Author Topic: Žarkove karte  (Read 19607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Žarkove karte
« Reply #75 on: July 02, 2015, 01:22:16 PM »
Se nekaj bom vprasala. Na kaj moram biti pozorna v mesecu juliju?

Uspešno uresničuješ cilje, vendar pazi, da spet ne zaideš v oblake in iluzije. Bodi premišljena in odgovorna, kot si v tem trenutku. Pazi na svoje misli in zaupaj toliko, kolikor misliš, da lahko. ;)

Vabljeni tudi vsi ostali, da se pridružite s vprašanji. Z veseljem vam odgovorim. :) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #76 on: July 02, 2015, 02:17:03 PM »
Žarek, kako s tvojimi kartami kaže razpoloženje na dopustu? Danes sva vplačala za eno last minute opcijo, greva pojutršnjem. hvala :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #77 on: July 02, 2015, 02:23:25 PM »
Se nekaj bom vprasala. Na kaj moram biti pozorna v mesecu juliju?

Uspešno uresničuješ cilje, vendar pazi, da spet ne zaideš v oblake in iluzije. Bodi premišljena in odgovorna, kot si v tem trenutku. Pazi na svoje misli in zaupaj toliko, kolikor misliš, da lahko. ;)

Vabljeni tudi vsi ostali, da se pridružite s vprašanji. Z veseljem vam odgovorim. :) 8)

Hvala! Res je, vcasih me dvigne v oblake  :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #78 on: July 02, 2015, 03:31:58 PM »
Žarek, kako s tvojimi kartami kaže razpoloženje na dopustu? Danes sva vplačala za eno last minute opcijo, greva pojutršnjem. hvala :)

Nobenih težav na obzorju, ravno obratno. ;) Razpoloženje bo harmonično, veselo, skladno, polno razumevanja, sproščeno. :)

Te skrbi kaj glede dokumentov? Tudi, če te ne, preveri jih še enkrat, če so še veljavni... Drugo je vse ok.  :)

Želim lep dopust! ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #79 on: July 02, 2015, 03:56:49 PM »
Cvetka, si mi dala idejo.  :)

Žarek, če nisem prenadležna...
Jutri odhajam na morje. V isti režiji kot lani.
Kako bo? Bom z dopustom zadovoljna?
Lani sem prišla nazaj izčrpana in ne odhajam ravno z največjim veseljem... se pa veselim, da bom tam s hčerko, ki je eno utelešeno sonce.
Hvala ti za odgovor!  :-*

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #80 on: July 02, 2015, 05:01:34 PM »
bi tudi jaz se malo testirala tvoje karte, ce smem: moje dete...se mi zdi, da mi malo "uhaja". sicer je res, da je v tapravih letih (5), pa vendar: kako naj pristopim, kaj najbolj potrebuje od mene v tem casu!?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #81 on: July 02, 2015, 05:32:15 PM »

Nobenih težav na obzorju, ravno obratno. ;) Razpoloženje bo harmonično, veselo, skladno, polno razumevanja, sproščeno. :)

Te skrbi kaj glede dokumentov? Tudi, če te ne, preveri jih še enkrat, če so še veljavni... Drugo je vse ok.  :)
Želim lep dopust! ;)
Žarek hvala za vpogled. Glede dokumentov: jutri še mislim zrihtat zavarovanje, ostalo je bp.
« Last Edit: July 02, 2015, 06:02:22 PM by cvetka »

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #82 on: July 02, 2015, 07:11:59 PM »
Zarek, iz srca pozdravljen nazaj in upam, da ti nova tema prinese obilo novih spoznanj.  8) Zame bi lahko pogledala poslovno za naslednje tri mesece in sicer financno ter z vidika napredka v karieri. Pozdravcek!

