Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 154436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #135 on: August 02, 2017, 09:04:06 AM »
Ja, pa tudi bit dovolj močni, da spregledajo kruto resnico.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #136 on: August 02, 2017, 09:10:09 AM »
Saj to je težava, ker največkrat v drugih plutonsko sprožimo neke skrite zadeve,neke njihove senčne plati in to razkritje je lahko ubijalsko...
Moraš imeti kar moč, da se soočiš s svojo lastno temno platjo in da si jo potem še sposoben sprejeti.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #137 on: August 02, 2017, 09:12:47 AM »
Moj  :PL, ki je vodja in najmočnejši v moji natalni karti, je v nekonformističnem  :st v 10. hiši, kvadrira stelij  :So :Me :J in sekstilira  :PL :U in tudi, kadar se jaz šalim, moraš kar precej brat med vrsticami in sploh, da ločiš šale od običajnega pogovora, ni očitnega sarkazma, ironije. Rada se igram intelektualne igre s sogovornikom, včasih konflikt sprovociram zato, da se zabavam od besednih interakcijah, spoznam domet tistega, njegovo bit - znam prodreti globoko. Ne maram brezhrbteničnikov in to, da se mi kdo zoperstavi, jemljem prej za plus kot minus.

Tudi pogosto se prevprašujem - svojo filozofijo, sebe, resnico, skoraj obsedeno. Ideali so visoki, kolektivni, pa vseeno ne tako močni, da ne bi verjela v neka življenjska dejstva, kot recimo, da bomo dokončno odpravili lakoto, izkoriščanja ... včasih v tem zvenim kruto, ampak je derivat iz lastnega življenja.  :PL je pač zelo oseben in tudi prinaša veliko duhovno preobrazbo tistemu, ki se ga dotakne.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #138 on: August 02, 2017, 09:14:15 AM »
Se najdem v napisanem, se strinjam.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: August 02, 2017, 09:46:54 AM »
Joj, če bi vprašali mojo taščo, je moj mož obupen v komunikaciji. Kako pa naj ne bi bil, če ima  :Me  v  :vo  v točnem kvadratu s  :PL . Da je merica polna, ima še kvadrat z  :Ma , vse skupaj pa tvori T kvadrat.  :laugh:  Včasih res pozabim, da drugače pač ne more, ampak je pa fino imet z njim konstruktivne debate. On vse direktno pove, brez olepšav.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #140 on: August 02, 2017, 10:07:45 AM »
Joj, če bi vprašali mojo taščo, je moj mož obupen v komunikaciji. Kako pa naj ne bi bil, če ima  :Me  v  :vo  v točnem kvadratu s  :PL . Da je merica polna, ima še kvadrat z  :Ma , vse skupaj pa tvori T kvadrat.  :laugh:  Včasih res pozabim, da drugače pač ne more, ampak je pa fino imet z njim konstruktivne debate. On vse direktno pove, brez olepšav.  :laugh:

Ta kvadrat med merkurjem in plutnom je res lahko ubijalski, sploh moja generacija, ki ima plutona v devici in znamo s tem kvadratom človeka analitično razčleniti na prafaktorje, znamo zadeti tisto šibko točko ;D
Še ko sem bila zelo mlada, so mi rekli, da meni nihče ne pride do konca, ampak to so rekli tisti, ki se niso znali ali zmogli soočiti s svojo temno platjo ;)
So pa debate z nami lahko zelo konstruktivne, globoke, če le zmoreš iti v te svoje temne globine....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #141 on: August 02, 2017, 10:10:09 AM »
Meni je včeraj moj izjavil, da samo še na ta način z njim komuniciram, da se norca iz njega delam. ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #142 on: August 02, 2017, 10:12:31 AM »
Meni je včeraj moj izjavil, da samo še na ta način z njim komuniciram, da se norca iz njega delam. ::)

Kaj češ, mu pač kažeš zrcalo ;D
Vsakemu svoje ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #143 on: August 02, 2017, 10:16:41 AM »

Kaj češ, mu pač kažeš zrcalo ;D
Vsakemu svoje ;)

Pismu, sam res.
Njegove kikse sem obrnila v svojo lastno zabavo.

Potem ga pa za povrh še debelo pogledam, kako to, da mu ni smešno, ko sem bila pa tako originalno duhovita. ::)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #144 on: August 02, 2017, 10:38:10 AM »

Ta kvadrat med merkurjem in plutnom je res lahko ubijalski, sploh moja generacija, ki ima plutona v devici in znamo s tem kvadratom človeka analitično razčleniti na prafaktorje, znamo zadeti tisto šibko točko ;D
Še ko sem bila zelo mlada, so mi rekli, da meni nihče ne pride do konca, ampak to so rekli tisti, ki se niso znali ali zmogli soočiti s svojo temno platjo ;)
So pa debate z nami lahko zelo konstruktivne, globoke, če le zmoreš iti v te svoje temne globine....

Moj mož ga ima Plutona v škorpijonu. Videl bo čez tebe in te znal tako pikniti, da boš lahko samo utihnil. Ampak kot sem rekla, zna biti direkten, neposreden, zna povedati tako, kot je. Moj mož ne zna zavijati zadev v celofan. Mislim pa, da mu dodatno potem Mars v biku daje to trmo in vztrajnost, da ne bo popustil, četudi bo vedel, da nima prav.  :D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #145 on: August 02, 2017, 12:40:00 PM »
Humor je  :J ?? Zakaj jaz vedno gledam merkurja zato.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #146 on: August 02, 2017, 01:16:50 PM »
Jane - kot sem jaz brala v knjigah, se mi je logično zdelo, ker je Jupiter vendarle prinašalec vsega hedonističnega in humor sam po sebi je neka oblika hedonizma, prinaša zadovoljstvo (če že ne drugim, pa osebi sami), ni tako zelo pod racionalo, kot Merkur, in ponavadi redkokdaj premislimo šale, pridejo bolj intuitivno. (Rex E. Bills). Bo pa seveda vsak kontakt ali Merkurja ali Plutona pokazal, ali oseba tudi v humorju taktizira in kako globoko bo v tem šla.

Merkur v kvadratu s Plutonom v Devici pa to res obvlada. Moja mama najde mesto, da te zapikne, pa če imaš še tako trdo kožo in tudi zame so rekli, da imam to včasih po njej, ups.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #147 on: August 02, 2017, 01:33:53 PM »
Sem šla zdaj gledat karto svoje mame, ki take seka, da ti grejo kocine pokonci.
 :So :ki :Me :Ve ( :J že v  :st, vendar v steliju) v  :Sk v kvadratu s  :PL :Ma :Sa:Le.
Tako zajedljivo ubijalskega humorja nisem doživela nikjer drugje.
Zna biti pa tudi zajedljivo ubijalsko kruta z besedami.
« Last Edit: August 02, 2017, 01:35:29 PM by Pika »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #148 on: August 02, 2017, 01:47:28 PM »
HOHO!

9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #149 on: August 02, 2017, 04:19:52 PM »
HOHO!

Ja, besedna pištola z učinkom atomske bombe.