V bistvu ne! Ko sem bila v Moravčah, sem šla vmes živet v garsonjero v Ljubljano od takratnega partnerja, potem sem se vrnila v Moravče in šele nato sem šla na Lašno ...
Potem se pa pejt ... Pojma nimam, kaj sem. Najbolje, da gledam kar od moža 4., ta je skos na Lašni.
Potem se šteje 8 hiša kjer si sedaj. Od staršev /dom korenine 4/ v garsonjero 6 in nazaj v 4 - in potem v naslednje 8
Gleda pa se seveda vedno kot osnova 4 hiša - to je tvoj zapis o tvojem domu, ne glede na selitve. Je temeljni princip, ki ga boš nesla kamorkoli se boš že selila.
4 hiša - Oven - Mars v Devici - govori o neke vrste podnajemu /devica/, kjer ti vložiš svoja sredstva /venera/ sama popraviljaš in urejaš /mars/ opozicija Luna v Ribah - vedno nekoliko idealistično gledanje na situacijo, vendar je Luna v Ribah lahko tudi na nek način "brezdomka". Torej kljub temu, da vlagaš sebe, svoje ideale in svoja sredstva, si na koncu koncev "nelastniška" na nek način. vendar je luna v sekstilu na dispozitorja Neptuna, kar te vedno potegne iz morebitne stiske in kasneje se zaradi Luna trigon Pluton lahko pričakuje tudi dedovanje oz. darila iz naslova nepremičnin oz. doma. Torej nekaj se ti zapiše, ali podari, kar pa ima vprašljivo vrednost v fizičnem smislu - venera mars petšestin Jupiter v vodnarju v 2 kvadrat Pluton /lahko tudi preko sodišča /venera nižja stopnja, jupiter višja/ - kar nakazuje tudi kvadrat na Urana v Strelca /disp. Jupiter/
6 hiša - si bila pri partnerju /vladar Venera/ in gremo na nek način v zgoraj opisano zgodbo
8 hiša - Luna - spet si v isti zgodbi
Vladar Luna - na 4 rakovi stopinji - gre za družinsko hišo, kjer živijo generacije - v 3 hiši - na periferiji, zeleni travniki. Luna je v Ribah, kar govori o nekoliko neurejeni papirologiji /3 hiša/ kvadrat Saturn - glede dediščine, uradnih zadev, postopkov ipd.... kar je ovira in stvar prednikov na nek način.
Drugi sovladar je Sonce /spet dispozicija Venera/ skupaj z Merkurjem kvadrat Neptun /nejasno/ pa z lepim trigonom na Jupitra - vlaganja in seveda tudi precej obširno stanovanje.
8 hiša je seveda tudi denar /tudi nepremičnine/ od tvojega partnerja
To je na kratko. Imaš res veliko zapisov in simbolike.