iiiiiiiiiiiiiiiiii, glej ga-prisijal je spet med nas 
ce smem preizkusit te sijoce karte: vecja placa v tem letu? oz. sluzba nasploh-napredovanje, skrite pasti ipd. mogoče?
Plača se bo zvišala in brez dvoma boš napredovala. Pasti v glavnem ni, paziti moraš samo na negativne misli, ampak tudi teh bo malo. Zelo lep razplet vseh situacij, kar je res super. 
Meni sicer vse skupaj izgleda, kot da ti že veš, da boš napredovala in da si v tem trenutku preobremenjena ali pa si zaradi tega imela celo manjši spor (naprimer zavistni sodelavci). V glavnem ta trenutna situacija glede pasti se pokaže malo izstopajoča, ampak jaz ne bi polagal pozornosti na to situacijo. Samo pogumno naprej. 
jaz sicer vem ne, ali bom napredovala in da se mi bo plača zvišala, se mi pa zdi oboje samo logična posledica (sploh) zadnjega pol leta mojega delovanja v sluzbi. no, ja- pravzaprav imas prav: jaz že vem, ane
in cakam... ker verjamem(oz.vem

), da ne bo slo neopazeno mimo

preobremenjenost je tudi prisotna, ker tempo je bil res ubijalski letos. fousija sodelavcev?hja, zna biti, ampak skrivajo ali pa jaz nic ne opazim, ker me pravzaprav niti ne zanima, kako moje biti vpliva na njih
hvala za potrditve

in tvoj cas in energijo!