Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #450 on: January 15, 2016, 12:13:24 PM »
Kako prijetne sanje sem pa sanjala to noč  ;D
Letela sem sama s svojim telesom, kot ptica. Najprej nad nečem, ki je bilo podobno večpasovni avtocesti, a je bilo v vesolju. Dvigala sem se vedno višje in višje, brez težav in prav tako brez težav vjugala med ovirami. Letela nad oceani, in se dvignila v vesolje. Letela med zvezdami in planeti. Kak čudovit občutek. Bilo je svetlo...
Na enem planetu sem imela postanek. Srečala tam zelo zanimive in prijetne ljudi. Ni jih bilo veliko. Če sem natančna, mislim da nas je bilo 5. Z enim moškim osebkom sem spletla ful močno prijateljstvo, in vem da sva si želela, da se na zemli spet srečava.
Za konec smo se tudi slikali, objemali...
No na tem planetu je bilo neko gradbišče...prav tako neke savbe, garaže, terase, kleti. S tem novim prijateljem sva vse pregledala ( kot da bi bila na izletu) ..in v enem trenutku se nam pridružijo še zelo prijazni kužki ( veliki in svetli-kot zlati prinašalci) in nekaj sivih, fajn rejenih muck.
Res je bilo luštno...tako svobodno, sveže, prijetno.
In zanimivo, da smo brez težav dihali, kljub temu da smo bili v  vesolju  ;D
V trenutku, ko bi naj odletela naprej pa sem se zbudila  :laugh: vsa navdušena  ;D

Kaj mi pomeni vesolje? Vesolje mi je itak nekaj najlepšega,ker je tako neskončno, skrivnostno in svobodno  :laugh:
Najbrž kaže na mojo željo po "širšem" domačem okolju/prostoru, kjer bi imeli več svobode - z drugimi besedami želja po selitvi/novi hiški z velikim vrtom, kjer bo prostora tudi za živali (beri; kužka) in kjer bi  bili prijazni in prijetni sosedi  :laugh:
 ;D

Koliko se v resnici počutiš svobodno, koliko lahko svobodno dihaš tu spodaj na tej naši zemlji, ki nam postavlja en kup omejitev...?
Koliko te zemeljska realnost duši?
Nad kaj bi se rada dvignila in pustila te zemeljske stvari tam spodaj ;)

Eno je hiška kot si sama napisala, ampak saj veš omejitve so najprej znotraj nas in potem šele zunaj nas :)

poleg škorpijonkovih sanj niti nisem opazila, da imam odgovor  :laugh:

Zanimiva vprašanja Sanjalka. Zadnje čase se najbrž noben več ne počuti preveč svoboden, ampak to me tako daleč (še) ne duši. duši pa me ta življenski tempo, kjer skoraj ni več časa, da bi "normalno" spil kavo.  8)

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #451 on: January 15, 2016, 09:16:42 PM »
hahahaha ne odgovarjam za svoja dejanja v stanju nezavesti :D :D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #452 on: January 18, 2016, 11:22:34 AM »
Včeraj sanjala, da sem se peljala po obvoznici od šiške proti viču in na ovinku vidim avto, zadnji del avtomobila, ki stoji na prehitevalnem pasu, postavljen je bil počez, se pravi pravokotno, pomislila sem kje je sprednji del avtomobila, sanje mi ga namreč niso pokazale, predvidevala sem, da je v ograji ali pa že na drugi strani obvoznice...
vozila sem po prehitevalnem pasu, pomislila, da bi mogla odviti na srednji pas, ampak nisem, ne spomnim se, a nisem zato, ker nisem več mogla ali zato ker se mi ni dalo, ker sem se prepustila kar bo pa bo, čeprav sem vedela, da se bom v tem primeru zaletela...
no in tik preden sem se zaletela, sem se seveda zbudila...

Se bojiš prepustiti življenju? Kolikšen del tebe terja kontrolo in načrtovanje? A če bi se prepustila toku, se lahko zaletiš? Se moraš s čim soočit? Si se prepustila, zadnji hip pa raje zbudila, kot "zaletela"  ;)? Še malo, še malo...

