Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti  (Read 52618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2016 - mrki, retrogradnosti
« Reply #75 on: January 08, 2016, 08:18:31 PM »
Preljubi :Sa je prišel v  :op z mojim natalnim  :ki.

Lepo prosim, če lahko kdo pokomentira, kaj mi lahko ta tranzit prinese, mogoče deli kakšno izkušnjo. Berem grozljive stvari.  :blank: :-X :'(

Jaz sem nedolgo nazaj imela tak kvadrat, o tem sem nekje že pisala - na kratko, pranje perila, obujanje partnerskih zadev, ki so prazgodovina, iz predkambrija .

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #76 on: January 09, 2016, 07:49:14 AM »
Kdaj v poletnem času bi bil primeren čas za dopust ? glede na tega R marsa in še kaj ?
Lahko izbiram, zato sprašujem. Hvala.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #77 on: January 10, 2016, 05:26:50 PM »
Kar tako na potiho se nam je tale teden   :J obrnil na R. Ujemite ga v prava jadra,  :). Meni so se vse velike zadeva dogodile v tem gibanju, saj ga imam natalno R.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #78 on: January 10, 2016, 06:13:28 PM »
O, a spet gre  :J nazaj?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #79 on: January 11, 2016, 09:47:36 AM »
Ja, obrnil se je.  ;)
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #80 on: January 13, 2016, 01:11:26 PM »
Do kdaj ni dobro podpisovati pogodb itd zaradi retro Merkurja, ali česa drugega? Oziroma, kateri dan predlagate da se podpiše?

Namreč jaz imam za podpisati eno veliko kupoprodajno pogodbo in bi rada ujela pravi moment, da ne bodo potem jajca. (ker glede na to, kak človek je zadaj, znajo biti)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #81 on: January 13, 2016, 02:20:01 PM »
Do kdaj ni dobro podpisovati pogodb itd zaradi retro Merkurja, ali česa drugega? Oziroma, kateri dan predlagate da se podpiše?

Namreč jaz imam za podpisati eno veliko kupoprodajno pogodbo in bi rada ujela pravi moment, da ne bodo potem jajca. (ker glede na to, kak človek je zadaj, znajo biti)

Za določanje datumov je ekspert Tea, jaz sem se bolj specializirala za psihološko svetovanje s pomočjo natalne karte,
tako da sem se tudi zavestno odločila, da tega ne bom počela....
Že ko sem študirala in se izobraževala,sem se odločila, da si ne bom dovolila,da bi bile moje odločitve odvisne od postavitve planetov,
da ne želim biti od tega odvisna in da vsega v življenju ne morem nadzorovati in ne morem imeti pod kontrolo, da se potem izgubi tisti občutek svobode...
Tudi sama zase ne gledam datumov, ampak se bolj ravnam po notranjem občutku.
Mi pa astrologija zelooo pomaga pri moji osebni rasti, pri spozanvanju same sebe in seveda pri mojem terapevtskem delu, je zgolj pripomoček in ne vodilo mojega življenja.
Tudi na forumu dajem bolj psihološke vpoglede in nimam niti znanja horarne astrologije.
Takšen je moj pogled ;)

Tole sem zapisala bolj z namenom,da ne bi kdo mislil, da ne želim odgovarjati

Lahko ti dam namig, da se merkur obrne direkt 26.1., je pa potem še nekaj časa v senci, če ti to kaj pomaga.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #82 on: January 14, 2016, 01:50:56 PM »
Tea tudi ne dela več napovedi - vsaj do nadaljnega ne  :)

Če si kupite Emin Lunin vodnik ali pa še bolje Inširagičev Astrološki koledar si boste veliko same pomagale. Imate vse lunacije, prazne hode planetov, še posebno v Imširagičevem, ki je dosti bolj podroben, mrke, retrogradnosti IPD - tako da se s tem olajša elekcije.

« Last Edit: January 14, 2016, 01:52:48 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #83 on: January 14, 2016, 01:56:42 PM »
A pa ima sploh Išmiragič ga naprodaj? Eminega sem lanskega kupila, pa me ni prepričal.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #84 on: January 14, 2016, 02:00:06 PM »
A pa ima sploh Išmiragič ga naprodaj? Eminega sem lanskega kupila, pa me ni prepričal.

Jaz vsa leta že Imširagičevega uporabljam. Mislim da ga za slovenijo prodaja Lenka Stanič al kako. Sama pa ga naročim direktno /par skupaj se nas ponavadi zbere/ in je cena 5 e, pri Lenki pa 10. Glede na to, da si poštnino potem delimo je to ugodno. No, pa tud 10 je vredno dat, pa nimaš komplikacij s plačilom preko Unionekspres al kaj že.

Če ga boš šla k Lenki iskat, se priporočam, da vzameš še zame. Nimam ga še. Pa ti potem dam denar.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #85 on: January 14, 2016, 02:11:12 PM »
Jaz pa v nasprotju s Sanjalko, čeprav je seveda tako kot ona pravi, najpomembneje da razumemo svoj natalni zapis, svojo natalno obljubo, verjamem v to, da se da z načrtovanjem prihodnosti in vedenjem o tem, kdaj imamo ugodne premike in kdaj je čas za kaj, marsičemu izogniti. Seveda je usoda tista, ki nas v vsakem primeru spremlja. Nič ne pomaga odličen poročni datum, če pa je v natalu zapisano, da se bomo z partnerskimi temami pospešeno ukvarjali in da imamo tam karmo. Seveda pa vpliv lahko z ozaveščanjem in delom na sebi spremenimo vsaj delno in pri tem seveda pomaga tudi odličen izbirni datum. Se pravi da vendarle nekaj kreiramo sami kljub danostim v rojstnem zapisu.

Se pravi, če si lahko pomagamo, zakaj pa ne. Zato pa smo dobili ta znanja.
Ne smatram pa za dobro takrat, ko nas to vedenje determinira in nam s tem dodatno povzroča škodo, namesto koristi. Se pravi po pameti in uporabljat stvari za lajšanje simtomov  ;) in izkoriščanje danosti in talentov. Ker pa smo tukaj v tem času in prostoru - je prav, da ta čas in prostor tudi izkoristimo.

www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #86 on: January 14, 2016, 03:59:06 PM »
Tea poglej uri oddaje najinih postov, zanimivo, obe sta si precej podobni, a z malo drugacnim vrstnim redom... :)
Bi rekla, da se vsaka zase verjetno posluzuje pravega nacina ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: January 15, 2016, 08:01:47 AM »
Res Sanjalka  :-*

Se strinjam  :)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #88 on: January 15, 2016, 07:46:46 PM »
Ah kaj pa vem tole o dobrih datumih.   Veliko je tudi od drugih stvari odvisno.  Vendar menim, da je vseeno dobro, če bi se narod držal datume, vsaj tisti, ki tako želijo.  Imam pa na seznamu kup primerov iz življenja ko je bilo kaj kupljeno ali začeto na dober ali slab datum in kasnejše posledice, takšne ali drugačne.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #89 on: January 19, 2016, 02:56:53 PM »
jaz pazim naceloma samo pri retro merkurju, ker se je ze tolikokrat zgodilo, da je potem vedno priletel kak bumerang nazaj...

tako da zdaj tudi cakam na februar, potem pa podpisemo pogodbo in damo solde.