Author Topic: Žarkove karte  (Read 19636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Žarkove karte
« Reply #60 on: July 01, 2015, 02:39:37 PM »
Žarek, jaz bi prosila za eno karto na DA ali NE.

Brez dvoma "NE". :)

Bilo je DA.

Zanimivo. Sodeč po kartah bi naj bil negativen rezultat. ;D

Torej moj odgovor je bil brez dvoma napačen. ;)

Če ni zasebno... Kako je bilo zastavljeno vprašanje? :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #61 on: July 01, 2015, 02:51:35 PM »
Bilo je glede nekega srečanja včeraj, če bo.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #62 on: July 01, 2015, 03:35:33 PM »
Bilo je glede nekega srečanja včeraj, če bo.

Super, hvala za odgovor. :)

O kodeksu ne bom, ker je to že jasno. Verjamem, da si postavila vprašanje pravilno, ker drugače tako ali tako nima smisla. ;) Če si spraševala, če se boš ti srečala naprimer z Anjo, potem ok, če si spraševala, če se bosta srečali Anja in Mojca, potem ni ok. Samo opomnim. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #63 on: July 01, 2015, 03:48:10 PM »
Tudi sama gledam tarot in poznam kodex. Srečanje je vključevalo mene.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #64 on: July 01, 2015, 03:54:15 PM »
Tudi sama gledam tarot in poznam kodex. Srečanje je vključevalo mene.

;D Vem, da poznaš kodeks, vendar poznati še ne pomeni tudi uporabe le-tega, zato sem želel morebitno potrditev iz tvoje strani, da se prepričam, da je napoved bila zgrešena iz moje strani. Informativno pač, se razume.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #65 on: July 01, 2015, 04:46:43 PM »
iiiiiiiiiiiiiiiiii, glej ga-prisijal je spet med nas  :-*
ce smem preizkusit te sijoce karte: vecja placa v tem letu? oz. sluzba nasploh-napredovanje, skrite pasti ipd. mogoče?

Plača se bo zvišala in brez dvoma boš napredovala. Pasti v glavnem ni, paziti moraš samo na negativne misli, ampak tudi teh bo malo. Zelo lep razplet vseh situacij, kar je res super. :)

Meni sicer vse skupaj izgleda, kot da ti že veš, da boš napredovala in da si v tem trenutku  preobremenjena ali pa si zaradi tega imela celo manjši spor (naprimer zavistni sodelavci). V glavnem ta trenutna situacija glede pasti se pokaže malo izstopajoča, ampak jaz ne bi polagal pozornosti na to situacijo. Samo pogumno naprej. :)

jaz sicer vem ne, ali bom napredovala in da se mi bo plača zvišala, se mi pa zdi oboje samo logična posledica (sploh) zadnjega pol leta mojega delovanja v sluzbi. no, ja- pravzaprav imas prav: jaz že vem, ane  :laugh: 
in cakam... ker verjamem(oz.vem ;D), da ne bo slo neopazeno mimo 8)
preobremenjenost je tudi prisotna, ker tempo je bil res ubijalski letos. fousija sodelavcev?hja, zna biti, ampak skrivajo ali pa jaz nic ne opazim, ker me pravzaprav niti ne zanima, kako moje biti vpliva na njih

hvala za potrditve :-* in tvoj cas in energijo!

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #66 on: July 01, 2015, 04:59:06 PM »
Kako fajn se sliši - Žarkove karte. Si kar predstavljam, da bo naročil pri kakšni slikarki, da naslika karte po njegovih zamislih in navdihu  :D

Žarek, kakšno sporočilo zame, ob mojem namenu, da grem v določen proces, pa še malo odlašam?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #67 on: July 01, 2015, 06:54:32 PM »
Kako fajn se sliši - Žarkove karte. Si kar predstavljam, da bo naročil pri kakšni slikarki, da naslika karte po njegovih zamislih in navdihu  :D

Žarek, kakšno sporočilo zame, ob mojem namenu, da grem v določen proces, pa še malo odlašam?

hehe :laugh: Bi bilo zanimivo, ja. :D :D

Seveda je sporočilo. :P Imaš prosto pot, vendar je potrebno narediti korak. Skrbijo te odnosi, kot da ne upaš stopiti tja, kamor si namenjena. Pusti laži in neiskrenost drugih ljudi. Skratka, nezaupanje je glavni razlog, da še malo odlašaš. Ko boš pustila to za seboj, boš šla pripravljena naprej. Vse je odvisno torej od tega, koliko boš zaupala pri tej situaciji. Vrata so že odprta in ko boš pripravljena, naj bo tvoj korak ponosen. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #68 on: July 01, 2015, 06:59:43 PM »
Jaz bi pa vprašala za partnerstvo in družino.
Hvala:)