Hvala, Missy! :P

Finance se bodo povečale, glede napredka bi rekel, da isto tako, vendar pa malo počasneje. Napredek bo z nekaj zamude, ampak bo. :)

Hvala za vpogled, kot ponavadi sporocim, ko se kaj premakne! :) toook cesa ze delam in cakam, da mi gre vsak dan negotovosti na zivce! :) plus pocas bi ze rada mela druzino in tole res ne pomaga!! :) ampak pravjo kdor caka docaka, pa da vidmo. :) pozdravcek!

Preblisk z moje strani: nekaj casa nazaj sva gledala karte in je blo receno da se selim na jug nekje oktobra/novembra; bi bilo mozno da gre za EU in Alicante in od tu ta 'zamuda'? :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #83 on: July 02, 2015, 08:02:48 PM »

Lani sem prišla nazaj izčrpana in ne odhajam ravno z največjim veseljem... se pa veselim, da bom tam s hčerko, ki je eno utelešeno sonce.

;D Pika, nisi nadležna in ne vem, zakaj si to sploh napisala. ;) Tema je odprta z namenom, da postavljate vprašanja, ne pa da vas moram vsaki dan prositi, če bi kdo želel postaviti vprašanje. ;) :P V kolikor mi ne bi bilo veselje odgovarjati na vaša vprašanja, potem ne bi odgovarjal. Tako preprosto je to. :P Odgovorim takoj, ko imam čas in voljo. Torej še enkrat. Vsi ste vabljeni (seveda tudi ti, Pika ;) ), da postavljate vprašanja. Hvaležen za vsa prejeta vprašanja. Obravnavam jih diskretno in resno, z namenom razjasniti (vašo) nastalo situacijo in z namenom, da bi moje napovedi bile vedno bolj točne. Hvala. :)

Glede vprašanja pa je takole. V tvoji situaciji gre za življenjske preizkušnje in z dopustom boš na neki način zadovoljna, saj boš pustila nekaj za seboj (mišljeno psihično), kar je super. :)
Poskušaj biti manj izolirana. Sicer pa vsi skupaj ali pa vsaj večina vas, pojdite v družbo in se zabavajte in ob vsem tem pozabite na preteklost. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #84 on: July 02, 2015, 08:04:07 PM »

Želim lep dopust! ;)
Žarek hvala za vpogled. Glede dokumentov: jutri še mislim zrihtat zavarovanje, ostalo je bp.

Super, Cvetka. Se mi je zdelo, da je nekaj z dokumenti. ;) Super, vse bo ok. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #85 on: July 02, 2015, 08:12:02 PM »
bi tudi jaz se malo testirala tvoje karte, ce smem: moje dete...se mi zdi, da mi malo "uhaja". sicer je res, da je v tapravih letih (5), pa vendar: kako naj pristopim, kaj najbolj potrebuje od mene v tem casu!?

Seveda smeš, Moi. ;) Zate in za vse ostale velja isto, kot sem zgoraj napisal Piki. Vprašanja so vedno dobrodošla in prav s tem namenom je bila ta tema ustvarjena. Vabljeni torej vsak dan, vse dni v letu, vsako uro, vsake pol ure, vsakih pet minut, vsako minuto in pol, vsako minuto, vsako sekundo, skratka kadarkoli. :laugh: Odgovorim takoj, ko imam čas in voljo. :)

Glede vprašanja. Nameni mu več pozornosti, takrat, ko jo potrebuje in nameni mu več družabnosti. Poleg tega mu kupi avtomobilček, rjave, rumene ali oranžne barve. Povej mu, da si ta avtomobilček kupila samo zanj. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #86 on: July 02, 2015, 08:22:55 PM »
Zarek, iz srca pozdravljen nazaj in upam, da ti nova tema prinese obilo novih spoznanj.  8) Zame bi lahko pogledala poslovno za naslednje tri mesece in sicer financno ter z vidika napredka v karieri. Pozdravcek!

