Bi vprašala profesionalke ...
Imam stranko, ki ji vedežujem. Do sedaj mi je pisala iz vsaj 7 različnih naslovov in sprašuje vedno eno in isto. Tudi karte odgovorijo vedno eno in isto in sprva, ko delam vpogled, ne predpostavljam, da je ona, izda se potem, ko pošilja kup podvprašanj in izsiljuje in od mene zahteva, da gledam v življenja tretjih oseb. To seveda zavrnem, potem se pa pojavi nov naslov in isto vprašanje in isto izsiljevanje. Mailov iz vseh njenih naslovov je že krepko preko 500, če ne že kar nekaj 100 več. Gre pa za situacijo, ko je ona druga ženska in hoče na vsak način izsilit od mene odgovor, da on ima do nje neka čustva in hoče brskat po njegovem odnosu s partnerko.
Rada bi ji povedala, da vem, da je ona in dala vedeti, da ne bom več na voljo. Lahko bi ignorirala naprej in pokasirala tistih par €, ampak se mi zdi nepošteno tako iz osebnih razlogov in načel, kot do nje. Je pa izredno negativna oseba in v resnih težavah.
Bo pa po seznanjenju skoraj gotovo prišlo naslednje vprašanje iz novega naslova ...

Kaj naj storim?
Kako naj povem?