Pozdravljeni!
Odločila sem se da se oglasim na to temo, kajti zadnje čase se mi dogaja nekaj nenavadnega. ??? Jaz, ki sem bila vedno zelo zelo skeptična do večine nadnaravnih, še posebno verskih in podobno zadev, jaz ki sem vedno dvomila v obstoj angelov in ostalih božanskih bitij.
Že nekaj dni mi namreč na misel prihaja angel Gabriel. Popolnoma sponatno, nenačrtno, lahko bi rekla podzavestno začnem razmišljati o tem, kako bi rada prosila angela Gabriela (prav njega osebno), naj pomaga dvema osebama, ki zavzemata najpomembnejsi mesti v mojem življenju. Takoj ko imam nekaj minut časa, (med vožnjo z avtobusom naprimer), mi začnejo na misel prihajati prošnje kot naprimer: "angel Gabriel pomagaj jima...!" Nimam pojma zakaj do tega prihaja, ampak tega enostavno ne morem kontrolirati. Pade mi na pamet in ...
Zaradi tega sem nekoliko zmedena: Kaj pravite na to? Kaj naj to pomeni? Naj se prepustim in čakam da dobim kako razlago ali kaj? Ali je možno, da se tudi večnim skeptikom zgodi, da dobijo neke vrste sporočilo, čeprav ne verjamejo? Ali naj bi to pomenilo, da ti dve osebi potrebujeta pomoč angela in da jima jaz to lahko izprosim? Uh koliko vprašanj se mi mota po glavi. ??? ??? ???
Pozdravljena,
jaz mislim da besede v tvojem podpisu povedo vse: "Nikoli ne reci nikoli".
Tako kot imajo knjige vibracijo, ki se nas dotakne ko jih beremo, jih imajo vse osebe, stvari okrog nas.
Tudi vsak od nas vibrira na določeni frekvenci in lažje sprejema tiste osebe, dogodke, knjige... ki so blizu ali na enaki frekvenci kot je on sam, ostale se ga ne dotaknejo toliko.
Čisto po domače: zato nam je nekaj ali nekdo takoj simpatičen, všeč, se nas dotakne, ga sprejemamo, do drugih oseb ali stvari, dogodkov pa čutimo odpor.
Zakaj? Zakaj prav zdaj, pa ravno tebi, ki kot praviš tega ne verjameš.
Očitno se te je dotaknila Gabrielova vibracija, očitno si pripravljena na komunikacijo z njim in si v podzavesti želiš prositi ga za pomoč, razum, ego pa se temu upirata.
Angelske energije so zelo lepe, ko enkrat prideš v stik z njimi se ti začno odpirati novi svetovi.
Mislim da si odgovore lepo nanizala že sama.
Gabriel je med drugim angel komunikacije, mogoče prav preko tebe želi tem osebam predati sporočilo, ki ga potrebujeta.
Jaz bi ti svetovala da se v miru pogovoriš z njim, če čutiš željo, da ga pokličeš in prosiš za pomoč se prepusti in to enostavno naredi in mislim, da ti ne bo žal.
Verjamem, da se v tej ali sosednjih angelskih rubrikah še slišiva, ko boš navdušeno poročala kako ti gre in kaj vse se je začelo dogajati.
Saj sem nekje v neki rubriki že enkrat citirala Lao Ce-ja ki je rekel: vsaka pot se začne s prvim korakom.
Veliko lepega na tej poti ti želim.