Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #240 on: November 29, 2018, 08:43:19 AM »
Bi dodala, da je to raziskovanje verjetno povezano tudi z 2. hišo (vladar uran) in 4. hišo, kjer ta uran tudi natalno stoji in je v biku.
Torej odkrivanje nečesa novega, kar je povezano s telesom (bik,2hiša)?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #241 on: November 29, 2018, 08:44:33 AM »
Zdaj pa imam stranko...
Lahko nadaljujemo kasneje ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #242 on: November 29, 2018, 08:47:08 AM »
Pozabila dodati, da ima tudi natančno konjunkcijo P sonca in P venere v devici v 8. hiši, in tudi N neptun, ki je vpet v ta veliki trigon je v devici v 8. hiši oz po kochu že v 9. hiši...nekaj povezano z natančnostjo, analitičnostjo, nekaj povezano z zdravstvom?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #243 on: November 29, 2018, 12:13:36 PM »
Tranzitni pluton v konj s P MC mu je naredil natančen trigon z N neptunom in N uranom.
Ta mu je dal verjetno to nagrado, saj je T pluton v konjunkciji s P MC in to v 1. hiši, N uran v 4. hiši in N neptun v 8. hiši, gre za zemeljski trigon,
tako da mora biti nekaj trdnega, stabilnega, nekaj kar ostane, nekaj do česar se pride počasi, zato tudi nagarada za življenjsko delo.
Pluton vladar 10. hiše postavljen v 7. hišo v leva. To vse govori o prepoznavnosti.
Potem še T saturn eksaktno na asc in T uran (vladar 2.hiše, zopet materialne) eksaktno na N saturnu v 3. hiši.
V natalu ima sonce v eksaktnem sekstilu s saturnom (kar tudi lahko kaže, da pride do izpolnitve sonce v drugi polovici življenjska obdobja oz s počasnimi koraki, vztrajnostjo, delavnostjo, potrpežljivostjo. Sicer je saturn v ovnu, tako da to počasno dinamiko saturna malo spremeni) in sedaj ta T uran iz 2. hiše na N saturnu, zaradi močne vpletenosti saturna zopet kaže na to nagrado za življenjsko delo.
Sonce v dvojčku v 6. hiši ima še v natančnem bikvintulu z N marsem (ki je vladar N saturna) v vodnarju v 1. hiši, kvintili vedno kažejo na talent dotične osebe.
Tako,da oče predvidevam ima talent, ki je vodnarski, je del njega, saj je ta mars postavljen v 1. hišo.
Kot vemo gre pri marsu v vodnarju za inovativnost, gre za človeka, ki je s svojim razmišljanjem pred časom, gre za znanstveni um, saj je ta vodnar povezan z dvojčkom, se pravi oba sta zračna, veliki "možgani" bi jaz temu simbolno rekla, vsekakor nekaj kar je povezano z  vodnarsko dinamiko...nekaj raziskovalnega...
Ta aspekt kot sem rekla mu daje poseben talent, tam kjer imamo talent, vemo, da v tem nekaj v resnici uživamo, nekaj kar je samo njegovo, nekaj kar razume pred ostalimi...

Pozabila dodati, da ima tudi natančno konjunkcijo P sonca in P venere v devici v 8. hiši, in tudi N neptun, ki je vpet v ta veliki trigon je v devici v 8. hiši oz po kochu že v 9. hiši...nekaj povezano z natančnostjo, analitičnostjo, nekaj povezano z zdravstvom?

Meni na primer pade v oči Severni vozel v ekzaktni konj. z MC in še v Prstu usode, v katerega je vpeta Venera, ki je za povrh v konjunkciji s fiksno zvezdo Aldebaran, Venerin dispozitor pa je v konj. s fiksno zvezdo Sirius. Obe fiksni zvezdi dajeta uspeh in čast.
Oče je vsestransko nadarjen človek, s svojimi idejami je bil pred časom.
Ko sem se rodila, je že nekaj časa delal stvari, v katerih so se zrcalile ideje, ki so danes aktualne npr. na področju, kjer sem aktivna jaz. Torej ja, bil je pred časom.
"Veliki možgani", vsekakor. Znanstveni um absolutno, izjemna natančnost (mikroskopska) in potrpežljivost, analitičnost, kritičnost (samokritičnost), perfekcionizem, visoka senzibilnost, izjemna človeška toplina. Vizionar. Popolna predanost svojemu delu. Odgovornost do dela in do celotnega področja. Etičnost pri delu, zvestoba samemu sebi. In še marsikaj.

