Author Topic: Karmično-astrološke karte 7.del  (Read 95434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Karmično-astrološke karte 7.del
« Reply #195 on: August 11, 2017, 12:17:25 PM »
Jaz bi tudi prosim....kako se bo situacija z eno osebo razpletla? (Ni ljubezenske narave).

Jupiter v sedmi...a rabim sploh kej govorit. Odlično se bo razpletla....;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #196 on: August 11, 2017, 12:18:34 PM »
Jane, tudi jaz bi lepo prosila za eno karto. V bistvu sem v precej težavnem obdobju, kar se tiče razmerja. Pa bi prosila, če lahko malo v tej smeri, ljubezensega področja pogledaš. Hvala.. :-*

Nimaš dosti energije več za vztrajanje, niti za razrešitev težav bi rekla. Prevč strahu, oklepanja za nekaj kar ni dobro za nobeno stran. Premisli, dobro premisli vsak svoj korak, ni pa trenutno čas da čisto trmariš po svoje....nek kompromis bo potreben.
Hvala, Jane. :-*
Točno tako, kot si napisala. Nimam več energije za vztrajanje, razreševanja (dokončnega in neizbežnega) pa me je preveč strah. Poskušam korak za korakom in priznam, da me vsak korak tako zelo izčrpava.. Trmarim pa po svoje ne. Se mi zdi, da še preveč gledam na druge, zato pa mi to jemlje toliko energije. :( Bomo šli tudi skozi tole obdobje pa bo ..

Sej ne da trmariš nisem to mislila, ampak da ne bi zdaj začela, da bi v smislu zbrala dovolj moči in začela uveljavljat svoje za vsako ceno. Če zbereš dovolj moči pojdi v smer kompromisa....easy way out bi rekla.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #197 on: August 11, 2017, 12:19:43 PM »
Bom vprašala keramično :laugh: astrološke karte, kako bo z mojo kopalnico letos?

Keramika pravi tako...meh...ne bo šlo vse po planih. Uran...nepričakovani dogodki, lahko se tudi malo zavleče vse skupi, daš na stran ta projekt...

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #198 on: August 11, 2017, 12:20:12 PM »
Bom vprašala keramično :laugh: astrološke karte, kako bo z mojo kopalnico letos?

Keramika pravi tako...meh...ne bo šlo vse po planih. Uran...nepričakovani dogodki, lahko se tudi malo zavleče vse skupi, daš na stran ta projekt...

Ja, je možno tako. Se že dogaja.
Hvala.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #199 on: August 11, 2017, 12:20:47 PM »
Jane, prosim še jaz eno astrološko karto :-*

mars v tretji....prvo kar mi je padlo na pamet...potrebuješ aktivni oddih ;) Zelo kmalu ;)
Save

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: August 11, 2017, 12:21:40 PM »
Jaz bi tudi vprašala nekaj. Kako kaže z neko mojo željo? Ali bo tako, kot želim, ali je bolj verjetna druga opcija?

Bolj verjetna druga opcija. Za tvoje mars, za drugo opcijo deverni vozel ;)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #201 on: August 11, 2017, 12:23:17 PM »
Bi tudi jaz vprašala.
Mislim, da sem ravnokar zaključila z nekim sodelovanjem s tujino in bi prosila za kako modro misel ali nasvet okoli tega.
Hvala!  :-*

Hja ker je vprašanje bolj na splošno je tud odgovor bolj splošen...predvsem ne izgubit zaupanja, mogoče bo vse OK. Ali se ti pa kako drugače izteče vse skupaj. Predvsem v tem trenutku ne smeš skrbeti, če je nekdo (ti ali kdo drug pokazal svojo premoč)

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #202 on: August 11, 2017, 12:25:39 PM »
Jaz bi tudi prosim....kako se bo situacija z eno osebo razpletla? (Ni ljubezenske narave).

