Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #390 on: October 19, 2015, 10:22:27 PM »
Danes spet zelo extra sanje.  :o
Šla sem ponoči, po temi domov po gozdni cesti, ki pelje do naše vasi. Videla sem, da med drevesi teče neka žival. Pomislila sem, da je kenguru, ampak ko sem bolje pogledala, sem videla, da je srna. Takoj za njo je iz hriba po gozdu pritekel jelen - imel je veliko, razkošno rogovje, bil je veličasten. Za jelenom pa je pritekel samorog - bel z lepim srebrnim rogom ...  :o
Potem je zazvonila budilka.
Kaj to pomeni?

Da je bil čas, da vstaneš.  :P

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #391 on: October 20, 2015, 07:15:47 AM »
Prosila sem za razlago vsebine sanj. Hvala.  :laugh:
« Last Edit: October 20, 2015, 07:22:17 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #392 on: October 20, 2015, 08:50:00 AM »
Danes spet zelo extra sanje.  :o
Šla sem ponoči, po temi domov po gozdni cesti, ki pelje do naše vasi. Videla sem, da med drevesi teče neka žival. Pomislila sem, da je kenguru, ampak ko sem bolje pogledala, sem videla, da je srna. Takoj za njo je iz hriba po gozdu pritekel jelen - imel je veliko, razkošno rogovje, bil je veličasten. Za jelenom pa je pritekel samorog - bel z lepim srebrnim rogom ...  :o
Potem je zazvonila budilka.
Kaj to pomeni?

Kaj ti pomeni kenguru, srna, kaj jelen in kaj samorog?
Kako sama doživljaš te živali v resnici?
Napiši še kaj o občutkih, ki si jih doživljala v teh sanjah.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #393 on: October 20, 2015, 01:37:43 PM »
Hm, če pomislim ...
Kenguru ... Kje sem tega dobila, ne vem.  :laugh:
Srnice. Kako jih doživljam? Kot ene čudovite plahe živalce, ki se jih vedno razveselim, ko jih vidim.
Jelen se mi zdi bolj graciozen. Visok, močan ...
Samorog ...  :o Nezemeljsko bitje ...
Vse sem tudi v sanjah doživljala tako. Samorog me je presenetil, pomislila sem, da imam srečo, ker sem ga videla.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #394 on: October 20, 2015, 02:50:44 PM »
Hm, če pomislim ...
Kenguru ... Kje sem tega dobila, ne vem.  :laugh:
Srnice. Kako jih doživljam? Kot ene čudovite plahe živalce, ki se jih vedno razveselim, ko jih vidim.
Jelen se mi zdi bolj graciozen. Visok, močan ...
Samorog ...  :o Nezemeljsko bitje ...
Vse sem tudi v sanjah doživljala tako. Samorog me je presenetil, pomislila sem, da imam srečo, ker sem ga videla.

Poizkusi definitati se kenguruja in gozd.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #395 on: October 20, 2015, 07:25:20 PM »

Da je bil čas, da vstaneš.  :P

Nekak se mi zdi, da ti hodi po glavi zvonjenje ino bujenje oz. bedenje: You rang mylord in razmišljanje, ki je bilo na to temo  ;D :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #396 on: October 20, 2015, 07:48:43 PM »
Pa res ej, Maja, odkod kengurujčič ...

Zanimivo to zaporedje živali...najprej kenguru kot žival oddaljenega kontinenta. Ravno včeraj zvečer sem gledala Animal planet, namreč, samica kenga je nosila v vreči mladička, bilo je pa kar kritično, ker je bila suša. Na srečo je začelo deževat, v času suše pa ji je le še ostalo nekaj mleka, da je mali "torbarček" preživel. In še bolj zanimivo, v maternici je na čakanju bil že naslednji zarodek, vendar je ostal kot na čakanju in ne bo šel v vrečo, dokler mu starejši bratec ne naredi placa. Sicer zarodek pride v vrečo mesec dni po spočetju, nato pa naprej raste v vreči oz. tu nadaljuje razvoj kot v maternici... (matr sem pametna, ane).

No, če greva nazaj na zaporedje živali... Torej nekaj, kar je šele v fazi rasti zarodka, ki mora bit aktiven in se potrudit, da prileze (se zgrebe) za možnost nadaljnega razvoja ...nato plaha srna...se ojača v mogočnega rogatega jelena...na koncu pa se razvije še pravljica, sanje, fantazije...

Kot človek: zarodek in nato otrok,  odraslo obdobje - delo, moč, odraslost, obveznosti.  In naposled obdobje, ko lahko človek začne skrbeti tudi za svojo dušo, za svojo duhovno rast, si dovoli preseči omejitve materialnega sveta, začne verjeti v čarobnost sveta in življenja...

