Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #120 on: April 20, 2015, 09:59:02 AM »

Rena, toče, vetra in dežja pa res nisem jaz privlekla in zaj***** pol Milana.  :P
Ne, sej vem, kaj hočeš povedat. Steklo drugače ni bilo moje, gledala sem steklo nekoga drugega in se uspešno umaknila razbitinam.
Ne vem, Rena, sem mešanica enega in drugega. Po eni strani močna, po drugi strani si nenehno postavljam vprašanja, s katerimi se bremzam. Najbrž je delno, če ne predvsem, pogojeno z vzgojo.
Pa večkrat tudi s tem, kako me v nekem trenutku vidijo drugi. Če dvomijo vame, bom to začutila, odreagirala "negotovo vase", govorila cincajoče,... oz. jim dala točno to informacijo o sebi v tistem momentu. Ampak samo v tistem trenutku...
Do 7.leta starosti dobimo vase vzorce: strahu, dvomov, čustev, ki smo jih morali zatajit...oblikujejo se bolečinska telesa, ki se hočejo futrat s tem, da nase vlečejo takšne situacije, da bojo rastli. Zatrta jezica hoče še več "razpizdevanj", zatrta samozavest, ponos, hoče še več "zbijmisamozavest" situacij... in tako naprej. In če se opazuješ, kaj je tisto, kar ti največkrat dogaja...torej morda dvom vase...je fajn, da bi vsak dan našla vsaj minutko in izrekla kakšno afirmacijo, s katero bi pohvalila in sprejela notranjega otroka, ki želi biti pohvaljen, sprejet ipd...  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #121 on: April 20, 2015, 01:32:54 PM »

Rena, toče, vetra in dežja pa res nisem jaz privlekla in zaj***** pol Milana.  :P
Ne, sej vem, kaj hočeš povedat. Steklo drugače ni bilo moje, gledala sem steklo nekoga drugega in se uspešno umaknila razbitinam.
Ne vem, Rena, sem mešanica enega in drugega. Po eni strani močna, po drugi strani si nenehno postavljam vprašanja, s katerimi se bremzam. Najbrž je delno, če ne predvsem, pogojeno z vzgojo.
Pa večkrat tudi s tem, kako me v nekem trenutku vidijo drugi. Če dvomijo vame, bom to začutila, odreagirala "negotovo vase", govorila cincajoče,... oz. jim dala točno to informacijo o sebi v tistem momentu. Ampak samo v tistem trenutku...
Do 7.leta starosti dobimo vase vzorce: strahu, dvomov, čustev, ki smo jih morali zatajit...oblikujejo se bolečinska telesa, ki se hočejo futrat s tem, da nase vlečejo takšne situacije, da bojo rastli. Zatrta jezica hoče še več "razpizdevanj", zatrta samozavest, ponos, hoče še več "zbijmisamozavest" situacij... in tako naprej. In če se opazuješ, kaj je tisto, kar ti največkrat dogaja...torej morda dvom vase...je fajn, da bi vsak dan našla vsaj minutko in izrekla kakšno afirmacijo, s katero bi pohvalila in sprejela notranjega otroka, ki želi biti pohvaljen, sprejet ipd...  :-*

Kako si tole super napisala Rena, se podpišem v celoti pod tole.... ;) 8)
Si dala še meni misliti za eno situacijo...
Res ti hvala srčica :-* :-*
Pika, mogoče bi dodala samo še tole, zakaj se toliko obremenjuješ s tem kaj je prav in kaj narobe....kaj pa če pogledaš iz zornega kota, da je pravzaprav vse prav? In da je dež tudi del narave, nas očiščuje, nam daje vodo...Pravzaprav je dež super...Prav tako naši notranji deli energij, ki so podobni dežju, neurju, temi...Kako bi lahko pogledala na situacijo, da si vse to tudi ti...In da ne rabiš biti vedno samo sonce, pozitivna, vse narediti "prav", se vedno "prav" odločiti...
Ker vse je pravzaprav v tistem trenutku prav 8) Nikoli ne bomo izvedeli kako bi bilo, če bi šli drugo pot....
In zakaj misliš, da si rinila z glavo skozi zid, jaz to vidim, da si bila vztrajna in si svojo namero (odločitev) speljala do konca, ne glede na okoliščine...
Sem zadnjič slišala (ne vem kje že), da prava MOČ je v tistem človeku, ki nikoli ne odneha, ki vztraja in to potem tudi drugi ljudje začutijo v tebi...
 :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #122 on: April 20, 2015, 01:35:33 PM »
Sanjalka, nisem te spregledala... nimam še utrinka    ;) :-*

