Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bi prosila še zame, odnos s partnerjevo hčerko Hvala
Jaz bi pa prosila eno vodilo/nasvet za prihajajoče dni. Hvala.
Quote from: sasa on October 29, 2015, 09:53:38 AMUhka, ajga. Kako bo naslednji teden? Kakšen bo izid?Odvisen od tebe, če boš želela preveč nadzora, ne bo tiste "svobode" ki si jo želiš. Torej nekaj si je treba izborit le glej da ne padeš preveč v ta film
Uhka, ajga. Kako bo naslednji teden? Kakšen bo izid?
Quote from: Pika on October 29, 2015, 08:55:15 AMZ veseljem.Bo kaj biznisa na Dunaju?Hvala! Merkur torej DA
Z veseljem.Bo kaj biznisa na Dunaju?Hvala!
Quote from: Jane on October 29, 2015, 12:01:59 PMQuote from: sasa on October 29, 2015, 09:53:38 AMUhka, ajga. Kako bo naslednji teden? Kakšen bo izid?Odvisen od tebe, če boš želela preveč nadzora, ne bo tiste "svobode" ki si jo želiš. Torej nekaj si je treba izborit le glej da ne padeš preveč v ta filmFino si mi tole naprej ruknila.
Quote from: sasa on October 29, 2015, 12:41:58 PMQuote from: Jane on October 29, 2015, 12:01:59 PMQuote from: sasa on October 29, 2015, 09:53:38 AMUhka, ajga. Kako bo naslednji teden? Kakšen bo izid?Odvisen od tebe, če boš želela preveč nadzora, ne bo tiste "svobode" ki si jo želiš. Torej nekaj si je treba izborit le glej da ne padeš preveč v ta filmFino si mi tole naprej ruknila. Jah karte tko pravijo
Quote from: sanjalka on October 29, 2015, 10:42:05 AMBi prosila še zame, odnos s partnerjevo hčerko Hvala uran v dvanajsti, obe imata drugačen pogled na določene stvari in zato obstaja tveganje, da se nebosta razumeli. Torej z uranom v dvanajsti sprejeti modrost tudi na drugi strani in bodi odprta za nove zamisli.
Tudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat
O, Jane, upam, da se še lahko postavim v vrsto.Prosim za namig glede nadaljevanja. Kaj lahko pričakujem? Kaj bo? Kaj je?
Quote from: Tea on October 29, 2015, 10:10:28 AMProsim - imam v mislih -mars v raku - prisili se, soočiti se z nečim...upam da pomaga kaj
Prosim - imam v mislih -
Quote from: Tejka on October 29, 2015, 01:07:52 PMTudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat jah saturn...uspešno bo, samo zgleda boš spet samo sebe bremzala. Poleg tega je padlo še sonce, ki govori, da imaš vso možnost da zasiješ tako finančno kot splošno.
Quote from: Jane on October 29, 2015, 02:40:47 PMQuote from: Tejka on October 29, 2015, 01:07:52 PMTudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat jah saturn...uspešno bo, samo zgleda boš spet samo sebe bremzala. Poleg tega je padlo še sonce, ki govori, da imaš vso možnost da zasiješ tako finančno kot splošno.Neh, saturn je omejitev. Tokrat precejšnja. Materiala, ki ga sicer uporabljam ni za dobit nikjer v sloveniji Nedobavljiv