In ja, priti iz gozda...iz svoje podzavesti, prepoznati različne sile, ki so tam...pa cesta - vožnja življenja...

Ob Majinih sanjah sem dobila asociacijo, ostali pa, as soon as posible  :-* :-* :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #397 on: October 20, 2015, 08:26:01 PM »
Rena in sanjalka, obema hvala.

Res so bile zanimive sanje z zanimivimi živalmi. Že zadnjič s tistim belim letečim kitom ... Ne spomnim se, da bi kdaj takole sanjala.

Seveda sem tudi sama raziskala pomen teh živali. Kenguru je povezan z materinstvom, otroštvom, nebogljenostjo. Srna predstavlja tudi ženski princip, potem jelen pa moškega. Samorog je močan simbol v sanjah, ki naj bi prinašal srečo, uspeh na kateremkoli področju, predstavlja pa tudi visoko duhovnost in čistost.

Kot da je šel ves ta tok od najbolj nebogljenega do najbolj samoaktualiziranega.
Če poskusim povezat s svojo notranjostjo ... Nedvomno so se zgodile velike spremembe. Omenila bi, da sem postala zelo miselno neodvisna, samosvoja, individualna. Še tako rekoč včeraj sem se bala, kaj bo, kaj bo kdo mislil ... Pa koliko sem zdaj bolj cenjena v okolju, v katerem sem ... Prej sem se počutila totalno necenjeno ...

sanjalka, za kenguruja res težko rečem, s čim bi ga povezala. Z eksotiko, zanimivim načinom reprodukcije in gibanja ... Ena izmed prvih asociacij je tudi močan rep.
Gozd je pa čista narava, prvinskost, mir, skrivališče ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #398 on: October 20, 2015, 08:28:20 PM »
Super Maja  8) Vesela zate.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #399 on: October 21, 2015, 10:57:18 AM »
Rena in sanjalka, obema hvala.

Res so bile zanimive sanje z zanimivimi živalmi. Že zadnjič s tistim belim letečim kitom ... Ne spomnim se, da bi kdaj takole sanjala.

Seveda sem tudi sama raziskala pomen teh živali. Kenguru je povezan z materinstvom, otroštvom, nebogljenostjo. Srna predstavlja tudi ženski princip, potem jelen pa moškega. Samorog je močan simbol v sanjah, ki naj bi prinašal srečo, uspeh na kateremkoli področju, predstavlja pa tudi visoko duhovnost in čistost.

Kot da je šel ves ta tok od najbolj nebogljenega do najbolj samoaktualiziranega.
Če poskusim povezat s svojo notranjostjo ... Nedvomno so se zgodile velike spremembe. Omenila bi, da sem postala zelo miselno neodvisna, samosvoja, individualna. Še tako rekoč včeraj sem se bala, kaj bo, kaj bo kdo mislil ... Pa koliko sem zdaj bolj cenjena v okolju, v katerem sem ... Prej sem se počutila totalno necenjeno ...

sanjalka, za kenguruja res težko rečem, s čim bi ga povezala. Z eksotiko, zanimivim načinom reprodukcije in gibanja ... Ena izmed prvih asociacij je tudi močan rep.
Gozd je pa čista narava, prvinskost, mir, skrivališče ...

Ja, prehod živali, ki si jih sanjala od kenguruja (le-ta je bil v sanjah namišljen) in potem vse od srne do samoroga, vse te živali si srečala v gozdu.
Vsi ti prehodi so se zgodili v tvoji podzavesti in podzavest ti je sedaj to preko sanj lepo sporočila, mogoče zgolj kot potrditev, če se v zavestnem stanju mogoče sprašuješ kaj v zvezi s temi prehodi.
Skratka, sedaj veš, kaj vse si naredila, prišla od namišljenega kenguruja (materinstvo,otroštvo, nebogljenost), vse to je bil le privid, le tvoj preblisk, da to vidiš, v resnici te živali nisi videla, je pa v tebi, v tvoji podzavesti, ni se še realizirala...
Relaizirala pa se je srnica (ženski princip) in jelen (moški princip) ter samorog (duhovnost, čistost), te živali, te tvoje lastnosti so že realizirane...
Ne vem kje pa imaš kenguruja, le-ta je trenutno v tvoji podzavesti še abstrakten, nisi ga še uspela ugledati, videti, ampak je v tebi, drugače niti pomislila ne bi nanj, ne bi se ti prikradel v sanje...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #400 on: October 21, 2015, 11:02:47 AM »
Pa res ej, Maja, odkod kengurujčič ...