:-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #123 on: April 20, 2015, 02:07:03 PM »

Kako si tole super napisala Rena, se podpišem v celoti pod tole.... ;) 8)
Si dala še meni misliti za eno situacijo...
Res ti hvala srčica :-* :-*
Pika, mogoče bi dodala samo še tole, zakaj se toliko obremenjuješ s tem kaj je prav in kaj narobe....kaj pa če pogledaš iz zornega kota, da je pravzaprav vse prav? In da je dež tudi del narave, nas očiščuje, nam daje vodo...Pravzaprav je dež super...Prav tako naši notranji deli energij, ki so podobni dežju, neurju, temi...Kako bi lahko pogledala na situacijo, da si vse to tudi ti...In da ne rabiš biti vedno samo sonce, pozitivna, vse narediti "prav", se vedno "prav" odločiti...
Ker vse je pravzaprav v tistem trenutku prav 8) Nikoli ne bomo izvedeli kako bi bilo, če bi šli drugo pot....
In zakaj misliš, da si rinila z glavo skozi zid, jaz to vidim, da si bila vztrajna in si svojo namero (odločitev) speljala do konca, ne glede na okoliščine...
Sem zadnjič slišala (ne vem kje že), da prava MOČ je v tistem človeku, ki nikoli ne odneha, ki vztraja in to potem tudi drugi ljudje začutijo v tebi...
 :-* :-* :-*

Sploh ne vem, kje sem napisala, da je kaj narobe. Na potovanje imam zdajle same lepe spomine.
Podala sem feedback na opažanja, tudi na karte... ki so kazale na notranje boje in nezadovoljstvo oz.v tem stilu nekaj. Pa sem naštevala "drek".
Glava skozi zid je  :ov fraza. To so mi očitali, da delam, to vedno poslušam.  :D In tudi zdaj pred odhodom sem to poslušala.
Kadarkoli se odločim kam jo mahnit, vedno poslušam neodobravanja. Že od otroštva.

Glava me boli za znoret.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #124 on: April 20, 2015, 02:34:04 PM »
Pikca, probaj, sem ravno včeraj brala. Krompir menda vleče na sebe, zato ga naribaj, daj med kakšno gazo in uporabi kot obkladek za cca 20 minut.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: April 20, 2015, 02:46:27 PM »
Pikca, probaj, sem ravno včeraj brala. Krompir menda vleče na sebe, zato ga naribaj, daj med kakšno gazo in uporabi kot obkladek za cca 20 minut.

Hvala, Rena.  :-* Ja, sem slišala za krompir.
Grem ribat...  :D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #126 on: April 20, 2015, 02:50:57 PM »
Meni krompir res pomaga!  :o
Dobro je tudi, če ga narežeš na rezine in navežeš na glavo. Lahko direkt, ne skozi cunjo. Ko se ogreje, ga pa zamenjaš ali ohladiš.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #127 on: April 20, 2015, 03:20:14 PM »
Imam gate s krompirjem na čelu. Bom poročala...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #128 on: April 20, 2015, 03:38:25 PM »

Hehe. No poročaj.  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #129 on: April 20, 2015, 06:39:43 PM »

Hehe. No poročaj.  ;D

Ni pomagalo.  :(

Migrena je specifičen glavobol.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #130 on: April 20, 2015, 08:00:21 PM »

Niti olajšalo? Drugače pa vem ja, kako je z migreno. Samo tako pogosto je nimam kot ti. Si že hodila na akupunkturo? Po moje bi bilo fajn, da bi šla na kakšen pregled, mogoče bi bila homeopatija tista, ki bi ti pomagala?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: April 20, 2015, 08:25:54 PM »

Niti olajšalo? Drugače pa vem ja, kako je z migreno. Samo tako pogosto je nimam kot ti. Si že hodila na akupunkturo? Po moje bi bilo fajn, da bi šla na kakšen pregled, mogoče bi bila homeopatija tista, ki bi ti pomagala?

