Author Topic: Ciganske karte VIII. del  (Read 51871 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Ciganske karte VIII. del
« Reply #405 on: May 31, 2016, 11:58:17 AM »
Hehe Maja poznam obcutek 😁 tut mene dostkrat. 😁 ce bos se kej metu Zarek: kako kaze kej z denarjem v roku 1 leta? Je vidt kaksen konkreten priliv?

Plodno obdobje bo, Missy. Ne morem sicer trditi za konkretne prilive, ampak zelo dobro kaže. :)

No no,novicke so fine, hvala! 😊 v zvezi s tem se ena zadeva (sem v brozgi ze povprasala): se mi splaca letos potegovat za neko nagrado al bi blo bolje ce grem v to naslednje leto ali sploh ne? Hvala ti! 😘

Ja, tisto v brozgi sem opazil pa se še nisem lotil. Ti bom torej kar tukaj odgovoril.  :) Karte nakažejo, da se prijavi letos. Se splača, odprte pa so vse možnosti. S tem se kasneje odprejo še neke nove možnosti.... Tako da ja, kar prijavi se. 8)

Hvala Zarek! Tole je pa ena redkih priloznosti, kjer dejansko spremenim mnenje na podlagi kart: sem malo kolebala, da je letos se prezgodaj, po drugi strani pa moram nujno sklepat nova poznanstva in sirit svoje delo, ker se vedno nimam neke stabilne pozicije..tako da bom ta razpis pogledala v drugi luci in mogoce mau reskirala. :) Sporocim, kot vedno! :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #406 on: May 31, 2016, 01:39:24 PM »
Dragi Žarek, tudi jaz bi ob priliki prosila za vpogled. Kaj mi sporoča duša oz. kaj je zame trenutno pomembno, da vem?

Tudi sama  uporabljam ciganke in se z njimi spoznavam.. Zadnjič sem iskala opis za karto HREPENENJE na internetu, in sem se našla v opisu...
citiram: Osebe, katerim se odpre ta karta, so zelo spremenljivega razpoloženja. Če so še v tem trenutku polni delovne vneme, oddajajo samo pozitivno energijo in so polni pozitivnih misli, že v naslednjem trenutku pa jih prešine zla misel, njeno razpoloženje pa bo ravno nasprotno od prej opisanega. V duši so te zelo negotove in nestabilne osebe, tudi razdvojene.
Takšna sem jaz, zato skozi sprašujem za vpoglede.  :laugh: ???

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #407 on: May 31, 2016, 04:30:47 PM »
Dragi Žarek, tudi jaz bi ob priliki prosila za vpogled. Kaj mi sporoča duša oz. kaj je zame trenutno pomembno, da vem?

Tudi sama  uporabljam ciganke in se z njimi spoznavam.. Zadnjič sem iskala opis za karto HREPENENJE na internetu, in sem se našla v opisu...
citiram: Osebe, katerim se odpre ta karta, so zelo spremenljivega razpoloženja. Če so še v tem trenutku polni delovne vneme, oddajajo samo pozitivno energijo in so polni pozitivnih misli, že v naslednjem trenutku pa jih prešine zla misel, njeno razpoloženje pa bo ravno nasprotno od prej opisanega. V duši so te zelo negotove in nestabilne osebe, tudi razdvojene.
Takšna sem jaz, zato skozi sprašujem za vpoglede.  :laugh: ???

