IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Missy on August 14, 2017, 02:56:09 PMQuote from: Jane on August 14, 2017, 02:51:56 PMQuote from: Missy on August 13, 2017, 10:02:00 AMJane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo? Pa vse OK, plodnost, ravnovesje, sodelovanje....(na karkoli se že nanaša)Na moj zakon, kjer se mi rahlo ze pelje pocas! Hvala ti! No potem pa ne glede na to kaj bo, bosta našla kompromis. Bodisi skupnaga življenja ali ločitve. Ker sem vprašala splošno in ne konkretno.
Quote from: Jane on August 14, 2017, 02:51:56 PMQuote from: Missy on August 13, 2017, 10:02:00 AMJane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo? Pa vse OK, plodnost, ravnovesje, sodelovanje....(na karkoli se že nanaša)Na moj zakon, kjer se mi rahlo ze pelje pocas! Hvala ti!
Quote from: Missy on August 13, 2017, 10:02:00 AMJane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo? Pa vse OK, plodnost, ravnovesje, sodelovanje....(na karkoli se že nanaša)
Jane, te lahko ob priliki prosm se za eno, za doloceno situacijo?
Quote from: Jane on August 13, 2017, 08:42:42 AMpocaki se Pika, zdej je prevec razgret za komunikacijo.Hvala, Jane.Ma tip je nedonošenček, majkemi.Kako sem mu na ego stopila, jao. Jaz pa mrtvo hladna.
pocaki se Pika, zdej je prevec razgret za komunikacijo.
Jane,lepo te prosim, če boš kaj pri kartah in če boš utegnila, če pogledaš v zvezi z neko mojo privat situacijo.Ali je glede te zadeve zdaj vse "čisto", sem lahko mirna in sem tukaj varna?Hvala ti!
Quote from: Pika on September 04, 2017, 09:36:22 AMJane,lepo te prosim, če boš kaj pri kartah in če boš utegnila, če pogledaš v zvezi z neko mojo privat situacijo.Ali je glede te zadeve zdaj vse "čisto", sem lahko mirna in sem tukaj varna?Hvala ti! Venera - si varna sedaj.
Quote from: Jane on September 12, 2017, 09:32:12 AMQuote from: Pika on September 04, 2017, 09:36:22 AMJane,lepo te prosim, če boš kaj pri kartah in če boš utegnila, če pogledaš v zvezi z neko mojo privat situacijo.Ali je glede te zadeve zdaj vse "čisto", sem lahko mirna in sem tukaj varna?Hvala ti! Venera - si varna sedaj. Hvala, Jane!