sama imam 5. hišo v kozorogu, vladar saturn pa je v 8. hiši...imela sina že pri 19-ih, le ta me je naučil odgovornosti, in vsega kar saturn predstavlja...
imela sem res močno željo imeti otroka, kljub svoji mladosti, bil je načrtovan otrok in zelooo ljubljen...
sem pa pri porodu skoraj umrla in prve 3 mesece je bilo moje življenje še na nitki...niso vedeli ali bom preživela...
glede na prvi porod, sem se ponovno strašno bala zanositi in se je moja hči sama odločila, da pride na ta svet.. je že vedela zakaj, ima namreč močno sporočilo zame in močno učenje zame....mi je strašno v pomoč in me je marsičesa naučila, med drugim kako se boriti in postaviti zase, res pogumna punca...
rodila se je tako v 5-ih minutah in točno ob 12 uri

brez kakršnihkoli bolečin, neverjetno, če bi tako vsakič rodila, bi jih imela še več

in sedaj imam še dva partnerjeva otroka, no tukaj mi tale saturn (vladar 5.hiše), ki stoji v 8. hiši kar pošteno prinaša ovire in me uči spuščanja in sprejemanja in vztrajnosti in ne vem še česa vse....ah in pravzaprav sem ju dobila zaradi smrti (8.hiša) njune mame....
moj sin ima tudi saturna v 5 hiši in še urana notri...kako zelo si želim, da bi dobila vnuka...