Author Topic: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 35894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tarot 12. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #135 on: May 13, 2016, 10:16:14 AM »
Tašča mi je dala na razpolago svoj star avto /zelo star/, morala bi ga samo registrirat. Ali naj sprejmem ponudbo?

Hvala :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #136 on: May 13, 2016, 10:27:00 AM »
Tašča mi je dala na razpolago svoj star avto /zelo star/, morala bi ga samo registrirat. Ali naj sprejmem ponudbo?

Na DA ali NE sem izvlekla 5 mečev.  :blank:
Če pa pogledam še malo podrobneje, se pa tole pokaže kot boj ali ne odločitev z ne tako dobrimi posledicami. Nekaj časa bi se zdelo OK, potem pa 5 čaš ...  :blank: :blank: :blank:
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #137 on: May 13, 2016, 10:38:28 AM »

Na DA ali NE sem izvlekla 5 mečev.  :blank:
Če pa pogledam še malo podrobneje, se pa tole pokaže kot boj ali ne odločitev z ne tako dobrimi posledicami. Nekaj časa bi se zdelo OK, potem pa 5 čaš ...  :blank: :blank: :blank:

Jah 5 mečev - tole pa res ni fajn

bom kar počakala na kakšno drugo priložnost ...........
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #138 on: May 13, 2016, 11:06:11 AM »
Razmišljam, da bi neko zadevo speljala kot je že enkrat bila, ali je kaj možnosti da se to zgodi. Oziroma ali se bo. Ne vem če je tajming temu naklonjen.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #139 on: May 13, 2016, 11:24:11 AM »
Razmišljam, da bi neko zadevo speljala kot je že enkrat bila, ali je kaj možnosti da se to zgodi. Oziroma ali se bo. Ne vem če je tajming temu naklonjen.

V splošnem zadeva ima potencial za razvoj, ampak, kot si rekla, vprašanje, če je res že pravi čas za to. Najbrž to sama dobro začutiš. V preteklosti je bilo že kar OK, zdaj pa res neki zastoji, omejitve ... Za prihodnost spet boljše karte. Daj stvar zdaj v fazo inkubacije, neguj idejo, sočasno pa vseeno ohranjaj ta pristop, da bo stvar stekla in se uresničila. Na kratko - lahko se zgodi, ampak ne še zdaj.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #140 on: May 13, 2016, 11:26:21 AM »
Kul, ne bom nič forsirala, sej se mi je zdelo, da mora še mal vode pretečt, pa retro mimo da lahko vzpostavim prejšnje stanje :D Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #141 on: May 13, 2016, 11:31:27 AM »
A se meni samo zdi, ali je letos celo leto retro?  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #142 on: May 13, 2016, 11:38:02 AM »
Meni se tud tko zdi  :laugh: :laugh: :laugh:

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #143 on: May 13, 2016, 11:40:31 AM »
Čisto vse čaka ...  ::)
Od tega mi edino paše, da se zaradi zavlačevanja moji stroški za stanovanje raztegujejo čez daljše časovno obdobje.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #144 on: May 13, 2016, 11:50:34 AM »
uran retro do konca leta
neptun do srede novembra
pluton do konca septembra
saturn do srede avgusta
mars do konca junija
merkur do 23.5.
jupiter se je obrnil direkt 10.5.....

ja, kar retro leto :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #145 on: May 13, 2016, 12:08:47 PM »
Hvala, Tea.

Ja, res je, pri vseh ne bi mogla dobit da ali ne. :blank: Najbolj problematična se mi pa zdi 6 diskov, se mi zdi, da je ta polarnost pri tej karti najbolj izražena.

Moje mnenje k Šestici čaš. Menim, da kakorkoli že bo s tem projektom,  bo rezultat tak, da boš Sanjalka, s tem projektom prišla do svojega izvora oz. k svojim koreninam. In si boš izkristalizirala, kaj je tvoja srčika, kaj te je dogajanje okoli tega projekta naučilo. Oz. pripeljalo k odkrivanju projekcij, ki jih ustvarimo v otroštvu in nas omejujejo ter zamegljujejo pravilen pogled na ozadje dogajanj. Kaj se imaš iz teh razmerij za naučit? Ali meniš, da je delo brez osebne koristi, v splošno dobro, res vedno dobro? Kako se postaviš, da potem, ko delaš dobro, drugi tega ne cenijo? Zakaj imaš ti drugačno vizijo, medtem ko drugi vidijo drugače, saj sicer ne bi metali polen pod noge?

