Author Topic: Olajšaj se malo. Šestnajsti del  (Read 97949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Olajšaj se malo. Šestnajsti del
« Reply #165 on: October 19, 2016, 11:38:25 AM »
Saj...jaz sploh ne pravim, da si nisem mogla sama mimogrede kaj pridelat. Lahko sem sama skozi svoja čustvena stanja procesirala ves čas neke "kolantre" in premlevala neko slabo stanje. Vsi pa seveda živimo v svojem čustvenem stanju in svoji kreaciji sveta. Če se bojimo slabega, slabo pride. Če se veselimo dobrega, tudi to sledi. Zdaj bolj: kako se pa stabilizirat, da ni nihanj, da smo zadovoljni...eeee...to pa nam ne gre vedno, ane.

Lahko pa vstopimo na mesta, kjer je več entitet (recimo pokopališča) in smo nezaščiteni zaradi kakšnega stresa, v stanju dolgotrajnega šoka in je aura naluknjana... No takrat pa lahko fašemo še entiteto, ki je pač čakala, da se bo na nekoga obesila. O tem piše tudi slovenski pisatelj Pavel Matej Rak

Offline Luna

• Mojster
« Reply #166 on: October 19, 2016, 12:15:43 PM »
A ma kdo kake izkušnje z odstranjevanjem entitet?

Zase sprašuješ? Po čem pa oseba sklepa, da jih ima? Sama poznam neko tehniko odstranjevanja entitet, vsaj za eno sumim, da jo imam, ker prepoznam določene znake. Na splošno tudi čutim, da mi za določene stvari zmanjka energije, tako da, nekaj definitivno nosim na sebi. V kratkem bom metodo tudi izvedla sama zase.

Drugače je kar nekaj teh, ki ponujajo tudi čiščenje, zdaj pa, na trgu je kar veliko tega in je vprašanje kvalitete. Mene je recimo prepričala ga Marija Debeljak, ki zdravi s Teslinim generatorjem.  

Drugače pa, je vprašanje, kaj vse se "plazi" po nas ljudeh. Lahko da niso entitete, lahko so to naši podzavestni vzorci, lahko arhetipi, ki so nam jih privzgojili oz. sabotirajoča prepričanja... Tako da...je treba kar malo preiskat in povprašat, kdo vse izvaja storitve in ponudbe na tem področju.

Ja, zase sprašujem. Tudi jaz opažam, da pri določenih stvareh nimam energije, oziroma zaznam neke vorce, ki se mi ne zdijo moji. In to se je pričelo po eni večji operaciji, kjer sem imela imunski sistem čisto porušen, plus pod anastezijo sem bila zelo dolgo, kar, glede na prebrano, naj bi bila ena izmed situacij, kjer se entitete lažje nate prisesajo. Mi je ena gospa tudi potrdila, da zazna pri meni tujo entiteto, tako da sedaj se res odločam, da bi nekam šla, kjer to delajo kakovostno, da se to predela. Hvala za tele informacije Rena, bom prečekirala. Pa poročam, kako bo :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #167 on: October 19, 2016, 12:43:01 PM »
Lunca, v bolnicah se tudi rade šprancirajo entitete. Pravijo, da med operacijo tudi oslabi aura in so možni "vdori". Mi na izobraževanjih smo z nihali čekirale entitete in smo jih našle skoraj pri vseh nas. Saj, ene so bolj bubice nežne, se jih da kar fajn popucat. Sama si še enostavno časa nisem vzela, mi je pa to v prvem planu v kratkem. Lotiti se je pa treba prvo taslabših, da ni prevelik šok. Taslabšo stran, tačas se jačamo, nato naprej na naslednje.

Ena kocka je tudi zlo fajn...Stane cca 100 eur. Super zaščiti prostor in posledično tudi nas. Sam bi morala najdit, ker avtorica in izdelovalka ni na netu.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #168 on: October 19, 2016, 12:54:23 PM »
Včasih sem imela občutek, da moj notranji glas deluje proti meni, da me vodi v nesrečo - dobesedno.
Verjetno je bila kakšna čudna energija, ki se je name nalepila, ko sem bila v luftu/odzemljena.
Sedaj ko mi je kakšna stvar bolj jasna in ko pogledam nazaj svoje otroštvo, ugotavljam, da sem vseskozi imela težave z odzemljenostjo, že od majhnega.
Sicer ne vem, zakaj to?

Offline Luna

• Mojster
« Reply #169 on: October 19, 2016, 12:54:50 PM »
Ja, saj kolikor sem slišala so te entitete res zelo pogoste, pa nekao je prišel čas, ko me je to zelo pritegnilo oziroma se mi zdi, da bi bilo fajn pogledat kaj se na tem področju pri meni dogaja :)

To o kocki sem pa že nekje prebrala, se ne spomnim kje, samo so jo tudi zelo pohvalili. Če boš našla kako informacijo več o tej gospe, ki jih izdeluje, se priporočam.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #170 on: October 19, 2016, 12:56:49 PM »
Včasih sem imela občutek, da moj notranji glas deluje proti meni, da me vodi v nesrečo - dobesedno.
Verjetno je bila kakšna čudna energija, ki se je name nalepila, ko sem bila v luftu/odzemljena.
Sedaj ko mi je kakšna stvar bolj jasna in ko pogledam nazaj svoje otroštvo, ugotavljam, da sem vseskozi imela težave z odzemljenostjo, že od majhnega.
Sicer ne vem, zakaj to?

Kolikor sem prebirala, bi tudi pri tebi lahko šlo za kakšno prilepljeno entiteto. Mislim, da je ravno to zelo pogosto, da te nekaj v tebi sili v neka dejanja, ki dejansko niso čisto tvoja oziroma si ne znaš dorbo razložit, zakaj si se za nekaj odločil.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: October 19, 2016, 01:06:05 PM »
Ja, bilo je zelo moteče. Potem sem se tega rešila, se sploh ne spomnem več kako.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: October 19, 2016, 05:34:52 PM »
Ja, danes so mi povedali, da nobena astrologinja, ki kaj da nase, ne bi mešala astrologije in ciganskih kart  :P

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #173 on: October 19, 2016, 05:41:53 PM »
Da.  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #174 on: October 19, 2016, 05:46:27 PM »
Ampak iz astrološke karte je razvidno, ali je oseba nadarjena za delo s ciganskimi kartami.  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: October 19, 2016, 05:48:02 PM »
Ampak iz astrološke karte je razvidno, ali je oseba nadarjena za delo s ciganskimi kartami.  :D

Hahah, ali pa pogledam v ciganke, če je status dotične tudi na profesionalnem brezmadežen
www.Astro-Star.net

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #176 on: October 19, 2016, 06:00:33 PM »
 :laugh: :laugh: :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #177 on: October 19, 2016, 06:04:26 PM »
Hihihi  ;D
No, a vidiš.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #178 on: October 19, 2016, 06:21:17 PM »
Ja, danes so mi povedali, da nobena astrologinja, ki kaj da nase, ne bi mešala astrologije in ciganskih kart  :P

Ja pa res ne vem, ane...sploh pa Ciganke..halo noo...kako se to sliši  :P ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #179 on: October 19, 2016, 06:43:06 PM »
Hehe mi je prav polepšala dan :)

Ker drugač bi bla moja napoved z lunco in cigankami vprašljiva hahaha :P
www.Astro-Star.net