Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #390 on: May 30, 2016, 07:24:03 AM »
Zarek, jaz bi tudi  :D
Ena poslovna zadeva - kako kaze?
Pa en odnos?!
Hvala  :-*

Poslovna zadeva ti bo prinesla neke informacije, na koncu pa uspeh. Lahko tudi finančni uspeh. :)

Glede odnosa so pa karte nejasne. Neki zastoji in odločitve, želje za nečim, na koncu pa vse izpolnjeno v en lep odnos. Torej morebitne težave se bodo kmalu rešile, bodo pa še vmes neki zastoji. :)

Hvala Zarek  ;D
Zelo zelo zelo zadovoljna z odgovori  :laugh:
...iz tvojih tipk v bozja uses  ;D sploh pri prvem vprasanju.
Dobis feedback  8)
Kar se pa tice odnosa...je kar nejasnosti, ja.
Sem pa prav tako zelo zadovoljna z napovedanim  :laugh:
Hvala Zarek  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #391 on: May 30, 2016, 07:49:25 AM »
VESELJE - slavje, dobitek, veselje, srečanje :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #392 on: May 30, 2016, 07:59:00 AM »
Uf Žarek, tole pa kar drži vodo. Mogoče si neke nianse malo drugače razlagam (pač glede narave odnosa), ampak generalno klapa.

Bi lepo prosila še za en vpogled.
In sicer:
- Odnos št. 3. Kako kaže in kako se bom počutila v tej situaciji.
- Odnos št. 4. Gre za nek "organizem". V kakšnem odnosu bom v nadaljevanju s to zadevo.

Hvala!  :-*

Ni problema, Pika.  8) Me veseli, da se najdeš v zapisu. ;)

Odnos številka 3 bo pod pričakovanji. Tudi v tem odnosu je sedaj neko zatišje. Razplet ti ne bo všeč. :)

Odnos številka 4 izgleda pester oziroma kar precej se vidi nekih premikov in komunikacije, ki bo sledila. Pa tudi neko mirovanje sledi. V tem odnosu se nakaže ogromno komunikacije, ki bo torej še sledila in ti jo boš sprejemala čisto v redu. Drugače pa nič ne izstopa v tej situaciji... Vse skupaj izgleda nekako nedoločeno. Vse se bo odvijalo sproti, saj bo veliko nekih informacij, premikov. Ni pa videti nekih obremenitev. :)

Hvala, Žarek.
Sploh drugi odgovor drži vodo.
Prvi...bom še videla. Ampak načeloma bi znalo bit.

A bi še malo potreniral? :D
Resno. Mi ne da miru. Dobro ti gre.
V mislih imam osebo, ki je nisem videla že 11 let. Razmišljam, da bi jo kontaktirala. Danes sem imela celo zelo intenzivne sanje v zvezi z njo.
Lahko pogledaš, ali je ok, da vzpostavim kontakt? Je lahko še kakšna povezava? Kontaktirala bi s konkretnim namenom. Kako vidiš ta odnos v primeru, da se javim?
Hvala ti za odgovor. :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #393 on: May 30, 2016, 09:48:42 AM »
Žarek, če že mečeš na mizo ...
Odnos 1?
Odnos 2?
In pa ena stvar, ki se bo v roku nekaj let morala razplest ... Kako tu kaže?

Odnos 1 je zelo zrel, saj je prisotna zvestoba, sprejemanje, čustva, veselje in ljubezen. Moški v tem odnosu je iskrena oseba in tebi ta oseba precej pomeni, saj ti prinaša neko veselje in pomoč. Težava v tem odnosu je neko mirovanje, zatišje enega izmed vaju dveh, zato bi tisti moral bolje zaupati v sebe in v to situacijo, saj vaju povezujejo lepe lastnosti. V prihodnosti bo ta odnos deloval zelo dobro, nakaže se precej veselja, komunikacije, povabila in druženja. :) 8)

Odnos 2 ima trenutne manjše nesporazume in se odvija malce nepričakovano. Moški v tem odnosu izgleda čustveno občutljiv in izgubljen, kot da ne vidi prave smeri in tudi ti ta odnos gledaš kot nekaj, kar gre nekam stran. V zvezi s tabo je on nekako nemiren. Verjetno želi on ta odnos nadzorovati po svoje ali pa enotavno premalo zaupa v sebe oziroma v ta odnos. Kljub vsemu se v prihodnosti nakaže neko srečanje in veselje med vama dvema, ampak potem spet neki zastoji, odločitve. ::)

