PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
no zdaj pa predlogi za nov priimek .........................
Tea, ob do sekunde isti uri sva oddali post.
Quote from: Tea on November 12, 2016, 08:37:53 AMno zdaj pa predlogi za nov priimek ......................... Zupan.
Evo pa še nekajČrke, ki so bolj pozitivne so: A ,C,E,, H, J,L, N, O, T, V, Z (OZ skupaj je zelo močna kombinacija, da izkoristiš največje možnosti).
Quote from: Tejka on November 11, 2016, 08:34:26 PMNujno žensko? Enega lahko kvečejmu priporočim glede na izkušnje nekaj mojih bližnjih. Ni pa to nevemkakšno poznanstvo ....Hvala TejkaV bistvu sem prespala in se odločila, da ne grem v nobeno tožbo. Moj mir in zdravje mi je sedaj na prvem mestu. Tehnično in zemeljsko je res mogoče tole "narobe" - ampak jaz enostavno nimam živcev se še dajat s tem psihopatom. Če ne premore kančka vesti, morale in etike, pol itak nimaš kaj, le še potrjuje, da je dobro, da sem zbrala moč in pogum in odšla s kovčkom. Tako bo zadeva moje ločitve rešena že pred novim letom in jaz bom šla mirno in frišno v novo življenje. Spet sem našla sebe, svoj mir, svojo naravnanost, ki ne vem kam se je zgubila zadnja leta. Tako da zadevo prepuščam v božje roke. Trenutno v žepu res nimam nič, v srcu in duši pa velikansko bogastvo. Ne dvomim, da bo iz vsega skupaj hitro nastalo ravnovesje. Obožujem svoje delo, spet uživam v vsakem dnevu, spet sem dobila sebe nazaj.
Nujno žensko? Enega lahko kvečejmu priporočim glede na izkušnje nekaj mojih bližnjih. Ni pa to nevemkakšno poznanstvo ....