PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jane, jaz bi splošno, kaj moram vedeti.
Jaz bi tudi za november.
Quote from: Maja on November 05, 2021, 03:26:07 PMJane, jaz bi splošno, kaj moram vedeti. Da se izogibaj osebe zenskega spola naslednjih 5 tednov cirka. Mlajsa dolgolaska. Zna ti prevec custvenih viharjev povzrocit.
Quote from: sasa on November 08, 2021, 01:15:59 PMJaz bi tudi za november. Neko prerekanje med prijatelji. Pazi na besede in ne odstopaj od svojih pravil.
Quote from: Gloria82 on November 04, 2021, 09:16:55 PMQuote from: Jane on November 04, 2021, 03:37:23 PMPol pa na dan z vprasanji November in določeno področje, kako kaže? Novembra ljubezen, dober cas za delo z otroci ali pa delati otroke
Quote from: Jane on November 04, 2021, 03:37:23 PMPol pa na dan z vprasanji November in določeno področje, kako kaže?
Pol pa na dan z vprasanji
Quote from: cvetka on November 05, 2021, 11:34:58 AMJane pozdravljena🤗Mene pa zanima denarna zadeva, a bo obrodila pričakovani rezultat?Hvala, hvala za trud🧚Sonce v tretji hisi. Se malo dodelaj finese, pa bo obrodilo sadove.
Jane pozdravljena🤗Mene pa zanima denarna zadeva, a bo obrodila pričakovani rezultat?Hvala, hvala za trud🧚
Jane, jaz bi splošno kaj moram vedeti.Hvala.
Draga Jane, bi tudi sama pogledala eno za pravno situacijo in eno za zasebno zivljenje! Hvala!
Maham z repom z vsem veseljem, ki ga trenutno lahko premore. Prosim za odgovor na dve vprašanji, če bo volja; tiče se pa iste osebe.1. Kaj se da narediti za izboljšanje stanja?2. Kako se lotiti projekta?Že vnaprej hvala!
Quote from: Missy on July 06, 2024, 10:26:18 AMDraga Jane, bi tudi sama pogledala eno za pravno situacijo in eno za zasebno zivljenje! Hvala! Ker ni konkretnega vprašanja, bo odgovor bolj splošen. pravna situacija: zaradi poštenosti se bo obrnilo v tvoj pridzasebno življenje: Sprememba v družinskem življenju, ki vas bo malo zatresla, ampak s pravo podporo vse rešite.