Hvala, Tea.
Ja, res je, pri vseh ne bi mogla dobit da ali ne.
Najbolj problematična se mi pa zdi 6 diskov, se mi zdi, da je ta polarnost pri tej karti najbolj izražena.
Moje mnenje k Šestici čaš. Menim, da kakorkoli že bo s tem projektom, bo rezultat tak, da boš Sanjalka, s tem projektom prišla do svojega izvora oz. k svojim koreninam. In si boš izkristalizirala, kaj je tvoja srčika, kaj te je dogajanje okoli tega projekta naučilo. Oz. pripeljalo k odkrivanju projekcij, ki jih ustvarimo v otroštvu in nas omejujejo ter zamegljujejo pravilen pogled na ozadje dogajanj. Kaj se imaš iz teh razmerij za naučit? Ali meniš, da je delo brez osebne koristi, v splošno dobro, res vedno dobro? Kako se postaviš, da potem, ko delaš dobro, drugi tega ne cenijo? Zakaj imaš ti drugačno vizijo, medtem ko drugi vidijo drugače, saj sicer ne bi metali polen pod noge?
Hvala Rena

Hm, ja v resnici mislim, da je delo v splošno dobro, vedno dobro, verjetno moj stelij osebnih planetov v 11.hiši, močno verjamem v to, da če bi vsi delovali v splošno dobro in ne zgolj v svojo korist, bi bil svet lepši, bi bil tak kot ga jaz vidim v svoji viziji....
Hm, zakaj me boli, ko drugi nekaj ne cenijo za kar se jaz trudim...?mogoče niti sama sebe še ne cenim dovolj, oz ne cenim dovolj tega kar delam oz. v resnici nisem še vložila svojega srca v ta projekt, to bo najbližje resnici, sem prepuščala drugim,da bi delovali, toda mojega srca ni bilo zraven...
če se zazrem globoko vase imam občutek, da se cenim in da cenim to kar delam in da vedno vložim ogromno energije v nekaj kar mi je vredno, da ne odneham, da sem vztrajna in trmasta in da vedno najdem rešitve, da pridem do cilja, vedno....
resnica je torej ta, da kadar v karkoli vložim svoje srce in temu posvetim energijo, to tudi vedno uspe...le takrat, ko delam polovično oz. brez entuzijazma, brez prave vere v nekaj ali verjamem, da bodo drugi nekaj naredili namesto mene, takrat mi ne uspe...lekcija očitno je, da moram vedeti ali je moje srce v tem projektu ali je ta projekt vreden tega kar delam oz. ali res verjamem sama vanj...trenutno imam tranzit plutona (5.hiša) na n venero(11.hiša) in dejansko me testira kakšne so moje vrednote, ali mi je ta skupinski projekt vreden, ali sem zaljubljena v ta projekt-če ja, bo obstal, če ne, ga bo pluton porušil...po drugi strani imam tranzit urana na saturna, ki tudi hoče rušiti strukturo...