Do kdaj ni dobro podpisovati pogodb itd zaradi retro Merkurja, ali česa drugega? Oziroma, kateri dan predlagate da se podpiše?
Namreč jaz imam za podpisati eno veliko kupoprodajno pogodbo in bi rada ujela pravi moment, da ne bodo potem jajca. (ker glede na to, kak človek je zadaj, znajo biti)
Za določanje datumov je ekspert Tea, jaz sem se bolj specializirala za psihološko svetovanje s pomočjo natalne karte,
tako da sem se tudi zavestno odločila, da tega ne bom počela....
Že ko sem študirala in se izobraževala,sem se odločila, da si ne bom dovolila,da bi bile moje odločitve odvisne od postavitve planetov,
da ne želim biti od tega odvisna in da vsega v življenju ne morem nadzorovati in ne morem imeti pod kontrolo, da se potem izgubi tisti občutek svobode...
Tudi sama zase ne gledam datumov, ampak se bolj ravnam po notranjem občutku.
Mi pa astrologija zelooo pomaga pri moji osebni rasti, pri spozanvanju same sebe in seveda pri mojem terapevtskem delu, je zgolj pripomoček in ne vodilo mojega življenja.
Tudi na forumu dajem bolj psihološke vpoglede in nimam niti znanja horarne astrologije.
Takšen je moj pogled

Tole sem zapisala bolj z namenom,da ne bi kdo mislil, da ne želim odgovarjati
Lahko ti dam namig, da se merkur obrne direkt 26.1., je pa potem še nekaj časa v senci, če ti to kaj pomaga.