Drugače pa sem danes po dolgem času potegnila iz omare Sanjski tarot. Karta za te sanje: Osem mečev. Poglej slikco:

https://www.google.si/search?q=sanjski+tarot+osem+me%C4%8Dev&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi49sHyj7PKAhWjjXIKHSAJCl0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=dream+tarot+eight+of+swords&imgrc=QETSFJBaKhEpGM%3A

Vidiš, kako si v nekem mehurčku, meči pa grozijo, da ta mehurček prepiknejo. A bežiš pred tem, da ga razblinijo ali si želiš tega?

danes pa sanjala, da sem se prepiprala s partnerjevim očetom, nekaj se je posmehoval glede mojega zanimanja za astrologijo, sanje...sem ga tako napizd..., sem čisto ven padla in on je potem ležal na tleh, ves nebogljen....sem ga tako sesula, besedno, da mi je bilo potem kar žal...
potem sem šla v kuhinjo, kjer je bila partnerjeva mama in njegova teta ter moj dragi in vidim kako ga mama nekaj boža, se mi je spet pritisk dvignil, če so oni normalni, da pri teh letih neprimerno boža odraslega moškega (svojega sina), nato vidim, da to ne počne njegova mama ampak njegova teta...nič mi ni bilo jasno ::)

Samozavest? Nakopičena čustva? Te drugi cenijo, upoštevajo?

Sporočilo "dreamčkov":

Kelih čaš. https://www.google.si/search?q=sanjski+tarot+osem+me%C4%8Dev&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi49sHyj7PKAhWjjXIKHSAJCl0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=dream+tarot+ase+of+cups&imgrc=NKP4Da_EwICi6M%3A

Glej srednjo karto. In ne morem, da verjamam. Na linku, ki sem ga našla, se zraven drži osmica mečev  :o. Res se poglobi in razmisli ob asociacijah ob slikcah.

Nova čustva se prebijajo na plano...Oziroma, deklici, sta sklonjeni pod težo čustev. Spusti ven, kar že moraš

:-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #453 on: January 18, 2016, 11:41:46 AM »
Letela sem sama s svojim telesom, kot ptica. Najprej nad nečem, ki je bilo podobno večpasovni avtocesti, a je bilo v vesolju. Dvigala sem se vedno višje in višje, brez težav in prav tako brez težav vjugala med ovirami. Letela nad oceani, in se dvignila v vesolje. Letela med zvezdami in planeti. Kak čudovit občutek. Bilo je svetlo...
Na enem planetu sem imela postanek. Srečala tam zelo zanimive in prijetne ljudi. Ni jih bilo veliko. Če sem natančna, mislim da nas je bilo 5. Z enim moškim osebkom sem spletla ful močno prijateljstvo, in vem da sva si želela, da se na zemli spet srečava.
No na tem planetu je bilo neko gradbišče...prav tako neke savbe, garaže, terase, kleti. S tem novim prijateljem sva vse pregledala ( kot da bi bila na izletu) ..in v enem trenutku se nam pridružijo še zelo prijazni kužki ( veliki in svetli-kot zlati prinašalci) in nekaj sivih, fajn rejenih muck.
V trenutku, ko bi naj odletela naprej pa sem se zbudila  :laugh: vsa navdušena  ;D

Kaj mi pomeni vesolje? Vesolje mi je itak nekaj najlepšega,ker je tako neskončno, skrivnostno in svobodno  :laugh:
Najbrž kaže na mojo željo po "širšem" domačem okolju/prostoru, kjer bi imeli več svobode - z drugimi besedami želja po selitvi/novi hiški z velikim vrtom, kjer bo prostora tudi za živali (beri; kužka) in kjer bi  bili prijazni in prijetni sosedi  :laugh:
 ;D

Sem dobila občutek, da si se prepustila svobodi, pustila svoje omejitve na zemlji. Našla si svojo ustvarjalno pot, življenje, ki ga želiš izgraditi v svojih sanjah. In varna si bila (kužki). Bila si preskrbljena ženska (rejena mucka) in našla krog ljudi, ki te podpirajo. Katerih 5 oseb ti največ pomeni? S katerimi 5 osebami se počutiš, da si lahko ti TI? In z eno še posebej lahko začneš načrtovati realizacijo svojih ciljev.

Sporočilo "dreamčkov":

Pa ne moreš da verjamaš, dobila si Petico  :D. Petico palic. 5 je število sprememb. Vidim jo kot razpetost ali boj med več enakimi področji. Katero bo prevladalo? Čemu boš dala prednost? Če s tega vidika pogledam tvoje sanje, ti je najbolj pomembna pot, gradnja oz ustvaritev hiše, tisti, s katerim si se najbolj povezala, tisti, ki potrebujejo tvojo pomoč in skrb zanje...? Pa saj sama še veš, med kaj vse si še razpeta...

https://www.google.si/search?q=dream+tarot+five+of+wands&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8oJWmlbPKAhWKvXIKHUMWCW0Q_AUIBigB#imgrc=InvbhyFqBM7dWM%3A

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #454 on: January 18, 2016, 12:05:50 PM »

;D

Sem dobila občutek, da si se prepustila svobodi, pustila svoje omejitve na zemlji. Našla si svojo ustvarjalno pot, življenje, ki ga želiš izgraditi v svojih sanjah. In varna si bila (kužki). Bila si preskrbljena ženska (rejena mucka) in našla krog ljudi, ki te podpirajo. Katerih 5 oseb ti največ pomeni? S katerimi 5 osebami se počutiš, da si lahko ti TI? In z eno še posebej lahko začneš načrtovati realizacijo svojih ciljev.

