9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Missy on May 26, 2017, 11:16:56 AMSe skledim za eno 😁Oh lepe karte, lepo obdobje, nothing to woory about. Ljubezen, sreča, uspeh....enjoy.
Se skledim za eno 😁
Jane, smem tudi jaz prositi za kakšno karto? Hvala.
Jane, če boš kaj pri kartah in boš utegnila, bi te prosila za eno karmično v zvezi s selitvijo.Najlepša hvala že vnaprej!
Quote from: Pika on June 20, 2017, 10:31:33 AMJane, če boš kaj pri kartah in boš utegnila, bi te prosila za eno karmično v zvezi s selitvijo.Najlepša hvala že vnaprej! Ne bo šlo vse najbolj u izi skoz....malo svojo glavo prepucaj trenutno....nekaj se držiš nazaj, premišljuješ...strah....
Quote from: ksenija on May 30, 2017, 01:43:55 PMJane, smem tudi jaz prositi za kakšno karto? Hvala. Malo poskrbi za finance, prehitro odtekanje se kaže, mogoče malo preglej svoja prepričanja na to temo. Nekako bi pa svetovala, čim bolj umirjeno ta mesec, da ne fašeš razbolenega želodca.
Quote from: Jane on June 22, 2017, 09:49:29 AMQuote from: Pika on June 20, 2017, 10:31:33 AMJane, če boš kaj pri kartah in boš utegnila, bi te prosila za eno karmično v zvezi s selitvijo.Najlepša hvala že vnaprej! Ne bo šlo vse najbolj u izi skoz....malo svojo glavo prepucaj trenutno....nekaj se držiš nazaj, premišljuješ...strah....Ojla, hvala! Se ne držim nazaj, rinem naprej , imam pa finančne skrbi in nezaupanje v zvezi z nekom.
Feedback na zgornji vpogled.Res ni šlo čisto gladko, no v bistvu sem skoraj fentala nekoga , smo pa že en mesec zdaj preseljeni.Jane, če boš kaj pri kartah, te lepo prosim za sporočilo za naprej.Hvala ti!
Quote from: Pika on July 31, 2017, 08:06:45 AMFeedback na zgornji vpogled.Res ni šlo čisto gladko, no v bistvu sem skoraj fentala nekoga , smo pa že en mesec zdaj preseljeni.Jane, če boš kaj pri kartah, te lepo prosim za sporočilo za naprej.Hvala ti! Hja Pika...neuravnovešeno bi človek rekel, ne boš vedla kaj bi rada v bistvu. Se skriješ nekam, potlačiš vse občutke ki jih imaš ali biti levinja. Bi rekla, da predvsem poslušaj svoja čustva, ki ti govorijo. Ne RAZUM, zgolj čustva.