Cvetka, si mi dala idejo. 
Žarek, če nisem prenadležna...
Jutri odhajam na morje. V isti režiji kot lani.
Kako bo? Bom z dopustom zadovoljna?
Lani sem prišla nazaj izčrpana in ne odhajam ravno z največjim veseljem... se pa veselim, da bom tam s hčerko, ki je eno utelešeno sonce.
Hvala ti za odgovor! 
Pika, nisi nadležna in ne vem, zakaj si to sploh napisala.
Tema je odprta z namenom, da postavljate vprašanja, ne pa da vas moram vsaki dan prositi, če bi kdo želel postaviti vprašanje.
V kolikor mi ne bi bilo veselje odgovarjati na vaša vprašanja, potem ne bi odgovarjal. Tako preprosto je to.
Odgovorim takoj, ko imam čas in voljo. Torej še enkrat. Vsi ste vabljeni (seveda tudi ti, Pika
), da postavljate vprašanja. Hvaležen za vsa prejeta vprašanja. Obravnavam jih diskretno in resno, z namenom razjasniti (vašo) nastalo situacijo in z namenom, da bi moje napovedi bile vedno bolj točne. Hvala. 
Glede vprašanja pa je takole. V tvoji situaciji gre za življenjske preizkušnje in z dopustom boš na neki način zadovoljna, saj boš pustila nekaj za seboj (mišljeno psihično), kar je super.
Poskušaj biti manj izolirana. Sicer pa vsi skupaj ali pa vsaj večina vas, pojdite v družbo in se zabavajte in ob vsem tem pozabite na preteklost. 
Potem bom pa kar navalila, da boš treniral. 
Hvala ti, Žarek. Zanimivo, da si ugotovil, da sem izolirana. Je res. No, družabna nisem čisto nič. Se kar umikam nekam na samo in se mi ne da z nobenim čvekat, razen z redkimi izjemami. Tudi na faksu se mi nič ne da po kavicah posedat.
Zadnjič sem jo po zaključku večernega dogodka kar domov zbrisala. Nimam energije za druženje, še najrajši debatiram s svojimi štirimi žvalmi doma. Pa s kakim pajkom v kotu. 
Na dopust odhajam s PMS-jem. 
Hvala ti! Bom upoštevala nasvet in bila bolj družabna, je že skrajni čas, da se neham v bubico zapredat.

Poskušaj biti manj izolirana. Sicer pa vsi skupaj ali pa vsaj večina vas, pojdite v družbo in se zabavajte in ob vsem tem pozabite na preteklost. 
Me veseli, Pika.
V bistvu tisto o družabnosti ni bilo mišljeno, da si družabna, ampak, da pojdi v družbo oziroma konkretno v tvojem primeru, da greste vsi skupaj v družbo (ker vas je pač več na dopustu). In da ob tem še pozabite na preteklost, kar pa je sicer zate mišljeno, da pretekle dogodke poizkušaš razumeti in jih nato pustiš za seboj, kot uspešno prestale življenjske preizkušnje. S tem boš prekinila vso izoliranost.

Verjamem, da boš uspela, si močna in modrostna. Vse dobro želim in seveda čim lepši dopust vsem udeleženim.