IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Azeleja on August 11, 2017, 03:17:29 PMQuote from: Jane elink=topic=7475.msg246157#msg246157 date=1502446586Quote from: Azeleja on August 11, 2017, 10:47:26 AMJane, lepo prosim.Kako kaže moje zdravje?Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.Jane, hvala.Sicer ne gre za vročino niti vnetje. Problem je da mi nenormalno izpadajo lasje a zdravniki zaboga ne najdejo vzroka kar me že pošteno skrbi. Azeleja, jaz sem si dala pri teh simptomih pregledati ščitnico in se je izkazalo, da je bil to problem.Tukaj gre dejansko za vnetja.Se mi je pa potem vse uredilo nazaj.Ti lasje izpadajo enakomerno po celi glavi ali imaš lise?Upam, da se ti vse čimprej uredi.
Quote from: Jane elink=topic=7475.msg246157#msg246157 date=1502446586Quote from: Azeleja on August 11, 2017, 10:47:26 AMJane, lepo prosim.Kako kaže moje zdravje?Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.Jane, hvala.Sicer ne gre za vročino niti vnetje. Problem je da mi nenormalno izpadajo lasje a zdravniki zaboga ne najdejo vzroka kar me že pošteno skrbi.
Quote from: Azeleja on August 11, 2017, 10:47:26 AMJane, lepo prosim.Kako kaže moje zdravje?Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.
Jane, lepo prosim.Kako kaže moje zdravje?
Domnevam, da so ščitnico najprej pregledali. Kaj pa jetra Azaleja? Vse OK z njimi?
Quote from: Jane on August 11, 2017, 12:23:17 PMQuote from: Pika on August 11, 2017, 11:50:23 AMBi tudi jaz vprašala.Mislim, da sem ravnokar zaključila z nekim sodelovanjem s tujino in bi prosila za kako modro misel ali nasvet okoli tega.Hvala! Hja ker je vprašanje bolj na splošno je tud odgovor bolj splošen...predvsem ne izgubit zaupanja, mogoče bo vse OK. Ali se ti pa kako drugače izteče vse skupaj. Predvsem v tem trenutku ne smeš skrbeti, če je nekdo (ti ali kdo drug pokazal svojo premoč)Hvala ti, Jane.Je čisto bedna situacija v tem trenutku, ki mi pa k sreči ne jemlje energije.Tip je zdaj kot čivava, pritisnjena ob zid. Bevska, celo žali in ponižuje. V mailih. Čisto je ven padel.Zdajle ne bom reagirala.
Quote from: Pika on August 11, 2017, 11:50:23 AMBi tudi jaz vprašala.Mislim, da sem ravnokar zaključila z nekim sodelovanjem s tujino in bi prosila za kako modro misel ali nasvet okoli tega.Hvala! Hja ker je vprašanje bolj na splošno je tud odgovor bolj splošen...predvsem ne izgubit zaupanja, mogoče bo vse OK. Ali se ti pa kako drugače izteče vse skupaj. Predvsem v tem trenutku ne smeš skrbeti, če je nekdo (ti ali kdo drug pokazal svojo premoč)
Bi tudi jaz vprašala.Mislim, da sem ravnokar zaključila z nekim sodelovanjem s tujino in bi prosila za kako modro misel ali nasvet okoli tega.Hvala!
pocaki se Pika, zdej je prevec razgret za komunikacijo.
Quote from: Pika on August 12, 2017, 07:35:42 AMQuote from: Azeleja on August 11, 2017, 03:17:29 PMQuote from: Jane elink=topic=7475.msg246157#msg246157 date=1502446586Quote from: Azeleja on August 11, 2017, 10:47:26 AMJane, lepo prosim.Kako kaže moje zdravje?Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.Jane, hvala.Sicer ne gre za vročino niti vnetje. Problem je da mi nenormalno izpadajo lasje a zdravniki zaboga ne najdejo vzroka kar me že pošteno skrbi. Azeleja, jaz sem si dala pri teh simptomih pregledati ščitnico in se je izkazalo, da je bil to problem.Tukaj gre dejansko za vnetja.Se mi je pa potem vse uredilo nazaj.Ti lasje izpadajo enakomerno po celi glavi ali imaš lise?Upam, da se ti vse čimprej uredi. Ja, najprej so izpadali v krogu po levi strani glave sedaj pa cela glava. Ščitnico so pregledali in je vredu.
Quote from: Azeleja on August 12, 2017, 08:39:09 PMQuote from: Pika on August 12, 2017, 07:35:42 AMQuote from: Azeleja on August 11, 2017, 03:17:29 PMQuote from: Jane elink=topic=7475.msg246157#msg246157 date=1502446586Quote from: Azeleja on August 11, 2017, 10:47:26 AMJane, lepo prosim.Kako kaže moje zdravje?Azaleja, kaj pa je narobe? Imaš mogoče kake vročine, vnetja? Se mi kaže kot bi bil na telesu nek proces vnetja - že dolgotrajen. Bo pa bolje nekako kaže, da bi morale stvari iti malo na bolje počasi že v roku enega leta.Jane, hvala.Sicer ne gre za vročino niti vnetje. Problem je da mi nenormalno izpadajo lasje a zdravniki zaboga ne najdejo vzroka kar me že pošteno skrbi. Azeleja, jaz sem si dala pri teh simptomih pregledati ščitnico in se je izkazalo, da je bil to problem.Tukaj gre dejansko za vnetja.Se mi je pa potem vse uredilo nazaj.Ti lasje izpadajo enakomerno po celi glavi ali imaš lise?Upam, da se ti vse čimprej uredi. Ja, najprej so izpadali v krogu po levi strani glave sedaj pa cela glava. Ščitnico so pregledali in je vredu. Hmm razmišljam da to ni tista stvar - bolezen ko ostaneš brez las. Ali imaš luknje v glavi, kjer dejansko ni več las ali samo zredčene?
Jane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo?
Quote from: Missy on August 13, 2017, 10:02:00 AMJane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo? Pa vse OK, plodnost, ravnovesje, sodelovanje....(na karkoli se že nanaša)
Quote from: Jane on August 14, 2017, 02:51:56 PMQuote from: Missy on August 13, 2017, 10:02:00 AMJane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo? Pa vse OK, plodnost, ravnovesje, sodelovanje....(na karkoli se že nanaša)Na moj zakon, kjer se mi rahlo ze pelje pocas! Hvala ti!
Jane, če lahko prosim, bi rada vedela, kako gre oz. bo šlo s selitvijo? Ker trenutno se mi zdi, da tonem po rahlo nejasnih vodah ...