Sporočilo "dreamčkov":

Pa ne moreš da verjamaš, dobila si Petico  :D. Petico palic. 5 je število sprememb. Vidim jo kot razpetost ali boj med več enakimi področji. Katero bo prevladalo? Čemu boš dala prednost? Če s tega vidika pogledam tvoje sanje, ti je najbolj pomembna pot, gradnja oz ustvaritev hiše, tisti, s katerim si se najbolj povezala, tisti, ki potrebujejo tvojo pomoč in skrb zanje...? Pa saj sama še veš, med kaj vse si še razpeta...

https://www.google.si/search?q=dream+tarot+five+of+wands&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8oJWmlbPKAhWKvXIKHUMWCW0Q_AUIBigB#imgrc=InvbhyFqBM7dWM%3A

Rena hvala ti za tole  :-* :-* :-*
sem brez besed...  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Pa tile "dreamčki" so pa tudi od hudiča no... :o res sem brez besed  ;)
nisem pa še slišala za njih...
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #455 on: January 18, 2016, 12:15:08 PM »
Ma saj veš, Glorči, če zahajaš v trgovinice, kjer imajo "ezoteriko", se najde vsega po malem. Prosojnine mi je dala za rojstni dan snahica, tele Sanjske sem pa "uplenila" v MK. V bistvu so karte pripomoček, da skoraj ni važno, ali so takšne ali drugačne. Sam ane, tudi krila ne nosimo samo enega. Ali čevljev...  ;D

Ni za kaj  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #456 on: January 18, 2016, 12:32:35 PM »
Ma saj veš, Glorči, če zahajaš v trgovinice, kjer imajo "ezoteriko", se najde vsega po malem. Prosojnine mi je dala za rojstni dan snahica, tele Sanjske sem pa "uplenila" v MK. V bistvu so karte pripomoček, da skoraj ni važno, ali so takšne ali drugačne. Sam ane, tudi krila ne nosimo samo enega. Ali čevljev...  ;D

o ja, vem vem kako to je. Dovolj da grem v Muller, ali kakšno bolje založeno knjigarno, pa ne morem, da nebi pogledala kake karte imajo na policah  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #457 on: January 18, 2016, 12:36:05 PM »
Mhm  ;D :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #458 on: January 18, 2016, 03:54:48 PM »

Jaz nosim samo ene čevlje in nobene kikle. ::)

Pardon, sem pozabila na superge. ::)
« Last Edit: January 18, 2016, 04:33:12 PM by Pika »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #459 on: January 18, 2016, 06:43:03 PM »

Očitno imaš raje hlače  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #460 on: January 18, 2016, 06:52:12 PM »

Pardon, imam tri pare enakih hlač. ::)
Isti model.

Sem ugotovila, da itak ne morem sedmih različnih hlač naenkrat pokazat pa sem postala praktična.
Pa ljudje si me lažje zapomnijo.
Lej jo uno ta eno in isto. :D
« Last Edit: January 18, 2016, 06:55:46 PM by Pika »

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #461 on: January 18, 2016, 11:33:02 PM »

Isti model.

Sem ugotovila, da itak ne morem sedmih različnih hlač naenkrat pokazat pa sem postala praktična.

Kako ne moreš pokazati sedmih hlač naenkrat? Ene oblečeš, druge pa v vreči zraven nosiš. Če kdo vpraša kaj nosiš, razpakiraš vrečko pa je, a ne. :D :D ;) ;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #462 on: January 19, 2016, 08:09:52 AM »

Isti model.

Kako ne moreš pokazati sedmih hlač naenkrat? Ene oblečeš, druge pa v vreči zraven nosiš. Če kdo vpraša kaj nosiš, razpakiraš vrečko pa je, a ne. :D :D ;) ;) ;)

Ne ne, v tem primeru bi se šla besedno telovadbo.
"Kaj pa nosiš?"
"Bundo."

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #463 on: January 19, 2016, 08:36:07 AM »
o ja, vem vem kako to je. Dovolj da grem v Muller, ali kakšno bolje založeno knjigarno, pa ne morem, da nebi pogledala kake karte imajo na policah  :laugh:

Muller ima kaj takega? V našem kraju te trgovine ni, redko ko grem v katero, pa še nisem opazila.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #464 on: January 19, 2016, 09:57:45 AM »
Hehe Pika :P 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