MC govori o tem po cem smo v druzbi prepoznavni in po cem si nas bodo zapomnili tudi, ko nas vec ne bo

Tako da to je sigurno tocka, ki jo je potrebno pri analizi prepoznavnosti preuciti.
In s. vozel na MC govori o ljudeh, ki naj bi postali “”slavni” seveda tudi vladar pluton daje vplivnost in moc temu MC...
Za analizo je pomemben torej tudi pluton kot vladar MC in s. vozla- je mogoce ta njegov izredni um raziskoval kaj plutonskega? plutonsko-ginekologija,spolnost,psihologija, rudnine, vse kar je pod zemljo, nafta, mafija, denar drugih...vladar plutona v levu je njegovo sonce in na tega sem se sama bolj skoncentrirala, le to o osebi pove kaksno je njegovo poslanstvo, torej tudi zivljenjsko delo, govori o tem po cemer naj bi sijali...
Ima kot sem ze napisala 2 najnatancnejsa aspekta s soncem...
Zvezd pa jaz nikoli ne gledam, nisem tiste vrste, ki gre toliko v sirino, ampak bolj v globino

Ceprav imam sama sirius na svojem n soncu, no mogoce se postanem slavna

Je tudi zanimivo, da mi je se pred velikooo leti rekla ena oseba, da sem prisla iz planeta Sirius

Hm, za tvojega oceta ne vem, se predam

Vse kar si nastela spodaj, ja to sem razbrala v njegovi karti, same usmeritve oz natancno za katero podrocje je prejel nagrado, evo, pa ne vem... na oblikovanje nisem pomislila