"Saj iskrica že prinori skozi" ;)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #408 on: May 31, 2016, 05:15:41 PM »
Žarek, ko boš pri volji in pri kartah....a te lahko prosim, da pogledaš še  kako kaže na enem področju.
Teeeeenjuuuuu  :-*

Kaže... N.i.k.a.k.v.o. :) ::)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #409 on: May 31, 2016, 07:25:04 PM »
Navali narod na Žarka!  :laugh:

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #410 on: May 31, 2016, 07:32:39 PM »
 :laugh: haha
Če imaš vprašanja Pika, izvoli... ;) :P 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #411 on: May 31, 2016, 07:35:51 PM »
Mene zanima, kako bo z neko situacijo, ki jo imam prihodnji teden? Ali bo uspešen izid? Je morda še kaj, kar lahko jaz naredim ali sama pri sebi, ali drugače? Predvsem pa me zanima, če je dobro, da nekaj naredim po svoje, kljub temu da so navodila drugačna?
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #412 on: May 31, 2016, 07:44:01 PM »

Navali Pika na Žarka! :laugh:
A veš, da bi res vprašala. Spet.
Mojim vprašanjem itak ni konca, tako da je to začetek v novi seriji vprašanj. :D

Pa dajmo vprašati, ali se kaže napredek v karieri na katerem izmed treh terenov:
Teren 1
Teren 2
Teren 3
Mogoče na vseh treh?

Potem bi še vprašala, kako se bo odvijal dogodek, ki se bo navil jutri. Bo kaj učinka?

Hvala! :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #413 on: May 31, 2016, 08:45:57 PM »
Mene zanima, kako bo z neko situacijo, ki jo imam prihodnji teden? Ali bo uspešen izid? Je morda še kaj, kar lahko jaz naredim ali sama pri sebi, ali drugače? Predvsem pa me zanima, če je dobro, da nekaj naredim po svoje, kljub temu da so navodila drugačna?

Ti si se malce izgubila v tej situaciji in res malce imaš zvezane roke, ker nimaš podpore, zato ne veš, kako in kaj. Ne le to, ti dvomiš v to situacijo. Želiš si pomoč, ampak po drugi strani pa je niti nočeš, ker davni začetki te situacije so bili zanič, saj je bilo veliko zmede in težav. Kljub temu sedaj gledaš to situacijo drugače. Kot nekaj, kar lahko izpelješ. Si pred velikimi odločitvami. Tvoja čustva pa so zelo vpletena v to situacijo, ki pa se bo na hitro začela reševati, izpolnjevati, dokončevati, saj bo sledil prijeten preobrat. Pazi se morebitnih skrivnosti. Razplet bo pozitiven. Vsekakor naredi po svoje, saj s tem dosegaš nov uspeh in še en nov preobrat. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #414 on: May 31, 2016, 09:03:53 PM »

Ti si se malce izgubila v tej situaciji in res malce imaš zvezane roke, ker nimaš podpore, zato ne veš, kako in kaj. Ne le to, ti dvomiš v to situacijo. Želiš si pomoč, ampak po drugi strani pa je niti nočeš, ker davni začetki te situacije so bili zanič, saj je bilo veliko zmede in težav. Kljub temu sedaj gledaš to situacijo drugače. Kot nekaj, kar lahko izpelješ. Si pred velikimi odločitvami. Tvoja čustva pa so zelo vpletena v to situacijo, ki pa se bo na hitro začela reševati, izpolnjevati, dokončevati, saj bo sledil prijeten preobrat. Pazi se morebitnih skrivnosti. Razplet bo pozitiven. Vsekakor naredi po svoje, saj s tem dosegaš nov uspeh in še en nov preobrat. ;) :)

Ja, prav imaš. Sem bila zmedena, brez podpore, dvomov je bilo polno. Sedaj pa sem malce spremenila odnos do vsega skupaj in logično, da je potem vsaj verjetnost pozitivnega rezultata večja. Morebitnih skrivnosti? Hm ... To bom še malo premislila, kaj naj bi pomenilo, ampak ja, bom pa vsekakor sledila sebi in temu, kar jaz čutim, da je prav.

Poročam o izidu.  ;)
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #415 on: May 31, 2016, 09:44:41 PM »

Navali Pika na Žarka! :laugh:
A veš, da bi res vprašala. Spet.
Mojim vprašanjem itak ni konca, tako da je to začetek v novi seriji vprašanj. :D

Pa dajmo vprašati, ali se kaže napredek v karieri na katerem izmed treh terenov:
Teren 1
Teren 2
Teren 3
Mogoče na vseh treh?

