Kako prijetne sanje sem pa sanjala to noč 
Letela sem sama s svojim telesom, kot ptica. Najprej nad nečem, ki je bilo podobno večpasovni avtocesti, a je bilo v vesolju. Dvigala sem se vedno višje in višje, brez težav in prav tako brez težav vjugala med ovirami. Letela nad oceani, in se dvignila v vesolje. Letela med zvezdami in planeti. Kak čudovit občutek. Bilo je svetlo...
Na enem planetu sem imela postanek. Srečala tam zelo zanimive in prijetne ljudi. Ni jih bilo veliko. Če sem natančna, mislim da nas je bilo 5. Z enim moškim osebkom sem spletla ful močno prijateljstvo, in vem da sva si želela, da se na zemli spet srečava.
Za konec smo se tudi slikali, objemali...
No na tem planetu je bilo neko gradbišče...prav tako neke savbe, garaže, terase, kleti. S tem novim prijateljem sva vse pregledala ( kot da bi bila na izletu) ..in v enem trenutku se nam pridružijo še zelo prijazni kužki ( veliki in svetli-kot zlati prinašalci) in nekaj sivih, fajn rejenih muck.
Res je bilo luštno...tako svobodno, sveže, prijetno.
In zanimivo, da smo brez težav dihali, kljub temu da smo bili v vesolju 
V trenutku, ko bi naj odletela naprej pa sem se zbudila
vsa navdušena 
Kaj mi pomeni vesolje? Vesolje mi je itak nekaj najlepšega,ker je tako neskončno, skrivnostno in svobodno 
Najbrž kaže na mojo željo po "širšem" domačem okolju/prostoru, kjer bi imeli več svobode - z drugimi besedami želja po selitvi/novi hiški z velikim vrtom, kjer bo prostora tudi za živali (beri; kužka) in kjer bi bili prijazni in prijetni sosedi 

Sem dobila občutek, da si se prepustila svobodi, pustila svoje omejitve na zemlji. Našla si svojo ustvarjalno pot, življenje, ki ga želiš izgraditi v svojih sanjah. In varna si bila (kužki). Bila si preskrbljena ženska (rejena mucka) in našla krog ljudi, ki te podpirajo. Katerih 5 oseb ti največ pomeni? S katerimi 5 osebami se počutiš, da si lahko ti TI? In z eno še posebej lahko začneš načrtovati realizacijo svojih ciljev.
Sporočilo "dreamčkov":
Pa ne moreš da verjamaš, dobila si Petico

. Petico palic. 5 je število sprememb. Vidim jo kot razpetost ali boj med več enakimi področji. Katero bo prevladalo? Čemu boš dala prednost? Če s tega vidika pogledam tvoje sanje, ti je najbolj pomembna pot, gradnja oz ustvaritev hiše, tisti, s katerim si se najbolj povezala, tisti, ki potrebujejo tvojo pomoč in skrb zanje...? Pa saj sama še veš, med kaj vse si še razpeta...
https://www.google.si/search?q=dream+tarot+five+of+wands&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8oJWmlbPKAhWKvXIKHUMWCW0Q_AUIBigB#imgrc=InvbhyFqBM7dWM%3A