Meni je v oči padlo to, koliko ima pravzaprav zelo natančnih aspektov:
natančna opozicija med plutonom in marsom
natančna konjunkcija med luno in venero
natančna konjunkcija med merkurjem in kironom
Natančni aspekti se v karti vedno zelo močno odražajo. Sama najprej pogledam kateri aspekt je najnatančnejši,ta mi že veliko pove.
Sicer pa imam z moćnimi steliji veliko opravka tudi sama:
Moj dragi ima stelij v ovnu-skoraj tako kot ta v tej karti (kiron, venera, saturn, s.vozel, merkur, sonce).
Noben planet v zraku in samo neptun v vodi, v škorpijonu.
Skratka ogenj in zemlja.
Ko njegov ogenj zaštarta in še zemlja vztraja, si verjetno lahko predstavljate kako to gre.
Sama imam stelij v raku (mars,sonce,venera), ko gre za mojo družino, predvsem za moje otroke, se borim kot prava levinja...
Vnučka pa ima stelij v ribah (neptun, sonce, venera, merkur, kiron)-to bomo še videli kako bo

Za stelije se mi zdi, da so to osebe z zelo močnimi karakterji, saj vsi planeti tako rekoč govorijo isto zgodbo, so združeni, energija je zgoščena, točno vedo kaj hočejo...
Drugi jih težko prepričajo, so zelo ciljno naravnani...
Glede odsotnosti določenega znaka, določene energije, je zanimivo to, da je dostikrat ravno ta energija pri osebi zelo močna, in se jo živi preko tistega planeta, ki odraža ta znak.
Npr, če imamo manjko zraka, pogledamo merkur in venero, če je odsotnost, ognja, pogledamo mars, če je odsotnost vode, pogledamo luno, če je odsotnost zemlje, pogledamo venero, saturn, merkur...
Eden izmed teh planetov je navadno v karti zelo močno izražen, oz oseba kompenzira manjko posameznega znaka preko tega planeta.
Vsaj tako sem jaz ugotovila pri analizi kart.