Ni povezano z zdravstvom. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #244 on: November 29, 2018, 09:06:37 PM »
MC govori o tem po cem smo v druzbi prepoznavni in po cem si nas bodo zapomnili tudi, ko nas vec ne bo :)
Tako da to je sigurno tocka, ki jo je  potrebno pri analizi prepoznavnosti preuciti.
In s. vozel na MC  govori o ljudeh, ki naj bi postali “”slavni” seveda tudi vladar pluton daje vplivnost in moc temu MC...
Za analizo je pomemben torej tudi pluton kot vladar MC in s. vozla- je mogoce ta njegov izredni um raziskoval kaj plutonskega? plutonsko-ginekologija,spolnost,psihologija, rudnine, vse kar je pod zemljo, nafta, mafija, denar drugih...vladar plutona v levu je njegovo sonce in na tega sem se sama bolj skoncentrirala, le to o osebi pove kaksno je njegovo poslanstvo, torej tudi zivljenjsko delo, govori o tem po cemer naj bi sijali...
Ima kot sem ze napisala 2 najnatancnejsa aspekta s soncem...
Zvezd pa jaz nikoli ne gledam, nisem tiste vrste, ki gre toliko v sirino, ampak bolj v globino ;)
Ceprav imam sama sirius na svojem n soncu, no mogoce se postanem slavna :) Je tudi zanimivo, da mi je se pred velikooo leti rekla ena oseba, da sem prisla iz planeta Sirius ::)
Hm, za tvojega oceta ne vem, se predam ;D Vse kar si nastela spodaj, ja to sem razbrala v njegovi karti, same usmeritve oz natancno za katero podrocje je prejel nagrado, evo, pa ne vem... na oblikovanje nisem pomislila ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #245 on: November 29, 2018, 09:48:38 PM »
Z velikim zanimanjem sem prebrala.  :)
Oče ni slaven, je priznan v stroki, tukaj ga velika večina pozna. Širše množice ga ne poznajo.
Stroka ni oblikovanje.
Plutonske globine so tema raziskovanj, seveda interpretirane in posredovane skozi medij, za katerega se je v življenju odločil.
Mislim, da bi lahko bil marsikaj od prej naštetega.
Bom "rešitev" napisala v z.s.
Tukaj bom pa dala še en namig. Oče je tisti Neptun v moji karti, ki ne pomeni pijanca.  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #246 on: November 30, 2018, 08:53:30 AM »
Če je MC na 7 stopinji torej tehtnica - neka venerska zapuščina (umetnost, glasba, slikar....) v kombinaciji s škorpijonom, nekaj kjer je izlil svojo dušo, kreativnost. Definitivno ga vidim kot akademika, hobiji se pa gledajo čez peto hišo. Če praviš, da ni dobil nagrade za življenski poklic.

Spet označeno z venero.... je mogoče med drugim pisal knjige na kak umetniški način (venera v dvojčku). venera spet na sedmi stopinji izdal kakšno knjigo na področju slikarstva, glasbe...je imel kakšne razstave umetniške?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #247 on: November 30, 2018, 09:06:31 AM »
Če je MC na 7 stopinji torej tehtnica - neka venerska zapuščina (umetnost, glasba, slikar....) v kombinaciji s škorpijonom, nekaj kjer je izlil svojo dušo, kreativnost. Definitivno ga vidim kot akademika, hobiji se pa gledajo čez peto hišo. Če praviš, da ni dobil nagrade za življenski poklic.

Spet označeno z venero.... je mogoče med drugim pisal knjige na kak umetniški način (venera v dvojčku). venera spet na sedmi stopinji izdal kakšno knjigo na področju slikarstva, glasbe...je imel kakšne razstave umetniške?

Dobil je nagrado za svoj življenjski "poklic" (ni prva nagrada, ki jo je v življenju prejel).
Označevati to delo za "hobi" je itak neprimerno v takem kontekstu.
Znotraj življenjskega poklica je bil univerzitetni profesor.
Hočem reči... Imaš znanstvenike, ki cepijo uranova jedra (ne moreš reči, da gre za hobi, ker si s tem ne sproščajo mozga, ampak garajo na nivoju in z namenom, seveda tudi z veseljem oz. s hudo vnemo, zraven tudi trpijo...včasih), potem pa jih čez leta, ko kot že nekaj dosežejo in pomenijo na svojem področju, povabijo na univerzo kot predavatelje s tega področja.
Evo tako nekako.
Si pa zadela praktično vsepovprek. :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #248 on: November 30, 2018, 09:42:23 AM »
Kot hobi jaz osebno označujem vse kar počnem z veseljem in ni nujno moj primarni način služenja denarja ;) Ni mišljeno kot žaljivka, če si tako dojela.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #249 on: November 30, 2018, 10:40:14 AM »
 :D Niti slučajno, sem napisala v pojasnilo, ker sem sama nejasno napisala. Ni šlo namreč za dva med sabo popolnoma neodvisna poklica. Na nek način oče posredno živi od svojega primarnega poklica, delno od primarnega, je pa oboje počel z velikim veseljem in iz srca. In še počne.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: November 30, 2018, 10:43:32 AM »
No verjetno mu je druga stvar bolj pri srcu, kar se bere potem iz 5.hiše.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: November 30, 2018, 10:44:30 AM »
In za kaj je sedaj dobil nagrado, še vedno ne vemo  :laugh:

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #252 on: November 30, 2018, 04:20:48 PM »
In za kaj je sedaj dobil nagrado, še vedno ne vemo  :laugh:

:laugh: Dobiš z.s., samo da pridem domov.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #253 on: November 30, 2018, 05:47:34 PM »
pa napisi za ostale, da bodo vedeli. Ugibal tako ne bo nobeden vec, lahko se pa katera astrolosko nauci kako kaj pogledati :)

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #254 on: November 30, 2018, 05:51:46 PM »
Ja. Ne maram se razkrivati preveč. Zato sem mislila z.s.
Ajd ni panike.
Področje je likovna umetnost.

Moram si pa ime spremenit ob priliki.
« Last Edit: November 30, 2018, 05:53:24 PM by Pika »