Že kar dolgo nismo odprli te teme, saj določena vprašanja ali domneve, odgovore, smo pisali v drugih astroloških temah.
Vsi vemo, živimo v posebnem času in glede na vse, bi nam moralo iti celo slabše. Ne rečem, da gre meni od začetka 2020 na bolje, a vendarle sledim vsakemu mesecu, vsaki podrobnosti, ki se mi zgodi. Vsi imamo boljše in slabše čase, zato imam dovolj velik razlog, da pišem sem v to temo, saj znašel sem se v nekakšnem času, ki ga ne pomnim.
Z lanskim letom sem izgubi 97% prometa, kot domala vse turistične firme na svetu. Tako niha pač svet, torej moram tudi jaz. Od takrat je tekel mesec za mesecem, dokler se mi v zadnjem tednu ni nekako začelo odpirati. Dobil sem ponubdo za delo nekakšnega ponudnika nepremičnin, ki se dajejo v najem. Obenem je to še širše delo, saj gre tudi v turistične namene, torej lahko bokirajo turisti in ni vsaka pogodba sklenjenja s stranko, najemojemalcem, na dolgi rok. Nekako sem to sprejel, delam malo od doma, malo sem na terenu, lahko sem tudi v pisarni, katere še ključa nisem dobil, saj nenazadnje, nisem še podpisal pogodbe.
Tako sem dobil predvčerajšnjim klic in včeraj ob dvanajstih, sem bil zmenjen pri direktorici največje islandske turistične agencije. Ta rabi, takega kot sem jaz, saj na notranjem oddelku ji bržkone manjka. Torej incoming turizem in priprava paketov, aranžmajev za različne vrste turistov ipd.
Tudi ta služba mi je všeč, vendar je posledica tega, da bi moral mojo firmo na pol zapreti.
In ravno tako v istem času, v istih dneh se mi je pojavil nekdo, ki bi z menoj sodeloval v nekem nepremičninsko investicijskem sektorju. Pravzaprav se mu nisem ponudil, sam me je izbral, zato mi ni čisto jasno kaj se dogaja. Morda sem le podcenil tudi dober vpliv zadnjih dveh mrkov, ali pač se je nekaj, naposled boljšega zavalilo na mojo natalno karto.
Andres