Author Topic: Olajšaj se malo. Šestnajsti del  (Read 101555 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Olajšaj se malo. Šestnajsti del
« on: July 28, 2016, 11:57:25 PM »
Danes je za mano posebna izkušnja, ki jo bom težko pozabil, istočasno pa morda tudi obrnil v posebne turistične namene.
Hotelo je, da sem se odločil, da grem popoldan nabitati gobe.  Bera je bila slaba, kot je takšna tudi sezona in na poti domov se se spomnil, da v bližini nek prijatelj po novem najema bivalni vikend.  Poklical sem ga, usmeril me je med jezero in hrib, nakar sem kasneje prišel tudi na to parcelo.   Tam stoji baraka in poleg nje neka hiška za kramo.  Vendar baraka ima vso opremo za preživetje. Več kot to. Notri je neka posebna atmosfera, ki sem kljub neredu takoj začutil.   S prijateljev sva šla kavo spit na vrt, ki je obdan z drevesi, nekoliko nižje pa je tudi šamanski šotor in roštilj.  Kot je povedal je lastnik posestva na tajskem in bo tam ostal naslednjih šest mesecev, med drugim pa ima delavnice šamanizma.  Vse v redu, toda meni je bil vedno bolj prijetno na tem predelu Islandije, kljub vsemu le  50 kilometrov iz Reykjavika.   Celo Hercules ki sem ga seveda vzel s seboj je bil posebno dobrovoljen. 

Na koncu, ko se je obisk končal sem sedel v avto in kar ni v moji navadi vklopil bluetooth  na radio in tako poslušal pesmi iz telefona. Normalno, da imam samo AGT pesmi.   Vsaka naslednja pesem me je bolj dvigovala, kar ni vpliv samo glasbe.  Predvsem je to vpliv lokacije kjer sem bil.  To je sicer neopisno doživetje, vendar v takšnem duševnem, duhovnem ali kako naj se izrazim, feelingu je mogoče delati marsikaj.  Še najlažje kajpak hoditi v vesolje.   

Ko sem prišel v civilizacijo, torej v Reykjavik me to še ni čisto popustilo.  Šel sem najprej domov po box z avto čistili in tako na črpalko prati avto.  Ista glasba mi je igrala še naprej, zatorej, ko sem avto že brisal, sem se ponovno dvignil.  Zdaj je od takrat minil že pet ur, vendar sem še vedno zelo visoko nekje gori doma.   Ta vikend bo brez dvoma ena od točk  za duhovne turiste. Eni taki pridejo že jutri ponoči.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Šestnajsti del
« Reply #1 on: July 29, 2016, 12:01:35 AM »
Krasno, Andres, lepo si tole spisal. Upam, da bo čim več turistov.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2 on: August 01, 2016, 08:58:54 AM »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ta je včeraj k nam klical. Je sodelavec govoril z njim in dal na zvočnik ...

9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: August 01, 2016, 09:07:43 AM »
Kaj pa je vam napletel?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #4 on: August 01, 2016, 09:11:57 AM »
Isto zgodbico.  :laugh:
Bumbar.
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: August 01, 2016, 09:32:17 AM »
In, bi gostili takšno srečanje?
 :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #6 on: August 01, 2016, 09:35:01 AM »
Če bi dobro plačali ...  :laugh:
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: August 01, 2016, 09:44:11 AM »
 :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: August 01, 2016, 11:26:04 AM »
In kaj ste mu rekli, da lahko, samo če se pridružite konvenciji  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #9 on: August 01, 2016, 11:48:30 AM »
Zahvalil se mu je za opis dogodka in mu rekel, da se še slišimo.  :laugh:
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #10 on: August 01, 2016, 07:42:18 PM »
Bodite pripravljeni, če vas pokliče še Željudin. Z radia Center - na youtube Norci na delu  :laugh:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #11 on: August 04, 2016, 04:10:38 AM »
Sem že pred časom napisal, da pri meni malo traja, da kupim kakšno stvar, za katero sem odločen, da bom kupil.  Tako sem zdaj v zadnji fazi nakupa brivnika, tistega ta starega na žiletke in kajpak ostalega pribora.

Ob tem, ko gledam razne strani se mi je porodila ideja katero bi kdo med vami lahko tudi izkoristil v svoje namene in s tem razvil morebiti celo blagovno znamko. Gre preprosto za  tiste skodelice ki se milnico meša da se potem obrijemo.  Ene so lesene, druge kovinske in tretje keramične, videl pa sem tudi že tako obdane z gumo, morda je bil silikon, ne vem točno..  Pravzaprav je vse to sila  lahko narediti za tistega ki ima mal idje in ročnih spretnosti.   In niti mu ni obvezno prodajati to v Sloveniji. Svet je velik. Tule je link strani na kateri sem ta hip. Podobnih je še zelo veliko.

http://int.classicshaving.com/hardware/shaving-mugs-and-bowls.html

http://www.maggardrazors.com/product-category/shaving-bowls/

Če bom komu dal mal zaslužiti bom vesel. 

Andres
« Last Edit: August 04, 2016, 04:13:21 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: August 04, 2016, 05:25:31 PM »
  Je bil mogoče kdo od vas kdaj na karmični diagnostiki? Kakšne so vaše izkušnje oziroma mnenja?
Iskala sem po forumu, pa se mi zdi, da o tem še ni tekla beseda ...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: August 05, 2016, 10:19:12 AM »
  Je bil mogoče kdo od vas kdaj na karmični diagnostiki? Kakšne so vaše izkušnje oziroma mnenja?
Iskala sem po forumu, pa se mi zdi, da o tem še ni tekla beseda ...

Sem bila, nič drugače ni od thete (vstavi poljubno) in ostalih zadev. Vsekakor pa mora biti dober terapevt, čez Ogorevca ga ni, on ti res servira, ne ovinkari....samo ne vem če sploh še dela terapije za rajo. Drugače si pa preberi knjige od Lazareva, že same njegove knjige spodbudijo proces zdravljenja.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #14 on: August 05, 2016, 10:21:02 AM »
No da se boste še vi malo smejali. Tamal igra neko vojno strateško igrico pri meni v službi. Jaz v svojem odmaknjenem svetu delam in slišim sirene za napad. Grem na balkon, poslušam kaj je to...kakšen napad. Kaj se dogaja. Tamalemu že začnem težit, da naj da čevlje gor, da greva ker neki ni OK. Pa tamal, joj mami v računalniku je  :laugh: :laugh: :laugh:

Moja astro karta