Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui
Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki, tretji del
Andres:
Tole je zapisano v marčevskem predvidu za osmice:
Jugovzhod - severozahod.
Potovanje in selitev
JV - SZ in obratno sta smeri v katerih je za vas v tem času potovanje ugodno in vam prinaša zelo dobre rezultate. Pomembno je, da si pri potovanju na SZ vzamete dovolj časa za pripravo. In naj se vam ne mudi prav nikamor.
Letos imate eno super ugodno smer za selitev in dve zelo dobri smeri. Vendar ta ni marca. Sicer pa za selitev tako ali tako potrebujete več časa.
Objavil bom dve novi turi, ki bosta na voljo marca obe v omenjeno smer, torej na SZ in JV. Kaj se bo zgodilo bom seveda poročal.
Naj napišem da ene od naših žensk ne poznajo najbolje smeri neba. Govorim o 11 zjutraj in 5 popoldan. :) :)
Andres
cvetka:
Še jaz se moram oglasiti na temo marčevskega predvida za sedmice, konkretno stavka:
"Lahko se zgodi, da imate celo težave z mišicami."
Res jih imam, do sedaj sem bila prepričana, da je to posledica pestovanja in prenašanja moje vnučke (1 leto, pa še ne hodi), ki je pri nas v varstvu od novega leta; upam, da te bolečine nimajo drugega vzroka.
Tudi ostali del je pisan zelo v smislu mojega trenutnega stanja. Se ga zavedam.
Pa še ps: še nisem zasledila, da je kdo od forumskih članov sedmica? se lahko javi?
Andres:
Sedmice so rojene 1966 in po devet let prej in kasneje. Lepo si to napisala Cvetka. Zate bi bilo fino, če bi si v profil dodala tvoje kijevsko številko.
Andres
Vojko:
--- Quote from: cvetka on February 24, 2016, 08:16:19 PM ---Še jaz se moram oglasiti na temo marčevskega predvida za sedmice, konkretno stavka:
"Lahko se zgodi, da imate celo težave z mišicami."
Res jih imam, do sedaj sem bila prepričana, da je to posledica pestovanja in prenašanja moje vnučke (1 leto, pa še ne hodi), ki je pri nas v varstvu od novega leta; upam, da te bolečine nimajo drugega vzroka.
Tudi ostali del je pisan zelo v smislu mojega trenutnega stanja. Se ga zavedam.
Pa še ps: še nisem zasledila, da je kdo od forumskih članov sedmica? se lahko javi?
--- End quote ---
Hvala Cvetka
Hvala, da si napisala tole tvoje pričevanje. Le kako bi te 'napeljal', da bi to napisala v kratek tweet in to objavila na moji spletni strani - pod sedmico?
Sicer pa ti priporočam, da raje upaš, kako naj se počutiš - namesto, kako naj bi se ne počutila. Kajti strah je sovražnik nas vseh. Sedmice pa ste v tem času njegovi podložniki - če si tako izberete!
In DA SE pobegniti iz njegovih krempljev. Vendar je potrebno vedeti - Kako? In jaz to vem.
Lp, Vojko
Vojko:
--- Quote from: sasa on February 23, 2016, 09:53:35 AM ---Kako pa lahko pomagamo?
--- End quote ---
Živijo Saša
Hvala za vprašanje.
Za začetek lahko pomagaš tako kot sem že napisal.
Da ob priložnosti, ko si na spletni strani 9zvezd.com - napišeš komentar v dolžini enega SMSa in ga pošlješ na tweeter - tisti okence, ki je že pripravljeno za to.
Kdor pa je pripravljen narediti kaj več, je dobrodošel na mojo telefonsko številko.
In vsak, ki sodeluje z mano dobi kompletne posvete - brezplačno in še več.
Vojko
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version