PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on May 26, 2017, 10:01:47 AMQuote from: Maja on May 25, 2017, 09:53:47 AMJane, če boš pri času/kartah/volji, bi prosila za eno splošno sporočilce. Hja, neke čudne karte so padle, bi rekla, da bodo še neke težave, strahovi okoli tebe. Predvsem strahovi zaradi neki povezav, svetujem da fejst premisliš kaj dejansko želiš/želite in temu sledite. Vsekakor poskusi, da strah drugih ne hromi tvojega življenja. To ni tvoj film.In ravno to me je žrlo včeraj, ko sem te prosila za kartico. Skrbi za nevemkdaj naprej, kako bo. Butasto.
Quote from: Maja on May 25, 2017, 09:53:47 AMJane, če boš pri času/kartah/volji, bi prosila za eno splošno sporočilce. Hja, neke čudne karte so padle, bi rekla, da bodo še neke težave, strahovi okoli tebe. Predvsem strahovi zaradi neki povezav, svetujem da fejst premisliš kaj dejansko želiš/želite in temu sledite. Vsekakor poskusi, da strah drugih ne hromi tvojega življenja. To ni tvoj film.
Jane, če boš pri času/kartah/volji, bi prosila za eno splošno sporočilce.
Quote from: Maja on May 26, 2017, 10:35:48 AMQuote from: Jane on May 26, 2017, 10:02:31 AMQuote from: sasa on May 25, 2017, 09:56:51 AMBi jaz tudi. Venera v sedmi. Ne rabim razlagat sploh Ljubimec. Ne on bi bil v 8
Quote from: Jane on May 26, 2017, 10:02:31 AMQuote from: sasa on May 25, 2017, 09:56:51 AMBi jaz tudi. Venera v sedmi. Ne rabim razlagat sploh Ljubimec.
Quote from: sasa on May 25, 2017, 09:56:51 AMBi jaz tudi. Venera v sedmi. Ne rabim razlagat sploh
Bi jaz tudi.
Quote from: Nena on May 25, 2017, 07:17:04 PMJaz se tudi skledim..prosim..hvala Na momente boš želela preveč nadzora, nad neko situacijo/delovanjem. Velja tudi razmisliti o neki poslovni ponudbi.
Jaz se tudi skledim..prosim..hvala
Nisem več pri kartah, vikend se je začel
Jane, če je še možno bi tudi jaz prosila eno karto.Hvala.
Se skledim za eno 😁
Quote from: Azeleja on May 26, 2017, 11:15:46 AMJane, če je še možno bi tudi jaz prosila eno karto.Hvala. Azaleja malo več pozornosti na zdravje, kot bi se ti dogajalo neko vnetje ali pa se še bo. Nič hujšega sploh, ker bo šlo vse OK skozi, samo malo pozornosti več. Predvsem reproduktivnim organom.
Quote from: Jane on May 30, 2017, 11:07:10 AMQuote from: Azeleja on May 26, 2017, 11:15:46 AMJane, če je še možno bi tudi jaz prosila eno karto.Hvala. Azaleja malo več pozornosti na zdravje, kot bi se ti dogajalo neko vnetje ali pa se še bo. Nič hujšega sploh, ker bo šlo vse OK skozi, samo malo pozornosti več. Predvsem reproduktivnim organom.Joj, sem se kar prestrašila .... ravno o tem se zadnje dni ubadam Bom pozorna še bolj.Hvala, Jane.
Jane, lahko tudi jaz eno, prosim?
Quote from: Luna on May 30, 2017, 11:20:50 AMJane, lahko tudi jaz eno, prosim?Ti moraš pa začeti skrbeti sama zase,ker drugi ne bodo. Malo si se zapostavljala, si dala drugim prednost. No sedaj si na vrsti ti.