Jupiter v sedmi...a rabim sploh kej govorit. Odlično se bo razpletla....;)

Hvala dear :*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Manja

• Veteran
« Reply #203 on: August 11, 2017, 12:30:31 PM »

Hvala, Jane. :-*
Točno tako, kot si napisala. Nimam več energije za vztrajanje, razreševanja (dokončnega in neizbežnega) pa me je preveč strah. Poskušam korak za korakom in priznam, da me vsak korak tako zelo izčrpava.. Trmarim pa po svoje ne. Se mi zdi, da še preveč gledam na druge, zato pa mi to jemlje toliko energije. :( Bomo šli tudi skozi tole obdobje pa bo ..

Sej ne da trmariš nisem to mislila, ampak da ne bi zdaj začela, da bi v smislu zbrala dovolj moči in začela uveljavljat svoje za vsako ceno. Če zbereš dovolj moči pojdi v smer kompromisa....easy way out bi rekla.
Aha, oprosti, sem narobe razumela. Ja, ne trmarit si niti ne bi upala, sploh pa zaradi otrok je kompromis še kako zaželjen... Hvala. :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #204 on: August 11, 2017, 12:56:34 PM »
Jaz bi tudi vprašala nekaj. Kako kaže z neko mojo željo? Ali bo tako, kot želim, ali je bolj verjetna druga opcija?

Bolj verjetna druga opcija. Za tvoje mars, za drugo opcijo deverni vozel ;)

Ok, hvala.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #205 on: August 11, 2017, 01:18:21 PM »
Jane, prosim še jaz eno astrološko karto :-*

mars v tretji....prvo kar mi je padlo na pamet...potrebuješ aktivni oddih ;) Zelo kmalu ;)
Save

R s potrebujem oddih, sicer bi bolj lezernega, ne prevec aktivnega :)
Mogoce bom pa marsovo verbalno aktivna ;D
Hvala Jane :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #206 on: August 11, 2017, 03:17:29 PM »
Jane, lepo prosim.

Kako kaže moje zdravje?

Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.

Jane, hvala.
Sicer ne gre za vročino niti vnetje.
Problem je da mi nenormalno izpadajo lasje a zdravniki zaboga ne najdejo vzroka kar me že pošteno skrbi.  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #207 on: August 11, 2017, 06:24:22 PM »
Bi tudi jaz vprašala.
Mislim, da sem ravnokar zaključila z nekim sodelovanjem s tujino in bi prosila za kako modro misel ali nasvet okoli tega.
Hvala!  :-*

Hja ker je vprašanje bolj na splošno je tud odgovor bolj splošen...predvsem ne izgubit zaupanja, mogoče bo vse OK. Ali se ti pa kako drugače izteče vse skupaj. Predvsem v tem trenutku ne smeš skrbeti, če je nekdo (ti ali kdo drug pokazal svojo premoč)

Hvala ti, Jane.
Je čisto bedna situacija v tem trenutku, ki mi pa k sreči ne jemlje energije.
Tip je zdaj kot čivava, pritisnjena ob zid. Bevska, celo žali in ponižuje. V mailih. Čisto je ven padel.
Zdajle ne bom reagirala.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #208 on: August 12, 2017, 07:35:42 AM »
Quote from: Jane elink=topic=7475.msg246157#msg246157 date=1502446586
Jane, lepo prosim.

Kako kaže moje zdravje?

Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.

Jane, hvala.
Sicer ne gre za vročino niti vnetje.
Problem je da mi nenormalno izpadajo lasje a zdravniki zaboga ne najdejo vzroka kar me že pošteno skrbi.  :blank:

Azeleja, jaz sem si dala pri teh simptomih pregledati ščitnico in se je izkazalo, da je bil to problem.
Tukaj gre dejansko za vnetja.
Se mi je pa potem vse uredilo nazaj.
Ti lasje izpadajo enakomerno po celi glavi ali imaš lise?
Upam, da se ti vse čimprej uredi.
« Last Edit: August 12, 2017, 07:39:25 AM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #209 on: August 12, 2017, 12:26:06 PM »
Domnevam, da so ščitnico najprej pregledali. Kaj pa jetra Azaleja? Vse OK z njimi?

Moja astro karta