In še tretja zadeva... Tole pa trenutno nakaže na neki neuspeh. V preteklosti so bile neke informacije glede te zadeve. Preveri, če so te informacije takšne, kot naj bi bile. Ampak zaenkrat je tole bolj ne kot ja. Je pa do takrat še daleč pa se zna tole še spremeniti. ;)

Žarek, mene je na rit vrglo, čeprav sem že ležala v postelji, ko sem tole prebrala.  :laugh:
ZELO natančen opis situacij.  :o
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #394 on: May 30, 2016, 09:52:00 AM »
Žarek, če že mečeš na mizo ...
Odnos 1?
Odnos 2?
In pa ena stvar, ki se bo v roku nekaj let morala razplest ... Kako tu kaže?

Odnos 1 je zelo zrel, saj je prisotna zvestoba, sprejemanje, čustva, veselje in ljubezen. Moški v tem odnosu je iskrena oseba in tebi ta oseba precej pomeni, saj ti prinaša neko veselje in pomoč. Težava v tem odnosu je neko mirovanje, zatišje enega izmed vaju dveh, zato bi tisti moral bolje zaupati v sebe in v to situacijo, saj vaju povezujejo lepe lastnosti. V prihodnosti bo ta odnos deloval zelo dobro, nakaže se precej veselja, komunikacije, povabila in druženja. :) 8)

Odnos 2 ima trenutne manjše nesporazume in se odvija malce nepričakovano. Moški v tem odnosu izgleda čustveno občutljiv in izgubljen, kot da ne vidi prave smeri in tudi ti ta odnos gledaš kot nekaj, kar gre nekam stran. V zvezi s tabo je on nekako nemiren. Verjetno želi on ta odnos nadzorovati po svoje ali pa enotavno premalo zaupa v sebe oziroma v ta odnos. Kljub vsemu se v prihodnosti nakaže neko srečanje in veselje med vama dvema, ampak potem spet neki zastoji, odločitve. ::)

In še tretja zadeva... Tole pa trenutno nakaže na neki neuspeh. V preteklosti so bile neke informacije glede te zadeve. Preveri, če so te informacije takšne, kot naj bi bile. Ampak zaenkrat je tole bolj ne kot ja. Je pa do takrat še daleč pa se zna tole še spremeniti. ;)

Žarek, mene je na rit vrglo, čeprav sem že ležala v postelji, ko sem tole prebrala.  :laugh:
ZELO natančen opis situacij.  :o

Draga Maja, vedno sem ti na voljo. Če boš imela vprašanja samo izvoli. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #395 on: May 30, 2016, 11:04:01 AM »
Hehe Maja poznam obcutek 😁 tut mene dostkrat. 😁 ce bos se kej metu Zarek: kako kaze kej z denarjem v roku 1 leta? Je vidt kaksen konkreten priliv?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #396 on: May 30, 2016, 12:58:44 PM »
Uf Žarek, tole pa kar drži vodo. Mogoče si neke nianse malo drugače razlagam (pač glede narave odnosa), ampak generalno klapa.

In sicer:
- Odnos št. 4. Gre za nek "organizem". V kakšnem odnosu bom v nadaljevanju s to zadevo.

Odnos številka 3 bo pod pričakovanji. Tudi v tem odnosu je sedaj neko zatišje. Razplet ti ne bo všeč. :)

Odnos številka 4 izgleda pester oziroma kar precej se vidi nekih premikov in komunikacije, ki bo sledila. Pa tudi neko mirovanje sledi. V tem odnosu se nakaže ogromno komunikacije, ki bo torej še sledila in ti jo boš sprejemala čisto v redu. Drugače pa nič ne izstopa v tej situaciji... Vse skupaj izgleda nekako nedoločeno. Vse se bo odvijalo sproti, saj bo veliko nekih informacij, premikov. Ni pa videti nekih obremenitev. :)

Hvala, Žarek.

V mislih imam osebo, ki je nisem videla že 11 let. Razmišljam, da bi jo kontaktirala. Danes sem imela celo zelo intenzivne sanje v zvezi z njo.
Lahko pogledaš, ali je ok, da vzpostavim kontakt? Je lahko še kakšna povezava? Kontaktirala bi s konkretnim namenom. Kako vidiš ta odnos v primeru, da se javim?