Finance se bodo povečale, glede napredka bi rekel, da isto tako, vendar pa malo počasneje. Napredek bo z nekaj zamude, ampak bo. :)

Hvala za vpogled, kot ponavadi sporocim, ko se kaj premakne! :) toook cesa ze delam in cakam, da mi gre vsak dan negotovosti na zivce! :) plus pocas bi ze rada mela druzino in tole res ne pomaga!! :) ampak pravjo kdor caka docaka, pa da vidmo. :) pozdravcek!

Preblisk z moje strani: nekaj casa nazaj sva gledala karte in je blo receno da se selim na jug nekje oktobra/novembra; bi bilo mozno da gre za EU in Alicante in od tu ta 'zamuda'? :)

Pomoje bi bilo smiselno (seveda, če želiš), da se ponovno postavi vprašanje, kdaj se boš selila (če prav razumem se imaš zdaj namen seliti v Alicante). In če se pokaže časovni zamik, potem je odgovor glede kariernega zamika takoj malo bolj jasen. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #87 on: July 02, 2015, 08:46:17 PM »

Pomoje bi bilo smiselno (seveda, če želiš), da se ponovno postavi vprašanje, kdaj se boš selila (če prav razumem se imaš zdaj namen seliti v Alicante). In če se pokaže časovni zamik, potem je odgovor glede kariernega zamika takoj malo bolj jasen. :)

Ok ok, pol pa tkole v povezavi z obema vpogledoma: ali bo.pogodba z EU podpisana kmalu in ali bo za dolgo casa? In nadalje, kdaj se vidi selitev iz Barcelone v Alucante? :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #88 on: July 02, 2015, 10:14:01 PM »

;D Pika, nisi nadležna in ne vem, zakaj si to sploh napisala. ;) Tema je odprta z namenom, da postavljate vprašanja, ne pa da vas moram vsaki dan prositi, če bi kdo želel postaviti vprašanje. ;) :P V kolikor mi ne bi bilo veselje odgovarjati na vaša vprašanja, potem ne bi odgovarjal. Tako preprosto je to. :P Odgovorim takoj, ko imam čas in voljo. Torej še enkrat. Vsi ste vabljeni (seveda tudi ti, Pika ;) ), da postavljate vprašanja. Hvaležen za vsa prejeta vprašanja. Obravnavam jih diskretno in resno, z namenom razjasniti (vašo) nastalo situacijo in z namenom, da bi moje napovedi bile vedno bolj točne. Hvala. :)

Glede vprašanja pa je takole. V tvoji situaciji gre za življenjske preizkušnje in z dopustom boš na neki način zadovoljna, saj boš pustila nekaj za seboj (mišljeno psihično), kar je super. :)
Poskušaj biti manj izolirana. Sicer pa vsi skupaj ali pa vsaj večina vas, pojdite v družbo in se zabavajte in ob vsem tem pozabite na preteklost. :)

Potem bom pa kar navalila, da boš treniral.  ;D
Hvala ti, Žarek. Zanimivo, da si ugotovil, da sem izolirana. Je res. No, družabna nisem čisto nič. Se kar umikam nekam na samo in se mi ne da z nobenim čvekat, razen z redkimi izjemami. Tudi na faksu se mi nič ne da po kavicah posedat.
Zadnjič sem jo po zaključku večernega dogodka kar domov zbrisala. Nimam energije za druženje, še najrajši debatiram s svojimi štirimi žvalmi doma. Pa s kakim pajkom v kotu. :D
Na dopust odhajam s PMS-jem.  :laugh:
Hvala ti! Bom upoštevala nasvet in bila bolj družabna, je že skrajni čas, da se neham v bubico zapredat.
 :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #89 on: July 02, 2015, 10:40:33 PM »

Ok ok, pol pa tkole v povezavi z obema vpogledoma: ali bo.pogodba z EU podpisana kmalu in ali bo za dolgo casa? In nadalje, kdaj se vidi selitev iz Barcelone v Alucante? :)

Pogodba z EU bo podpisana, najkasneje do začetka septembra. Na začetku bo podpisana za obdobje od 2 do 24 mesecev. Selitev prav tako do najkasneje začetka septembra. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