Author Topic: Nadangel Gabriel  (Read 36148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Nadangel Gabriel
« Reply #15 on: August 26, 2008, 02:17:26 PM »
živjo Sandra

v literaturi obstaja kar nekaj "napotkov" kako prositi angele, jaz še vedno mislim, da je najbolje da to vsak stori s svojimi besedami, ker če nam prošnja, molitev pride iskreno in spontano iz srca, je tudi najbolj učinkovita in tista prava

angeli se ne obremenjujejo s tem, kako jih nagovorimo, pomembno je, da si želimo navezati kontakt z njimi in jih povabimo v svoje življenje, vedno se radi odzovejo, bolj kot smo iskreni, toliko pristnejši je naš odnos z njimi

angela si zamisli kot prijatelja s katerim se pogovarjaš, razloži mu kaj te muči, povej mu kje želiš da ti pomaga in se mu zahvali, amen na koncu pa pomeni "zgodi se"

prosi naj se zgodi tako, kot je za tebe najbolje, nikoli si ne želi nečesa na škodo drugih

če imaš čas pa malo po angelskih rubrikah pobrskaj, sem v par postih na začetku pisala tudi o tem kar sprašuješ

lepo bodi in uživaj v angelski družbi
Najlepša hvala za odgovor... LP Sandra

Prosim, pa kaj poročaj kako ti bo šlo.
Lepo se imej.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #16 on: August 26, 2008, 02:31:57 PM »
tvoj nasmeh na avatarju pove vse  ;)

;D ;D

Hvala. To bom uzel kot kompliment, ampak res me zanima kaj mi lahko poveste o angelu luči, bolje poznanem kot "omiljen od boga" ali Lucifer.
Pa se ne hecam.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #17 on: August 26, 2008, 04:15:48 PM »
tvoj nasmeh na avatarju pove vse  ;)

;D ;D

Hvala. To bom uzel kot kompliment, ampak res me zanima kaj mi lahko poveste o angelu luči, bolje poznanem kot "omiljen od boga" ali Lucifer.
Pa se ne hecam.

Bom, ko najdem malo časa, pa v posebni rubriki, naj ima Gabriel tukaj svoje vibracije, za začetek tole:

kot angeli luči se omenjajo poleg "omiljenega" še Isaac, Jezus in Gabriel.

V židovski verski tradiciji Isaaca poimenujejo angela luči zaradi nadnaravno močne svetlobe, ki ga je obdajala ob rojstvu (njegovo rojstvo je oznanil Mihael)

V srednjeveškem krščanstvu je naziv angela luči pripadel Gabrielu.
V 3 nebesih je 300 angelov luči, ki s petjem pojejo hvalnice Bogu, ter branijo in varujejo rajski vrt in drevo življenja.

V kabali pa ima status angela luči sonce.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #18 on: August 26, 2008, 10:48:52 PM »
Hvala. Bom počakal. Potrpljenje je karakteristika nas volkov ;)

Sprašujem pa zato, ker se moramo z njim nekaj zmenit... ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #19 on: September 11, 2008, 08:09:48 PM »
lordwolf nekaj malega za začetek imaš v odgovoru v sosednji rubriki a angelih dvomljivega slovesa, uživaj  ;)

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #20 on: September 12, 2008, 08:37:50 AM »
Pozdravljeni!
Odločila sem se da se oglasim na to temo, kajti zadnje čase se mi  dogaja nekaj nenavadnega. ???  Jaz, ki sem bila vedno zelo zelo skeptična do večine nadnaravnih, še posebno verskih in podobno zadev, jaz ki sem vedno dvomila v obstoj angelov in ostalih božanskih bitij.
Že nekaj dni mi namreč na misel prihaja angel Gabriel. Popolnoma sponatno, nenačrtno, lahko bi rekla podzavestno začnem razmišljati o tem, kako bi rada prosila angela Gabriela (prav njega osebno), naj pomaga dvema osebama, ki zavzemata najpomembnejsi mesti v mojem življenju. Takoj ko imam nekaj minut časa, (med vožnjo z avtobusom naprimer), mi začnejo na misel prihajati  prošnje kot naprimer: "angel Gabriel pomagaj jima...!" Nimam pojma zakaj do tega prihaja, ampak tega enostavno ne morem kontrolirati. Pade mi na pamet in ...
Zaradi tega sem nekoliko zmedena: Kaj pravite na to? Kaj naj to pomeni? Naj se prepustim in čakam da dobim kako razlago ali kaj? Ali je možno, da se tudi večnim skeptikom zgodi, da dobijo neke vrste sporočilo, čeprav ne verjamejo? Ali naj bi to pomenilo, da ti dve osebi potrebujeta pomoč angela in da jima jaz to lahko izprosim? Uh koliko vprašanj se mi mota po glavi.   ??? ??? ???