Niti olajšalo.
Zdaj mineva sama od sebe, po svoji naravni logiki.
Na akupunkturi sem bila, ja, vendar rezultat ni bil... hmmm... pravilen.
Homeopatske kapljice niso imele učinka.
Jaz itak vem, kje je problem in zakaj migrene imam. So pa bistveno redkejše in blažje, kot so bile včasih. Tale je kar malo izvenserijska, ven iz "urnika", me je streslo potovanje in stresni dogodki pred njim. Nič čudnega, da sem jo fasala.

Ščitnico se spravljam pregledat že celo večnost.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #132 on: April 20, 2015, 08:35:50 PM »

Niti olajšalo.
Jaz itak vem, kje je problem in zakaj migrene imam. So pa bistveno redkejše in blažje, kot so bile včasih. Tale je kar malo izvenserijska, ven iz "urnika", me je streslo potovanje in stresni dogodki pred njim. Nič čudnega, da sem jo fasala.

No po pa le, vsaj to naredi. Sem migreno nazadnje fasala dobra dva tedna nazaj, z glavobolom, želodcem in bruhanjem vred  :-\. Točno vem zakaj. Me je tako ziritirala ena ženska, da joj. Sprva sem bila besna ko šus, nato sem dojela, da je ona bila samo pokazatelj, koliko je še v meni za pucngo in kaj, v kateri smeri...česar sem se tudi lotila.  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #133 on: April 20, 2015, 09:22:53 PM »

Niti olajšalo.

No po pa le, vsaj to naredi. Sem migreno nazadnje fasala dobra dva tedna nazaj, z glavobolom, želodcem in bruhanjem vred  :-\. Točno vem zakaj. Me je tako ziritirala ena ženska, da joj. Sprva sem bila besna ko šus, nato sem dojela, da je ona bila samo pokazatelj, koliko je še v meni za pucngo in kaj, v kateri smeri...česar sem se tudi lotila.  ::)

Jap 8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #134 on: April 21, 2015, 09:29:22 PM »
Sanjala, da se priblizuje neka nevihta hujsih razseznosti, lahko tudi apokalipticna ::)
Vsi ljudje smo iskali zavetje v domovih. Tam kamor smo sli mi (moja starsa, moj partner, moja hci in njegov sin), smo se vsedli na stole, ki so bili postavljeni v koloni, v vrsti en za drugim. Partnerja in hcere se ni bilo, vendar nisem vedela kam se bosta vsedla, zelela sem, da oba sedita ob meni (en za mano in en pred mano), vendar je bil ob meni prost samo se en stol. Pomislila sem, da  hci ne bo mogla sedeti ob meni in bila ob tej misli zalostna. Morala bi izbirati med partnerjem in hcero, kateri bo sedel ob meni, ceprav sem vedela, da ne bo nic narobe, ce hci sedi npr. 3 stole za mano ali pred mano....ali pa sem se samo tolazila s tem, ne vem vec...
Ko sem tako ze sedela na stolu, sem skozi okno videla kako je na nebu razneslo oblak, iz belega se je spremenil v crnega, kot bi bomba trescila vanj... Vanj je udarila strela( nisem je videla, samo vedela sem, da je oblak razneslo zaradi tako mocnega udara strele)...
Takrat sem se zavedla, da je ta apokalipticna nevihta ze zelo blizu nas....

Je kakšna situacija, ki po tihem dviga napetost? Naelektrena? Zanimivo, da si napisala, da ste iskali zavetje v domovih. Dom je zatočišče, varnost. Vendar praviš: tam, kamor smo mi šli… Kraj ni bil  dom, vsaj vaš ne, bil pa je zatočišče pred nevihto. Rada bi zaščitila svoje, jih imela ob sebi, a vse niti niso v tvojih rokah. Lahko poiščeš varen prostor, a ne moreš določat, kako bodo razporejeni stoli, na katere bodo sedli tvoji dragi. Vsesti se na stol, zasesti stolček bi lahko simbolično vzeli tudi kot zasidrati se, najti svoje mesto, poiskati svojo službo… Lahko so ob tebi, vendar na izbiro njihovih »stolov« ne moreš ravno vplivat, samo želiš si lahko. Število 3: bodi kreativna, išči nove poti, možnosti za situacije, ki sedaj v tebi dvigajo napetost in te »elektrijo«. Pojdi nazaj v svojo bit, pa magari bo potrebna strela, da razbije oblak, skozi katerega ne vidiš jasno. Odloči se za svojo izbiro. Ali bodi zadovoljna s stolom na katerem sediš,  ali pa poišči način, da se odločiš, čemu boš dala prednost. 

Namatrala si me  ;) :-*