Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #30 on: October 15, 2016, 06:04:37 AM »
V bistvu ne! Ko sem bila v Moravčah, sem šla vmes živet v garsonjero v Ljubljano od takratnega partnerja, potem sem se vrnila v Moravče in šele nato sem šla na Lašno ...  ::)  Potem se pa pejt ... Pojma nimam, kaj sem. Najbolje, da gledam kar od moža 4., ta je skos na Lašni.  :laugh:

Potem se šteje 8 hiša kjer si sedaj. Od staršev /dom korenine 4/ v garsonjero 6 in nazaj v 4 - in potem v naslednje 8

Gleda pa se seveda vedno kot osnova 4 hiša - to je tvoj zapis o tvojem domu, ne glede na selitve. Je temeljni princip, ki ga boš nesla kamorkoli se boš že selila.

4 hiša - Oven - Mars v Devici - govori o neke vrste podnajemu /devica/, kjer ti vložiš svoja sredstva /venera/ sama popraviljaš in urejaš /mars/ opozicija Luna v Ribah - vedno nekoliko idealistično gledanje na situacijo, vendar je Luna v Ribah lahko tudi na nek način "brezdomka". Torej kljub temu, da vlagaš sebe, svoje ideale in svoja sredstva, si na koncu koncev "nelastniška" na nek način. vendar je luna v sekstilu na dispozitorja Neptuna, kar te vedno potegne iz morebitne stiske in kasneje se zaradi Luna trigon Pluton lahko pričakuje tudi dedovanje oz. darila iz naslova nepremičnin oz. doma. Torej nekaj se ti zapiše, ali podari, kar pa ima vprašljivo vrednost v fizičnem smislu - venera mars petšestin Jupiter v vodnarju v 2 kvadrat Pluton /lahko tudi preko sodišča /venera nižja stopnja, jupiter višja/ - kar nakazuje tudi kvadrat na Urana v Strelca /disp. Jupiter/

6 hiša - si bila pri partnerju /vladar Venera/ in gremo na nek način v zgoraj opisano zgodbo

8 hiša - Luna - spet si v isti zgodbi

Vladar Luna - na 4 rakovi stopinji - gre za družinsko hišo, kjer živijo generacije - v 3 hiši - na periferiji, zeleni travniki. Luna je v Ribah, kar govori o nekoliko neurejeni papirologiji /3 hiša/ kvadrat Saturn - glede dediščine, uradnih zadev, postopkov ipd.... kar je ovira in stvar prednikov na nek način.
Drugi sovladar je Sonce /spet dispozicija Venera/ skupaj z Merkurjem kvadrat Neptun /nejasno/ pa z lepim trigonom na Jupitra - vlaganja in seveda tudi precej obširno stanovanje.

8 hiša je seveda tudi denar /tudi nepremičnine/ od tvojega partnerja

To je na kratko. Imaš res veliko zapisov in simbolike.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: October 15, 2016, 06:13:55 AM »
Zanimivo tem si obudila, Tea, in mi je izredno zanimiva zdaj, glede na to, da sem zaštartala s svojim stanovanjem.

Kaj točno pomenijo 4., 6. in 8 hiša?

Moja 4. se začne v  :B, to najbrž pomeni, da se bi težko odpravila od prvotnega bivališča? V bistvu je to res - čeprav je vedno nekako veljalo prepričanje (bolj pri drugih), da se bom jaz odselila; mogoče zato, ker sem ženska, te pa je treba oddat v rejo nekam  :laugh: :laugh: :laugh: - sem ostala doma. In če sem iskrena, VEDNO sem si želela ostat v tem kraju, nisem se videla drugje.
6. se začne v  :rak. Hm, je moža povezava s tistim, kar sem napisala prej, ker je 4. hiša Rakova? In je to še dodatno potrjeno?
8. se začne v  :Le. Kaj je to? Mi bo v prihodnje pomembno, da sem samostojna, neodvisna, kaj na ta način?  ???

Potem pa pogledam svojega moža, ki ima toliko za povedat okrog stanovanjske problematike, kot tole on sam rad poimenuje.
4, hiša se začne v  :vo. Tudi po Sončnem znamenju je  :vo. Hm. Doma bi rad imel delavnice, lalala ... Sama sem mnenja, da je dom kraj izolacije in počitka in da je treba delo držat na varni razdalji - in preveč ljudi, ki bi hodili domov zaradi kakšnih obrti, tudi.
6. se mu začne v  :ov. To je mogoče ta trma, ki jo prakticira, ko hoče, da bi živela pri njem? Tako, na prvi vtis. ???
8. se pa začne v  :B. Mogoče se bo pa on s časom tudi spregledal, da je dom za počitek in umik in mu bo pomembno, da je res doma in bo znal v domu tudi uživat.

Maja pri tebi je 4 hiša v biku in Venera je skupaj s Plutonom, kar kaže, da je ta dom tvoja družinska dediščina. Imaš v 4 tudi karmični vozel. Po mojih izkušnjah ljudje, ki imajo sonce ali vozel v 4 zelo težko zapustijo gnezdo. Lahko se odselijo za nekaj časa, vendar pa je to zanje izjemno težko.

