Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui
Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del
Maja:
Isto je s kartomantiko. ::)
Andres:
--- Quote from: Vojko on February 22, 2016, 01:22:35 AM ---
--- Quote from: sasa on February 18, 2016, 09:24:24 AM ---Jaz bi šla takoj firbcat tja. ;D
--- End quote ---
Lepo, lepo Saša
S firbcem se začne in nato nadaljuje z akcijo.
Imam na spletni strani vabilo za sodelovanje. Do sedaj sta se v enem letu javili dve dekleti, ki sta pripravljeni sodelovati - za denar.
Pa vendar nisem še v tisti fazi, ko bi si to lahko privoščil.
In vem, da je odgovornost moja. Več tečajev, več ljudi, več tečajev, več navdušencev, več ljudi, razširjena spletna stran, več tečajev....
Kajti zlata bi mi bil vreden človek ali dva, ki bi naredila le nekaj malenkosti, ki jih sam ne zmorem spraviti v tek.
In vidim, da je popularnosti premalo. Da ljudje berejo horoskope tam, kjer jih pišejo marketingarji - na popularnih spletnih straneh... Tu pa še tisti, ki so redni in pravijo, da redno čitajo predvide, ne opazijo, da je marčevski predvid objavljen že en teden...
Vem. Tako pač je. To sem ustvaril. Zamudil sem priložnost, ki se mi je ponudila pred leti in sedaj je potrebno vse graditi znova.
Danes se prične druga polovica kijevega meseca. Še močnejše energije. In marsikdo pokliče in pride na svetovanje šele takrat, ko mu teče voda v grlo.... žal.
Lep pozdrav, Vojko
--- End quote ---
Vojko. Menim, da za novi zagon ni prepozno. Res je nekaj izgubljenega, a za tem pride drugo, ki bo ravno tako koristno. Konkretno mesec februar predstavlja celotno leto 2016. Mislim, da je bilo tako tudi leta 2007. V tistem času so noreli s protesti v vedno večih arabskih državah. Torej letos imamo lahko celo upor imigrantov, ali obratno, celoleten Šenčur, torej upor proti imigrantom.
In to je le ena od cvetk letošnje energije. Še več jih pride.
Andres
Vojko:
--- Quote from: Andres on February 22, 2016, 07:23:37 PM ---
--- Quote from: Vojko on February 22, 2016, 01:22:35 AM ---
--- Quote from: sasa on February 18, 2016, 09:24:24 AM ---Jaz bi šla takoj firbcat tja. ;D
--- End quote ---
Hvala za spodbudo Andres.
Center je še vedno v planu.
In aktivnosti zanj se pripravljajo.
V devetletju, ki prihaja je odličen čas za uresničitev.
Vsi, ki to čitate ste vabljeni k sodelovanju.
Vojko
Lepo, lepo Saša
S firbcem se začne in nato nadaljuje z akcijo.
Imam na spletni strani vabilo za sodelovanje. Do sedaj sta se v enem letu javili dve dekleti, ki sta pripravljeni sodelovati - za denar.
Pa vendar nisem še v tisti fazi, ko bi si to lahko privoščil.
In vem, da je odgovornost moja. Več tečajev, več ljudi, več tečajev, več navdušencev, več ljudi, razširjena spletna stran, več tečajev....
Kajti zlata bi mi bil vreden človek ali dva, ki bi naredila le nekaj malenkosti, ki jih sam ne zmorem spraviti v tek.
In vidim, da je popularnosti premalo. Da ljudje berejo horoskope tam, kjer jih pišejo marketingarji - na popularnih spletnih straneh... Tu pa še tisti, ki so redni in pravijo, da redno čitajo predvide, ne opazijo, da je marčevski predvid objavljen že en teden...
Vem. Tako pač je. To sem ustvaril. Zamudil sem priložnost, ki se mi je ponudila pred leti in sedaj je potrebno vse graditi znova.
Danes se prične druga polovica kijevega meseca. Še močnejše energije. In marsikdo pokliče in pride na svetovanje šele takrat, ko mu teče voda v grlo.... žal.
Lep pozdrav, Vojko
--- End quote ---
Vojko. Menim, da za novi zagon ni prepozno. Res je nekaj izgubljenega, a za tem pride drugo, ki bo ravno tako koristno. Konkretno mesec februar predstavlja celotno leto 2016. Mislim, da je bilo tako tudi leta 2007. V tistem času so noreli s protesti v vedno večih arabskih državah. Torej letos imamo lahko celo upor imigrantov, ali obratno, celoleten Šenčur, torej upor proti imigrantom.
In to je le ena od cvetk letošnje energije. Še več jih pride.
Andres
--- End quote ---
sasa:
Kako pa lahko pomagamo?
Andres:
Slučajno sem se spomnil, čeprav to ne sodi čisto v 9 zvezdni ki, oziroma tudi v astrologijo katere koli druge vrste.
Najprej vprašanje za Vojkota. Misliš, da je bilo pred desetimi leti in več energijo bolje in lažje prepoznati in se po njej ravnati? Ali če ji je bilo lažje dati predznak na kaj ima v pliv v določenem mesecu devetletju, devetmesečju in tako naprej?
Mislim namreč, da s tem ko nas šopajo z raznimi novicami, ki so mnogo katere tudi netočne tako predskažejo tudi energijo iz časa ko se je ta novica dejansko odigrala v mestu, državi, na zemlji. Torej. Tako novico potem meljejo na leta in vedno znova s seboj vleče določeno energijo. Recimo iz nekega časa energijo 9. Ko pride do naslednje aktualne energije v novem mesecu ali letu ali drugače, se ta 9 zaradi poplave informacij, ki so netočne ne more odlepiti in s tem zavira dejansko energijo, ki bi mogla priti med nas. Bo držalo Vojko, ali le kar bluzim??
Konkretno za to rabimo torej več arhiva kako je bilo prej, konkretno pred Fejsbukom. In še prej okoli leta 1995-2004. Slednje gre žal delat le po spominu ker zapisov ni.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version