Enkrat smo se na forumu pogovarjali o stopinjah
Tole mi je zanimivo SAŠA /o sebi napisala/
Ok, pa se pejmo igrat

Torej moja 4. hiša se začne v

Dežele: Nemčija, Anglija, Danska, Francija
Definitivno Anglija!!!

Kraji in prostori: divji, samotni in neraziskani kraji, neobdelana zemlja, površine primerne za obdelavo, kurilnica, garaža, delavnica, sušilnica, mehanična delavnica, pekarna, zobozdravstvene ambulante, proizvodni obrati, vojašnica, začasna bivališča
Res je. Prva tri leta svojega življenja sem preživela tam, kjer ima oči delavnico in smo bili samo začasno tam. Aja, ima pa neke vrste mehanično delavnico, bi se temu lahko tako reklo

Ko sem bila stara tri leta, sem se mogla preseliti.
Moja 6. hiša se začne v

Kraji in prostori: ravnina, podeželje, pašniki, narava, parki, vrt, hlevi, posestva, kašče, banke, zavarovalnice, kuhinja, jedilnica
No ja, sicer smo bili prej v bloku, lahko bi tudi tega štela za neke vrste začasno bivališče, čeprav smo tam živeli kar 15. let. to pa zato, ker sedaj zadnjih 6 let živimo v totalni naravi, sredi gozda, na podeželju za našo hišo je ogromen travnik, uglavnem, naše trenutno bivališče res ustreza zgornjemu opisu.
Če pa pogledam še moje naslednje bivališče, da se poigramo malce s prihodnostjo, ker v tem kraju, kjer sem sedaj ne bom ostala,
Moja 8. hiša se začne v

Okolica rodovitno podeželje ali podeželsko posestvo, vodnato okolje, izviri, studenci, reke, jezera, morje, močvirje, lasten dom, dom staršev; kraj rojstva, naprave, vrtovi (posebno zelenjavni vrt); mesta, ki ležijo ob ali nedaleč od vode; restavracije, hoteli, prenočišča, mlekarna, zelenjavni vrt ali polja,
No, saj ne bom šla na kaj preveč drugačni kraj

Na hitro bi rekla, da bom staknila kakega primorca ali pa gorenjca z bleda