Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #315 on: June 17, 2021, 01:22:44 AM »
Že kar dolgo nismo odprli te teme, saj določena vprašanja ali domneve, odgovore, smo pisali v drugih astroloških temah.   
Vsi vemo, živimo v posebnem času in glede na vse, bi nam moralo iti celo slabše.  Ne rečem, da gre meni od začetka 2020 na bolje, a vendarle sledim vsakemu mesecu, vsaki podrobnosti, ki se mi zgodi. Vsi imamo boljše in slabše čase, zato imam dovolj velik razlog, da pišem sem v to temo, saj znašel sem se v nekakšnem času, ki ga ne pomnim.   
Z lanskim letom sem izgubi 97% prometa, kot domala vse turistične firme na svetu.   Tako niha pač svet, torej moram tudi jaz.  Od takrat je tekel mesec za mesecem, dokler se mi v zadnjem tednu ni nekako začelo odpirati.  Dobil sem ponubdo za delo nekakšnega ponudnika nepremičnin, ki se dajejo v najem.  Obenem  je to še širše delo, saj gre tudi v turistične namene, torej lahko bokirajo turisti in ni vsaka pogodba sklenjenja s stranko, najemojemalcem, na dolgi rok.  Nekako sem to sprejel, delam malo od doma, malo sem na terenu, lahko sem tudi v pisarni, katere še ključa nisem dobil, saj nenazadnje, nisem še podpisal pogodbe.

Tako sem dobil predvčerajšnjim klic in včeraj ob dvanajstih, sem bil zmenjen pri direktorici največje islandske turistične agencije.  Ta rabi, takega kot sem jaz, saj na notranjem oddelku ji bržkone manjka. Torej incoming turizem in priprava paketov, aranžmajev za različne vrste turistov ipd. 
Tudi ta služba mi je všeč, vendar je posledica tega, da bi moral mojo firmo na pol zapreti. 

In ravno tako v istem času, v istih dneh se mi je pojavil nekdo, ki bi z menoj sodeloval v nekem nepremičninsko investicijskem sektorju.  Pravzaprav se mu nisem ponudil, sam me je izbral, zato mi ni čisto jasno kaj se dogaja.     Morda sem le podcenil tudi dober vpliv zadnjih dveh mrkov, ali pač se je nekaj, naposled boljšega zavalilo na mojo natalno karto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #316 on: June 22, 2021, 02:42:06 PM »
U, Andres, tebi pa dgoaja! Sigurno je povezano tudi z mrki. Verjamem, da se boš pravilno odločil, kaj izbrati in v kateri smer iti.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #317 on: June 23, 2021, 04:09:55 AM »
U, Andres, tebi pa dgoaja! Sigurno je povezano tudi z mrki. Verjamem, da se boš pravilno odločil, kaj izbrati in v kateri smer iti.

Res je kar napeto pri meni.  Nič se še nisem odločil, dobivam pa vedno več bookingov direkt, poleg tega kar mi je ponujeno. Celo za marec  2022.  Nekaj se bom moral odločiti.  Zanimivo da je vse povezano z nepremičninami, torej s stanovanji in hoteli.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #318 on: June 27, 2021, 03:27:33 AM »

Glede na zapis zgoraj se meni še kar ni ustavilo.  Nekako se odlično vpeljujem v nov posel nakar sem iznenada dobil povpraševanje za 150 turistov. Mail govori, da gre za kandaske vojake.  Zanimivo, da sem lani decembra gledal nek video o astroloških napovedih za razna znamenja.  Med drugim je bilo ravno za leve omenjeno, da bo to leto dobro. Poleti junija in avgusta, ter julija.  Bomo še videli.   

andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #319 on: June 27, 2021, 08:41:50 AM »
Bravo Andres...
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #320 on: June 27, 2021, 02:38:12 PM »
Andrrs, mislim, da je ta tvoj sluzbeni vzpon povezan s solarno karto, solarno Sonce je na solarnem MC, pa to je res najbolj ociten znak.
Da te spomnim, preteklo leto si imel solarno sonce v 12 hiši... kako povedno vse skupaj.
Pa srečno✊✊✊še naprej.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #321 on: June 28, 2021, 01:30:11 AM »
Andrrs, mislim, da je ta tvoj sluzbeni vzpon povezan s solarno karto, solarno Sonce je na solarnem MC, pa to je res najbolj ociten znak.
Da te spomnim, preteklo leto si imel solarno sonce v 12 hiši... kako povedno vse skupaj.
Pa srečno✊✊✊še naprej.

Cvetka. Sem malo pričakoval, da se boš oglasila semle, ker vem, da si mrke ti posebno dobro naštudirala.   Za sebe sem že pozabil kaj je bilo v moji karti lansko leto.  Pravzaprav pričakujem, da se mi vrine v življenje še kaj do septembra.   Namreč nikoli v življenju nisem imel toliko poslovne izbire, kot ravno v tem času. Postaja mi celo jasno v kakšni koži so tisti, ki jim je vse ponujeno kar čez noč brez kakršnega koli truda.  Slaba popotnica za naprej. 
Morda čisto malo kljubuje tudi druga možna varianta. Imam namreč na sumu, da se v nekih krogih najbrž vrti ime mojega podjetja, saj nenazadnje leta so za mano in truda je bilo precej.  Morda je bil to take vrste trud, ki ga sam nisem tako hudo opazil, vendar kdo drug z menoj nebi menjal.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #322 on: February 25, 2022, 10:20:58 AM »
Vprašanje za astrološke glave.
Lupim samo krompir za golaž.

Ali lahko predpostavljamo, da če ima Luna v Raku tendenco po tem, da skrbi za druge, da ima Luna v Kozorogu kot nasprotna kvaliteta tendenco po tem, da skrbi bolj zase?

Hvala.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #323 on: February 27, 2022, 02:03:39 PM »
Možno. Bi rekla, da že samo notranje počutje pri osebah z Luno v Kozorogu ni tako, da bi imeli višek energije za ukvarjanje z drugimi.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: February 27, 2022, 03:45:02 PM »
Na nek način me odgovor pomirja.  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #325 on: March 23, 2022, 04:14:10 PM »
Luna v raku lahko tudi manipulativno skrbi za druge, ni vedno tako zelo radodarna :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #326 on: March 25, 2022, 11:13:12 PM »
Pri nas bomo letos precej zibali. 21.3. je rodila nečakinja in 26.8. ima rok tudi moja hčerka.
Zanimivo pri nečakinji in njenem možu je, da imata onadva na isti stopinji severni vozel. No rodil se jima je sinko in jima pade severni vozel čisto na sinkotov ascendent. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #327 on: March 26, 2022, 08:38:33 AM »
Andres, čestitke tebi in tamladim👏👏
Nečakinja in njen moz imata pa verjetno zelo skupaj rojstni dan.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #328 on: March 26, 2022, 10:37:49 PM »
Andres, čestitke tebi in tamladim👏👏
Nečakinja in njen moz imata pa verjetno zelo skupaj rojstni dan.

Res je, en mesec sta narazen.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #329 on: August 03, 2022, 10:02:40 PM »
Mal dvoumno je tole vprašanje zastavljeno, ne more biti konjunkcije, če je tranzitni Uran v  :B, Sonce pa v  :Sk.🙋‍♀️