9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Da da da da da da da!
Jaz bi tudi, jaz bi tudi. Prosim in hvala.
Maja prosim še zame
Quote from: Pika on May 29, 2017, 11:19:36 AMDa da da da da da da! Tidam, tidam, tidam ...Isto, kot jo jaz imam. Ampak res. Paž palic. Pa sem že naredila nekaj vpogledov zdaj, tako da premešane so. Bova poskočni in veseli in ustvarjalni in zagnani in prepotentni.
Quote from: sanjalka on May 29, 2017, 11:47:29 AMMaja prosim še zame Z največjim veseljem. Čudovito! 2 čaši. Ljubezen, povezovanje, lepi odnosi, romantika. Kot sem že večkrat rekla, ena izmed mojih najljubših kart.
Mesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...Moja je Paž palic.
Quote from: Maja on May 29, 2017, 10:57:33 AMMesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...Moja je Paž palic. Uuu, lepa! Ce bos se kaj pri karticah, bi se jes pogledala. Maj je bil dejansko zelo zelo poslovno aktiven, kot je tarot opozoril.
Jaaaaa...prosim. Hvala
Quote from: Missy on May 29, 2017, 03:43:47 PMQuote from: Maja on May 29, 2017, 10:57:33 AMMesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...Moja je Paž palic. Uuu, lepa! Ce bos se kaj pri karticah, bi se jes pogledala. Maj je bil dejansko zelo zelo poslovno aktiven, kot je tarot opozoril. Če je pozitivno aktiven, toliko bolje.Za junij sem pa zate izvlekla Kočijo. Dinamičen mesec, ko boš lahko stvari spravila v tek. Aktivnost se očitno nadaljuje.