Zanimivo to zaporedje živali...najprej kenguru kot žival oddaljenega kontinenta. Ravno včeraj zvečer sem gledala Animal planet, namreč, samica kenga je nosila v vreči mladička, bilo je pa kar kritično, ker je bila suša. Na srečo je začelo deževat, v času suše pa ji je le še ostalo nekaj mleka, da je mali "torbarček" preživel. In še bolj zanimivo, v maternici je na čakanju bil že naslednji zarodek, vendar je ostal kot na čakanju in ne bo šel v vrečo, dokler mu starejši bratec ne naredi placa. Sicer zarodek pride v vrečo mesec dni po spočetju, nato pa naprej raste v vreči oz. tu nadaljuje razvoj kot v maternici... (matr sem pametna, ane).

No, če greva nazaj na zaporedje živali... Torej nekaj, kar je šele v fazi rasti zarodka, ki mora bit aktiven in se potrudit, da prileze (se zgrebe) za možnost nadaljnega razvoja ...nato plaha srna...se ojača v mogočnega rogatega jelena...na koncu pa se razvije še pravljica, sanje, fantazije...

Kot človek: zarodek in nato otrok,  odraslo obdobje - delo, moč, odraslost, obveznosti.  In naposled obdobje, ko lahko človek začne skrbeti tudi za svojo dušo, za svojo duhovno rast, si dovoli preseči omejitve materialnega sveta, začne verjeti v čarobnost sveta in življenja...

In ja, priti iz gozda...iz svoje podzavesti, prepoznati različne sile, ki so tam...pa cesta - vožnja življenja...

Ob Majinih sanjah sem dobila asociacijo, ostali pa, as soon as posible  :-* :-* :-*

Jap 8)
Edino glede kenguruja, ni ga videla, samo domišljala si je, da ga vidi...
Tukaj še ni jasnosti, simbolika kenguruja je še abstraktna, lahko gre tudi za njeno lastno otroštvo, potem pojem materinstva, rojevanje (lahko tudi novih projektov), kenguru je bil zgolj v njenih mislih, videla ga v sanjah ni....
pomislila je, da je kenguru pa je bila srna-menjava kenguruja za srno? menjava materinstva, rojevanja za svojo žensko plat, za svojo animo?
Ne vem, to so vprašanja, na katera bo Maja sama najbolj zanala odgovoriti.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #401 on: October 21, 2015, 01:35:54 PM »

Jap 8)
Edino glede kenguruja, ni ga videla, samo domišljala si je, da ga vidi...
Tukaj še ni jasnosti, simbolika kenguruja je še abstraktna, lahko gre tudi za njeno lastno otroštvo, potem pojem materinstva, rojevanje (lahko tudi novih projektov), kenguru je bil zgolj v njenih mislih, videla ga v sanjah ni....
pomislila je, da je kenguru pa je bila srna-menjava kenguruja za srno? menjava materinstva, rojevanja za svojo žensko plat, za svojo animo?
Ne vem, to so vprašanja, na katera bo Maja sama najbolj zanala odgovoriti.

No vidiš, kako nas skupaj več vidi, ampak na koncu itak VSAK SAM najbolj ve. V srčku so vsi odgovori, samo kaj, ko je le to večkrat zabrisano pod plasti, kot čebula ...  :D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #402 on: October 21, 2015, 01:41:49 PM »
Še razmišljam o teh sanjah in iščem vzporednice ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #403 on: October 21, 2015, 08:28:55 PM »
Še razmišljam o teh sanjah in iščem vzporednice ...
Samo iskrica, ki se mi je spet porodila...itak pa boš Maja sama vedela...lalala... Ampak recimo, tist kenguru, ki to ni bil... Kaj pa če zato, ker (kolikor sem razbrala iz tvojega dosedanjega pisanja) zaenkrat še ne razmišljaš (nočeš) o otroku? Pa si se rajš glede tega odločila, da vidiš srnico... Ker kengurujček meni še najbolj simbolizira nosečnost, vendar so tudi otroci tu nekaj posebnega. Že kot zarodek se morajo sami potrudit, da se prebijejo do vreče. So pa kenguruji tudi prav poskočni in zboksajo se tudi  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #404 on: October 30, 2015, 06:32:28 AM »
Danes sem sanjala, da sem zlivala neko vodo v stranisce, voda je bila cista nic umazana, samo ker je iz posode zletelo toliko vode ven sem unicila stranisce. Del stranisca majhen koscek se je kar odlomil. S sinom sva probala dati tisti koscek gor, pa ni slo ker je bil v prevec kosih. Potem sva pa rekla ma saj je OK pustiva tako, nobeden se ne more poskodovat, mogoce pa nihce ne bo opazil, ce dava desko gor.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/