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #21 on: September 12, 2008, 11:37:48 AM »
Pozdravljeni!
Odločila sem se da se oglasim na to temo, kajti zadnje čase se mi  dogaja nekaj nenavadnega. ???  Jaz, ki sem bila vedno zelo zelo skeptična do večine nadnaravnih, še posebno verskih in podobno zadev, jaz ki sem vedno dvomila v obstoj angelov in ostalih božanskih bitij.
Že nekaj dni mi namreč na misel prihaja angel Gabriel. Popolnoma sponatno, nenačrtno, lahko bi rekla podzavestno začnem razmišljati o tem, kako bi rada prosila angela Gabriela (prav njega osebno), naj pomaga dvema osebama, ki zavzemata najpomembnejsi mesti v mojem življenju. Takoj ko imam nekaj minut časa, (med vožnjo z avtobusom naprimer), mi začnejo na misel prihajati  prošnje kot naprimer: "angel Gabriel pomagaj jima...!" Nimam pojma zakaj do tega prihaja, ampak tega enostavno ne morem kontrolirati. Pade mi na pamet in ...
Zaradi tega sem nekoliko zmedena: Kaj pravite na to? Kaj naj to pomeni? Naj se prepustim in čakam da dobim kako razlago ali kaj? Ali je možno, da se tudi večnim skeptikom zgodi, da dobijo neke vrste sporočilo, čeprav ne verjamejo? Ali naj bi to pomenilo, da ti dve osebi potrebujeta pomoč angela in da jima jaz to lahko izprosim? Uh koliko vprašanj se mi mota po glavi.   ??? ??? ???

Pozdravljena,

jaz mislim da besede v tvojem podpisu povedo vse: "Nikoli ne reci nikoli".

Tako kot imajo knjige vibracijo, ki se nas dotakne ko jih beremo, jih imajo vse osebe, stvari okrog nas.
Tudi vsak od nas vibrira na določeni frekvenci in lažje sprejema tiste osebe, dogodke, knjige... ki so blizu ali na enaki frekvenci kot je on sam, ostale se ga ne dotaknejo toliko.

Čisto po domače: zato nam je nekaj ali nekdo takoj simpatičen, všeč, se nas dotakne, ga sprejemamo, do drugih oseb ali stvari, dogodkov pa čutimo odpor.

Zakaj? Zakaj prav zdaj, pa ravno tebi, ki kot praviš tega ne verjameš.

Očitno se te je dotaknila Gabrielova vibracija, očitno si pripravljena na komunikacijo z njim in si v podzavesti želiš prositi ga za pomoč, razum, ego pa se temu upirata.
Angelske energije so zelo lepe, ko enkrat prideš v stik z njimi se ti začno odpirati novi svetovi.

Mislim da si odgovore lepo nanizala že sama.
Gabriel je med drugim angel komunikacije, mogoče prav preko tebe želi tem osebam predati sporočilo, ki ga potrebujeta.

Jaz bi ti svetovala da se v miru pogovoriš z njim, če čutiš željo, da ga pokličeš in prosiš za pomoč se prepusti in to enostavno naredi in mislim, da ti ne bo žal.

Verjamem, da se v tej ali sosednjih angelskih rubrikah še slišiva, ko boš navdušeno poročala kako ti gre in kaj vse se je začelo dogajati.

Saj sem nekje v neki rubriki že enkrat citirala Lao Ce-ja ki je rekel: vsaka pot se začne s prvim korakom.
Veliko lepega na tej poti ti želim.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #22 on: September 24, 2008, 10:56:29 PM »
Sandra

bom napisala kaj tudi o temi ki te zanima.
Dajva za začetek začet z domačo nalogo:
koliko pa imaš rada sama sebe?

Vsak od nas mora biti najprej angel ljubezni sam zase, ko to doseže gre vse ostalo zlahka.

Poglobi se vase, najdi v sebi košček ki je najlepši, polej ga, vzljubi ga, nasmehni se, nasmej se, sprejmi se.