In če bi šla v simboliko selitve - 6 hiša - imava potem vladarja Merkurja /pa Kirona takoj na vrhu/, kar na prvi pogled zgleda, da bi bilo čist v redu. Merkur Uran in Luna so v Strelcu - meni se zdi, da bi bila tam sicer na večjem prostoru, ampak na nek način tudi osamljena in z pridihom Kironske energije /počutila bi se "izobčenec" nezaželjena itd/. Morebiti ti to sama čutiš in se upiraš temu premiku. Kot bi tukaj pri sebi imela kontrolo, tam pa ne /12 hiša/ nad situacijami....

www.Astro-Star.net

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #32 on: October 15, 2016, 07:53:11 AM »
Zanimiva tema  ;D
No moja 4. je v  :vo (hiša staršev, na deželi in na samem)  na kratko bi opisala tak dom - enostaven, prijeten in topel...in na samen "baaalzam za dušo"
6. v  :ov (taščina hiša -narejeno ločeno stanovanje) všečno...mogoče malce "hladno" in brez energije...po sili mus  :laugh: nekako tako, kot "ok saj je vredu, bi pa marsikaj spremenil"
8. je pa  :B (moja/najina hiška) - to je pa moj raj  ;D Prostor kjer se počutim udobno, varno, domače...prostor kamor me vedno vleče, kamor se najraje vračam....obožujem najino hiško, rada sem doma. Vse je kot hočem  ;D
Edino želela bi si, da nebi stala v tako gosto naseljenem naselju (predmestje)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: October 15, 2016, 08:04:28 AM »
jaz samo svojega leva na zacetku cetrte nisem pogruntala se tocno. Nikoli nisem zivela v nekih "palacah". Bila sem iz kmetov. Tudi niso mi vsec kake hudo velike zadeve.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: October 15, 2016, 08:15:29 AM »
Zanimivo tem si obudila, Tea, in mi je izredno zanimiva zdaj, glede na to, da sem zaštartala s svojim stanovanjem.

Moja 4. se začne v  :B, to najbrž pomeni, da se bi težko odpravila od prvotnega bivališča? V bistvu je to res - čeprav je vedno nekako veljalo prepričanje (bolj pri drugih), da se bom jaz odselila; mogoče zato, ker sem ženska, te pa je treba oddat v rejo nekam  :laugh: :laugh: :laugh: - sem ostala doma. In če sem iskrena, VEDNO sem si želela ostat v tem kraju, nisem se videla drugje.
6. se začne v  :rak. Hm, je moža povezava s tistim, kar sem napisala prej, ker je 4. hiša Rakova? In je to še dodatno potrjeno?
8. se začne v  :Le. Kaj je to? Mi bo v prihodnje pomembno, da sem samostojna, neodvisna, kaj na ta način?  ???

Potem pa pogledam svojega moža, ki ima toliko za povedat okrog stanovanjske problematike, kot tole on sam rad poimenuje.
4, hiša se začne v  :vo. Tudi po Sončnem znamenju je  :vo. Hm. Doma bi rad imel delavnice, lalala ... Sama sem mnenja, da je dom kraj izolacije in počitka in da je treba delo držat na varni razdalji - in preveč ljudi, ki bi hodili domov zaradi kakšnih obrti, tudi.
6. se mu začne v  :ov. To je mogoče ta trma, ki jo prakticira, ko hoče, da bi živela pri njem? Tako, na prvi vtis. ???
8. se pa začne v  :B. Mogoče se bo pa on s časom tudi spregledal, da je dom za počitek in umik in mu bo pomembno, da je res doma in bo znal v domu tudi uživat.

Maja pri tebi je 4 hiša v biku in Venera je skupaj s Plutonom, kar kaže, da je ta dom tvoja družinska dediščina. Imaš v 4 tudi karmični vozel. Po mojih izkušnjah ljudje, ki imajo sonce ali vozel v 4 zelo težko zapustijo gnezdo. Lahko se odselijo za nekaj časa, vendar pa je to zanje izjemno težko.

In če bi šla v simboliko selitve - 6 hiša - imava potem vladarja Merkurja /pa Kirona takoj na vrhu/, kar na prvi pogled zgleda, da bi bilo čist v redu. Merkur Uran in Luna so v Strelcu - meni se zdi, da bi bila tam sicer na večjem prostoru, ampak na nek način tudi osamljena in z pridihom Kironske energije /počutila bi se "izobčenec" nezaželjena itd/. Morebiti ti to sama čutiš in se upiraš temu premiku. Kot bi tukaj pri sebi imela kontrolo, tam pa ne /12 hiša/ nad situacijami....

Hvala, Tea, za razlago.
To je natanko TO, kar me je pripeljalo do moje odločitve!
In nikoli do sedaj še nisem pomislila, da se odločam narobe.