Potem bi še vprašala, kako se bo odvijal dogodek, ki se bo navil jutri. Bo kaj učinka?

Hvala! :-*

Pri prvem nekaj manjka, česar se že sama zavedaš in ta prvi teren te utruja in obremenjuje. Videti je, da si dobila nekaj pomoči, katere si se razveselila, vendar ta pomoč vseeno ne zadošča. Tukaj še torej vedno nekaj manjka. Ampak vse skupaj izgleda dobro zastavljeno! Kljub temu bodo v tej situaciji precej možne težave, ki si jih boš povzročala bolj kot ne sama s svojimi mislimi. Možno pa je tudi ogovarjanje. Kljub vsemu pa na koncu vendarle tole pokaže en lep uspeh! :)

Drugi teren izgleda boljše kot prvi. No, brez nesporazumov očitno tudi tukaj ne bo šlo, saj boš dobila neke napačne informacije ali pa informacije na katere ne boš imela vpliva in zato neke stvari ne bo možno izpeljati. No, na koncu pa spet lep uspeh. Če primerjam s prvim terenom bo tukaj uspeh zelo podoben, uspešen. :)

Tretji teren bo imel največ težav. Projekt je slabo zastavljen, kar je glavna težava, saj bo kar nekaj težav in boš za vse morala biti sama, česar se prav tako že zavedaš. Kot težave mislim novice, ki ti ne bodo všeč, razne skrbi v zvezi s situacijo. Na koncu boš zadovoljna, ampak prehojena pot od treh terenov bo ta najdaljša. Končni uspeh pa lahko, verjameš ali ne, enačimo s prvima dvema! 8) ;)

Vsem trem projektom je skupen enak rezultat, in sicer popolni uspeh! Pri prvem ali drugem pa so možne neke skrbi v zvezi s potovanjem. Glede drugega projekta boš (si) partnerju morala nekaj pojasnjevati. Morda ta teren traja najdlje pa bo govora ravno o tem. :)

Dogodek se bo jutri odvijal več kot odlično! Zelo boš zadovoljna! 8) :)
« Last Edit: May 31, 2016, 09:47:37 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #416 on: May 31, 2016, 10:10:12 PM »

Ja, prav imaš. Sem bila zmedena, brez podpore, dvomov je bilo polno. Sedaj pa sem malce spremenila odnos do vsega skupaj in logično, da je potem vsaj verjetnost pozitivnega rezultata večja. Morebitnih skrivnosti? Hm ... To bom še malo premislila, kaj naj bi pomenilo, ampak ja, bom pa vsekakor sledila sebi in temu, kar jaz čutim, da je prav.

Poročam o izidu.  ;)

Hvala za feedback! 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #417 on: May 31, 2016, 11:24:25 PM »
Žarek, ko boš pri volji in pri kartah....a te lahko prosim, da pogledaš še  kako kaže na enem področju.
Teeeeenjuuuuu  :-*

Kaže... N.i.k.a.k.v.o. :) ::)
:laugh: :laugh: :laugh: ta je pa dobra  :laugh:
...in ja, pričakovan odgovor  :D
Si pa tako dobro napisal  :laugh: :laugh: :laugh:
Hvala ti
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #418 on: June 01, 2016, 05:13:24 AM »
Žarek, hvala!  :) :D ;D :-*  :-* :-*  Kiro lepo sporočilo  ;D
Tole sem včeraj na hitro prebrala, ko sem bila še v službi... Bilo je zelo stresnovin tole mi je prav polepšalo dan!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #419 on: June 01, 2016, 05:15:29 AM »
Žarek, hvala!  :) :D ;D :-*  :-* :-*  Kiro lepo sporočilo  ;D
Tole sem včeraj na hitro prebrala, ko sem bila še v službi... Bilo je zelo stresnovin tole mi je prav polepšalo dan!

Me veseli, da ti je všeč! 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