Včasih res hodimo po celem svetu in ko se vrnemo domov (=vase) ugotovimo, da je to kar tako obupno iščemo že ves čas z nami, v nas, da smo to mi sami.

Bo šlo?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #23 on: September 29, 2008, 06:39:08 PM »
Včasih si za dosego kakšne stvari enostavno preveč prizadevamo in jo s tem nehote blokiramo, sploh če še ni napočil njen čas. Poskusi se malo umiriti in zaupaj, da se bo zgodilo ko bo čas za to in ko boš najmanj pričakovala.
Saj vem da takole iz daleč je lahko govorit in biti pameten, pa vseeno ti mogoče kaj pomaga.
Lepo bodi.

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #24 on: September 30, 2008, 07:57:10 PM »
Najlepša ti hvala imaš prav sem sicer zelo zaletava in hočem vse na hitro vse, treba bo malo počakat na pravo priložnost oz. na tak čas, ki mi bo namenjen... LP Sandra

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #25 on: September 30, 2008, 11:59:40 PM »
Sandra

glede na najino dosedanjo debato sem si dovolila zate v kartah prositi za odgovor, ki ga v tem trenutku najbolj potrebuješ, pa ti kar kopiram razlago karte, kaj boš naredila z njo pa se odloči sama, mislim pa, da ti daje idealen odgovor za situacijo v kateri si:

Many times life makes us feel impotent-- we wish to do so many things but we're stuck. Please realize that even in these times of aimless wandering, we are learning. Let us be patient in our spiritual quest for knowledge

Vse bo ok, boš videla, le malo strpnosti se še naučiš in ko boš čez čas gledala nazaj na to obdobje ga boš videla v drugi luči.
Lepo bodi.

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: October 02, 2008, 04:54:23 PM »
Najlepša hvala Nensi... vem, da tole vprašanje ravno ne spada sem... torej kaj mi še sporočajo angeli glede nastale situacije? Hvala za nadalnji odgovor... LP Sandra

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #27 on: October 02, 2008, 11:44:20 PM »
Najlepša hvala Nensi... vem, da tole vprašanje ravno ne spada sem... torej kaj mi še sporočajo angeli glede nastale situacije? Hvala za nadalnji odgovor... LP Sandra

ti napišem v angelske karte

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: January 07, 2009, 12:22:27 PM »
Pozdravljeni!
Že nekaj dni mi namreč na misel prihaja angel Gabriel. .....
... naj to pomeni? Naj se prepustim in čakam da dobim kako razlago ali kaj? Ali je možno, da se tudi večnim skeptikom zgodi, da dobijo neke vrste sporočilo, čeprav ne verjamejo? Ali naj bi to pomenilo, da ti dve osebi potrebujeta pomoč angela in da jima jaz to lahko izprosim? Uh koliko vprašanj se mi mota po glavi.   ??? ??? ???

Pozdravljena,

jaz mislim da besede v tvojem podpisu povedo vse: "Nikoli ne reci nikoli".
....
Verjamem, da se v tej ali sosednjih angelskih rubrikah še slišiva, ko boš navdušeno poročala kako ti gre in kaj vse se je začelo dogajati.

Saj sem nekje v neki rubriki že enkrat citirala Lao Ce-ja ki je rekel: vsaka pot se začne s prvim korakom.
Veliko lepega na tej poti ti želim.  :-*

r1ta

kako pa kaj z Gabrielom sodelujeta?
Sem se spomnila na tole zgodbo, ko te ravno po dolgem času vidim na forumu.

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #29 on: January 07, 2009, 12:51:01 PM »
Pozdravljena Nensi, pa tudi vsi tukaj zbrani. Najprej naj vsem zaželim uspešno novo 2009 leto.
Hvala, ker se zanimaš. Nisem se oglašala, ker dlje časa nisem imela dostopa do računalnika , sedaj  sem pa spet tukaj.
Z Gabrielom sva trenutno na "off".  :-\ Nekaj časa so se mi še pojavljale tiste misli, potem pa - kot bi odrezal- nič več. Nimam pojma kako in zakaj, ampak tako je. Sedaj čakam ali bo še kaj iz  tega. Občasno poskušam zavestno izreči podobne prošnje, pa nekako čutim, da niso potrebne. Pravzaprav, takrat se mi  ni zdelo ne smešno, ne nenavadno,  sedaj pa mi je nelagodno ob teh poskusih. Nekakšno praznino čutim, kot če bi zamudila zadnji vlak.  ???