Najbolj se izpostavi nekaj glede financ, predvsem to, da pazi na izdatke. Druge stvari trenutno v tej situaciji ne vidim, čeprav sem ponovno poskusil s podobnim vprašanjem. Če želiš lahko ponovno poskusiš. :)

Super bi bilo, da so vprašanja postavljena bolj jasno in ne tako na splošno. Ni potrebno izpostavljati zasebnih zadev, ampak malo bolj jasno vprašanje bi zelo pomagalo. Kar v enem stavku, ni potrebno pisati romana. ;)

Hvala Žarek, zelo prijazno od tebe. Potem pa bom oblikovala tako: zanima me, kdaj bom ustvarila družino (imela otroke).
 :) :-*

Super! Danes so karte jasne kot modro nebo, brez oblačka. :P Zanosila boš in to kmalu, najkasneje v roku dveh mesecev, kar pomeni, da lahko že jutri. ;) Vse dobro. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #69 on: July 01, 2015, 07:24:04 PM »
Zarek, iz srca pozdravljen nazaj in upam, da ti nova tema prinese obilo novih spoznanj.  8) Zame bi lahko pogledala poslovno za naslednje tri mesece in sicer financno ter z vidika napredka v karieri. Pozdravcek!

Hvala, Missy! :P

Finance se bodo povečale, glede napredka bi rekel, da isto tako, vendar pa malo počasneje. Napredek bo z nekaj zamude, ampak bo. :)

Hvala za vpogled, kot ponavadi sporocim, ko se kaj premakne! :) toook cesa ze delam in cakam, da mi gre vsak dan negotovosti na zivce! :) plus pocas bi ze rada mela druzino in tole res ne pomaga!! :) ampak pravjo kdor caka docaka, pa da vidmo. :) pozdravcek!

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: July 01, 2015, 07:24:59 PM »
Zarek je nazaj!  :D pozdravljen!
Se bom postavila v vrsto. In sicer me zanima, kako bo, kaj pravijo karte... konec septembra mi potece pogodba in ostanem brez sluzbe. Se bo naslo kaj se letos? Sploh bo kaj?

Pozdravljena, hannah! ;)

Pri tej situaciji je najbolj pomembno zaupanje. Torej zaupaj sebi in Vesolju, saj se bo vse izteklo prav in izgleda, da boš ostala tukaj, kjer si (podaljšanje pogodbe torej).  :)

Če ta opcija ni mogoča, se bo nova služba pojavila hitro, ker se daljše prekinitve ne vidi. :)

Hvala za odgovor. Me je pomiril.  ;D Bom jeseni povedala, v katero smer se bodo stvari odvijale.
Naj ti karte dobro služijo! :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #71 on: July 01, 2015, 08:01:48 PM »

Seveda je sporočilo. :P Imaš prosto pot, vendar je potrebno narediti korak. Skrbijo te odnosi, kot da ne upaš stopiti tja, kamor si namenjena. Pusti laži in neiskrenost drugih ljudi. Skratka, nezaupanje je glavni razlog, da še malo odlašaš. Ko boš pustila to za seboj, boš šla pripravljena naprej. Vse je odvisno torej od tega, koliko boš zaupala pri tej situaciji. Vrata so že odprta in ko boš pripravljena, naj bo tvoj korak ponosen. ;)

O hvala lepa, zelo zgovorno sporočilo zame. Se najdem v njem.  :-* :-* :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #72 on: July 01, 2015, 09:01:07 PM »
Missy, hannah, Rena, ni problema. Me veseli, hvala. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #73 on: July 02, 2015, 08:07:43 AM »
Jaz bi pa vprašala za partnerstvo in družino.
Hvala:)

Najbolj se izpostavi nekaj glede financ, predvsem to, da pazi na izdatke. Druge stvari trenutno v tej situaciji ne vidim, čeprav sem ponovno poskusil s podobnim vprašanjem. Če želiš lahko ponovno poskusiš. :)

Super bi bilo, da so vprašanja postavljena bolj jasno in ne tako na splošno. Ni potrebno izpostavljati zasebnih zadev, ampak malo bolj jasno vprašanje bi zelo pomagalo. Kar v enem stavku, ni potrebno pisati romana. ;)

Hvala Žarek, zelo prijazno od tebe. Potem pa bom oblikovala tako: zanima me, kdaj bom ustvarila družino (imela otroke).
 :) :-*

Super! Danes so karte jasne kot modro nebo, brez oblačka. :P Zanosila boš in to kmalu, najkasneje v roku dveh mesecev, kar pomeni, da lahko že jutri. ;) Vse dobro. :)

Hvaaalaaa!!!!  ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: July 02, 2015, 10:24:00 AM »
Se nekaj bom vprasala. Na kaj moram biti pozorna v mesecu juliju?