Uf Žarek, tole pa kar drži vodo. Mogoče si neke nianse malo drugače razlagam (pač glede narave odnosa), ampak generalno klapa.
Bi lepo prosila še za en vpogled.
In sicer:
- Odnos št. 3. Kako kaže in kako se bom počutila v tej situaciji.
- Odnos št. 4. Gre za nek "organizem". V kakšnem odnosu bom v nadaljevanju s to zadevo.
Hvala! 
Ni problema, Pika.
Me veseli, da se najdeš v zapisu. 
Odnos številka 3 bo pod pričakovanji. Tudi v tem odnosu je sedaj neko zatišje. Razplet ti ne bo všeč. 
Odnos številka 4 izgleda pester oziroma kar precej se vidi nekih premikov in komunikacije, ki bo sledila. Pa tudi neko mirovanje sledi. V tem odnosu se nakaže ogromno komunikacije, ki bo torej še sledila in ti jo boš sprejemala čisto v redu. Drugače pa nič ne izstopa v tej situaciji... Vse skupaj izgleda nekako nedoločeno. Vse se bo odvijalo sproti, saj bo veliko nekih informacij, premikov. Ni pa videti nekih obremenitev. 
Hvala, Žarek.
Sploh drugi odgovor drži vodo.
Prvi...bom še videla. Ampak načeloma bi znalo bit.
A bi še malo potreniral? 
Resno. Mi ne da miru. Dobro ti gre.
V mislih imam osebo, ki je nisem videla že 11 let. Razmišljam, da bi jo kontaktirala. Danes sem imela celo zelo intenzivne sanje v zvezi z njo.
Lahko pogledaš, ali je ok, da vzpostavim kontakt? Je lahko še kakšna povezava? Kontaktirala bi s konkretnim namenom. Kako vidiš ta odnos v primeru, da se javim?
Hvala ti za odgovor. 
Če ne vzpostaviš kontakta boš o tem še veliko premišljevala in se obremenjevala, zakaj ne, kaj bi bilo, če bi vzpostavila kontakt.

Če vzpostaviš kontakt bo prišlo do komunikacije, ampak te zna to psihološko zmesti, ker ne boš več vedela pri čem si. Pojaviti se znajo negativne misli, vprašanja, ki ne bodo dobivale pravilnih odgovorov. Pojaviti se zna neiskrenost in težave. Ob vsem tem bi se počutila čudno. Sodeč po kartah ne bi rekel, da je s to osebo v preteklosti bil iskren odnos. Nekdo je manipuliral in to nisi bila ti, draga Pika. Kot že veš, ravnaj po svojih občutkih, naj te vodi srce tvoje, kot vedno.