Če ne vzpostaviš kontakta boš o tem še veliko premišljevala in se obremenjevala, zakaj ne, kaj bi bilo, če bi vzpostavila kontakt. ::)
Če vzpostaviš kontakt bo prišlo do komunikacije, ampak te zna to psihološko zmesti, ker ne boš več vedela pri čem si. Pojaviti se znajo negativne misli, vprašanja, ki ne bodo dobivale pravilnih odgovorov. Pojaviti se zna neiskrenost in težave. Ob vsem tem bi se počutila čudno. Sodeč po kartah ne bi rekel, da je s to osebo v preteklosti bil iskren odnos. Nekdo je manipuliral in to nisi bila ti, draga Pika. Kot že veš, ravnaj po svojih občutkih, naj te vodi srce tvoje, kot vedno. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #397 on: May 30, 2016, 01:00:46 PM »
Hehe Maja poznam obcutek 😁 tut mene dostkrat. 😁 ce bos se kej metu Zarek: kako kaze kej z denarjem v roku 1 leta? Je vidt kaksen konkreten priliv?

Plodno obdobje bo, Missy. Ne morem sicer trditi za konkretne prilive, ampak zelo dobro kaže. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #398 on: May 30, 2016, 03:29:38 PM »

In sicer:

Hvala, Žarek.

Če ne vzpostaviš kontakta boš o tem še veliko premišljevala in se obremenjevala, zakaj ne, kaj bi bilo, če bi vzpostavila kontakt. ::)
Če vzpostaviš kontakt bo prišlo do komunikacije, ampak te zna to psihološko zmesti, ker ne boš več vedela pri čem si. Pojaviti se znajo negativne misli, vprašanja, ki ne bodo dobivale pravilnih odgovorov. Pojaviti se zna neiskrenost in težave. Ob vsem tem bi se počutila čudno. Sodeč po kartah ne bi rekel, da je s to osebo v preteklosti bil iskren odnos. Nekdo je manipuliral in to nisi bila ti, draga Pika. Kot že veš, ravnaj po svojih občutkih, naj te vodi srce tvoje, kot vedno. ;) 8)

Žarek, zadetek.
Oseba je bila zelo manipulativna in sem se umaknila daleč na varno. V zadnjem času mi je nekaj prihajala v misli in sem razmišljala o preteklosti.
Bom pustila pri miru.
Hvala!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #399 on: May 30, 2016, 04:00:39 PM »

Plodno obdobje bo, Missy. Ne morem sicer trditi za konkretne prilive, ampak zelo dobro kaže. :)

No no,novicke so fine, hvala! 😊 v zvezi s tem se ena zadeva (sem v brozgi ze povprasala): se mi splaca letos potegovat za neko nagrado al bi blo bolje ce grem v to naslednje leto ali sploh ne? Hvala ti! 😘

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #400 on: May 30, 2016, 04:50:09 PM »

In sicer:

Hvala, Žarek.

Žarek, zadetek.
Oseba je bila zelo manipulativna in sem se umaknila daleč na varno. V zadnjem času mi je nekaj prihajala v misli in sem razmišljala o preteklosti.
Bom pustila pri miru.
Hvala!

:-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #401 on: May 30, 2016, 08:20:18 PM »

No no,novicke so fine, hvala! 😊 v zvezi s tem se ena zadeva (sem v brozgi ze povprasala): se mi splaca letos potegovat za neko nagrado al bi blo bolje ce grem v to naslednje leto ali sploh ne? Hvala ti! 😘

Ja, tisto v brozgi sem opazil pa se še nisem lotil. Ti bom torej kar tukaj odgovoril.  :) Karte nakažejo, da se prijavi letos. Se splača, odprte pa so vse možnosti. S tem se kasneje odprejo še neke nove možnosti.... Tako da ja, kar prijavi se. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #402 on: May 31, 2016, 09:19:06 AM »
danes pa....

veselje, zabava, uživanje z ljubljenimi osebami,....
zatorej uživajmo!
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #403 on: May 31, 2016, 09:21:26 AM »
Žarek, ko boš pri volji in pri kartah....a te lahko prosim, da pogledaš še  kako kaže na enem področju.
Teeeeenjuuuuu  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #404 on: May 31, 2016, 09:23:58 AM »
Naj bo kaj čim bolj v tem smislu.
9ZK 656