Hvala Rena :-*
Hm, ja v resnici mislim, da je delo v splošno dobro, vedno dobro, verjetno moj stelij osebnih planetov v 11.hiši, močno verjamem v to, da če bi vsi delovali v splošno dobro in ne zgolj v svojo korist, bi bil svet lepši, bi bil tak kot ga jaz vidim v svoji viziji....
Hm, zakaj me boli, ko drugi nekaj ne cenijo za kar se jaz trudim...?mogoče niti sama sebe še ne cenim dovolj, oz ne cenim dovolj tega kar delam oz. v  resnici nisem še vložila svojega srca v ta projekt, to bo najbližje resnici, sem prepuščala drugim,da bi delovali, toda mojega srca ni bilo zraven...
če se zazrem globoko vase imam občutek, da se cenim in da cenim to kar delam in da vedno vložim ogromno energije v nekaj kar mi je vredno, da ne odneham, da sem vztrajna in trmasta in da vedno najdem rešitve, da pridem do cilja, vedno....
resnica je torej ta, da kadar v karkoli vložim svoje srce in temu posvetim energijo, to tudi vedno uspe...le takrat, ko delam polovično oz. brez entuzijazma, brez prave vere v nekaj ali verjamem, da bodo drugi nekaj naredili namesto mene, takrat mi ne uspe...lekcija očitno je, da moram vedeti ali je moje srce v tem projektu ali je ta projekt vreden tega kar delam oz. ali res verjamem sama vanj...trenutno imam tranzit plutona (5.hiša) na n venero(11.hiša) in dejansko me testira kakšne so moje vrednote, ali mi je ta skupinski projekt vreden, ali sem zaljubljena v ta projekt-če ja, bo obstal, če ne, ga bo pluton porušil...po drugi strani imam tranzit urana na saturna, ki tudi hoče rušiti strukturo...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #146 on: May 13, 2016, 12:11:46 PM »
No, ta zaljubljenost v projekt se je meni pokazala v kartah. Zelo si navezana nanj, postal je prav del tebe ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #147 on: May 13, 2016, 12:18:19 PM »
No, ta zaljubljenost v projekt se je meni pokazala v kartah. Zelo si navezana nanj, postal je prav del tebe ...

ja, moj novi otrok :)
sedaj so otroci iz mesa in krvi odrasli in sem rodila novega, takega vodnarskega...
in ker mi je to novo, se še učim kako delovati s tem vodnarskim otrokom :)
in če se spomnim nazaj, ko sem rodila oba otroka, sem bila pravzaprav tudi za vse sama, nekako ni bilo prave pomoči od drugih...
in sem vse speljala in imam res čudovita otroka, na katera sem zelo ponosna :-*
moram se boriti, moram vklopiti tega ovna, biti vodja, ki mu bodo drugi sledili...
no, bomo videli kako mi bo šlo, obupala vsekakor še nisem :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #148 on: May 13, 2016, 11:56:24 PM »
Jaz bi pa prosila za en vpogled v karte, glede zdravja.
Spet sem doživela neko neprijetno presenečenje. Grem kasneje pogledat zdravnika.
Emm, zanima me, a je kako globje sporočilo za tem?

Ne bi rekla, da je kaj takega, je pa lahko posledica utrujenosti. Karte svetujejo počitek, dovolj bo že čisto kratek, ampak res v mirovanju, pa boš kot nova.
Hvala Maja! :) odgovor me je pomiril.
 Zadnje case se pocutim kot da mi gori lucka za prazn tank bencina :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: May 18, 2016, 09:51:29 AM »
A ima kdo karte pri sebi, nujno rabim neki...

Lokacija A ali lokacija B. glede lokacije A imam nek slab filing, lahko pa da je samo moj strah brezvzen. Če bo lokacija A, bo vse OK?

Moja astro karta