeru. 8)

Kako kaže zdravje v prihodnjih dneh?
Kakšno opozorilo mogoče?