Kaj bi pa potem pomenila 8 hiša?
Ali nadaljnje odpade, ko se nekje stacioniraš?
OK, pa pod pogojem, da bi se mogoče kdaj kasneje v življenju kam selila (nikoli ne veš, kam te pelje pot), se potem gleda spet 6. ali naslednja?
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #35 on: October 15, 2016, 05:23:56 PM »
Moja cetrta je v dvojckih...sesta pa v raku, ce sem prav gledala. Do letos sem skoz zivela doma...zdaj pa na otoku bivam, sicer ni to moj dom, ampak ok...zaenkrat.. 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #36 on: October 15, 2016, 06:19:07 PM »
jaz samo svojega leva na zacetku cetrte nisem pogruntala se tocno. Nikoli nisem zivela v nekih "palacah". Bila sem iz kmetov. Tudi niso mi vsec kake hudo velike zadeve.

Vladar tega levcka je sonce v dvojcku v 12. hisi v aspektu s saturnom....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #37 on: October 15, 2016, 06:20:52 PM »
Jaz sem se ze tolikokrat selila, da sem pristala spet nazaj v 4. hisi ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #38 on: October 15, 2016, 10:51:32 PM »
Kaj pa zdravje v natalni karti?
Bi lahko napisali kaj o tem?
-zapisano je v 6.hiši....in kaj bi tako z grobega lahko rekli za zdravje nekoga ki ima 6.hišo v  :ri, noter pa je samo luna....
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: October 16, 2016, 06:36:46 AM »

No, če pogledava vrh tvoje hiše ob predpostavki, da je ura rojstva točna, potem je 28° Rak - to pa je kmetija oz. podeželska hiša.
Sonce gre v Dvojčka /mogoče dve družini? ali je hiša imela dve nadstropji ali dva namena - mogoče stanovanji in del za živali.
10° je kozorogova - kmetija lahko v tem primeru kot kariera, lahko pa stara in vezana na prednike itd....trigon Saturn - skromna, lesena in kamnita, najbrž z manjšimi okni oz. nekoliko skrita - 12 hiša - kot bi v globeli ali za ovinkom /saturn 3°/ lahko pa do nje ni bila ravno lepa pot? - del makedam?
dispozitor Merkur je na bikovi stopinji - podeželje - kvadrat jupiter in saturn - ali je bila to tujina, oz. za starše tujina?
itd....

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: October 16, 2016, 06:39:22 AM »

Hvala, Tea, za razlago.
To je natanko TO, kar me je pripeljalo do moje odločitve!
In nikoli do sedaj še nisem pomislila, da se odločam narobe.

Kaj bi pa potem pomenila 8 hiša?
Ali nadaljnje odpade, ko se nekje stacioniraš?
OK, pa pod pogojem, da bi se mogoče kdaj kasneje v življenju kam selila (nikoli ne veš, kam te pelje pot), se potem gleda spet 6. ali naslednja?

Vedno je v osnovi 4 hiša, potem pa dodamo še vsako naslednjo: 6, 8 itd...
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: October 16, 2016, 06:44:14 AM »
-zapisano je v 6.hiši....in kaj bi tako z grobega lahko rekli za zdravje nekoga ki ima 6.hišo v  :ri, noter pa je samo luna....

Prav nič Glorija, ker to ni noben podatek
www.Astro-Star.net

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #42 on: October 16, 2016, 07:57:33 AM »

Na kaj pa moramo bit pozorni?
Je bolje gledat solarca?
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #43 on: October 16, 2016, 08:14:03 AM »

Je bolje gledat solarca?

Zdravje sigurno ne označuje samo planet v 6 - to lahko pogledaš na splošno kjerkoli na netu /luna v ribah in 6 hiši/ ampak to ti ne bo dalo odgovora, če želiš konkreten odgovor.

Zdravje:
Sonce - vitalnost
vladar 6 in aspekti
planeti v 6 in aspekti
znamenje device in merkur

če se pa že konkretno kaj dogaja, potem pa seveda tranzite progresije in tudi solarca
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: October 16, 2016, 10:40:32 AM »

Je bolje gledat solarca?

Zdravje sigurno ne označuje samo planet v 6 - to lahko pogledaš na splošno kjerkoli na netu /luna v ribah in 6 hiši/ ampak to ti ne bo dalo odgovora, če želiš konkreten odgovor.

Zdravje:
Sonce - vitalnost
vladar 6 in aspekti
planeti v 6 in aspekti
znamenje device in merkur

če se pa že konkretno kaj dogaja, potem pa seveda tranzite progresije in tudi solarca

jaz včasih pogledam tudi vladarja ascedenta. Če recimo Gloria pogledaš mojega v opoziciji na neptun - slabšega zdravjam, telo potrebuje več počitka, ne reagiram dobro na zdravila. V kvadratu na saturn, kronične težave z dihanjem, ne vem kdaj sem nazadnje kaj zavohala. Alergije. Tudi alergija na mraz (ker je saturn hlad). Takrat se mi takoj vklopi ta T kvadrat - ko je telo (torej jaz AC), premraženo, telo zahteva umik, počitek, je slabše počutje itd. Tako da res vedno gledat vse kot celoto.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/