Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim, ja.
Quote from: ksenija on May 29, 2017, 10:11:13 PMQuote from: Maja on May 29, 2017, 12:03:42 PMQuote from: ksenija on May 29, 2017, 11:22:06 AMJaz bi tudi, jaz bi tudi. Prosim in hvala. 4 meči. Mesec, ko si lahko vzame nekaj več časa zase. Počitek, umiritev, razmiljanje, kontemplacija. Razmisli, kaj si e dosegla in naredi plane za naprej, ampak neobremenjeno. Potrebuje nekaj časa za zorenje in da se malo ustavi. Junij je mesec, ko nastopi najdalji dan v letu. Je prehod med pomladjo in poletjem. Izkoristi te čudovite energije in se pocrkljaj.Hvala, Maja. Slii se zanimivo in nekak se mi zdi, da vse res pelje v tole smer. Če smem e samo nekaj vpraati..... Junija mi poteče pogodba o zaposlitvi. Lahko prosim pogleda, kako kae za naprej? Mi jo bodo podaljali? Občutki so meani.Izvlekla sem Norca in menim, da bi morali podaljšat. Razen, če se v zelo kratkem času najde kaj novega ...
Quote from: Maja on May 29, 2017, 12:03:42 PMQuote from: ksenija on May 29, 2017, 11:22:06 AMJaz bi tudi, jaz bi tudi. Prosim in hvala. 4 meči. Mesec, ko si lahko vzame nekaj več časa zase. Počitek, umiritev, razmiljanje, kontemplacija. Razmisli, kaj si e dosegla in naredi plane za naprej, ampak neobremenjeno. Potrebuje nekaj časa za zorenje in da se malo ustavi. Junij je mesec, ko nastopi najdalji dan v letu. Je prehod med pomladjo in poletjem. Izkoristi te čudovite energije in se pocrkljaj.Hvala, Maja. Slii se zanimivo in nekak se mi zdi, da vse res pelje v tole smer. Če smem e samo nekaj vpraati..... Junija mi poteče pogodba o zaposlitvi. Lahko prosim pogleda, kako kae za naprej? Mi jo bodo podaljali? Občutki so meani.
Quote from: ksenija on May 29, 2017, 11:22:06 AMJaz bi tudi, jaz bi tudi. Prosim in hvala. 4 meči. Mesec, ko si lahko vzame nekaj več časa zase. Počitek, umiritev, razmiljanje, kontemplacija. Razmisli, kaj si e dosegla in naredi plane za naprej, ampak neobremenjeno. Potrebuje nekaj časa za zorenje in da se malo ustavi. Junij je mesec, ko nastopi najdalji dan v letu. Je prehod med pomladjo in poletjem. Izkoristi te čudovite energije in se pocrkljaj.
Jaz bi tudi, jaz bi tudi. Prosim in hvala.
Quote from: Azeleja on May 29, 2017, 09:33:35 PMQuote from: Maja on May 29, 2017, 10:57:33 AMMesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...Prosim ☺Visoka svečenica. Imela boš na voljo vse znanje, ki ga potrebuješ za reševanje zadev. Visoka svečenica je kot Čarovnik, le da poleg osnovnih elementov uporablja še intuicijo. Prisluhni ji.
Quote from: Maja on May 29, 2017, 10:57:33 AMMesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...Prosim ☺
Mesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...
prosim
Quote from: Jane on May 30, 2017, 11:04:20 AMprosim 2 meča. Mogoče si boš zatiskala oči pred določenimi stvarmi in ne boš mogla ali želela videti resnice. Tudi neodločenost in blokirana čustva.
Quote from: sasa on May 30, 2017, 06:30:05 AMProsim, ja.10 čaš. Komentar najbrž ni potreben.
Zamudnica za junijsko maha...
Quote from: Tejka on June 01, 2017, 09:40:32 AMZamudnica za junijsko maha... Kraljica palic.Cvetka je imela isto, lahko pokukaš tja.
Maja, jaz se tudi pofočkam za eno karto....ali pa kar vpogled Me zanima za eno poslovno zadevo, kako bo tekla v mesecu juniju,hvala ti
Quote from: Gloria82 on June 04, 2017, 09:22:11 PMMaja, jaz se tudi pofočkam za eno karto....ali pa kar vpogled Me zanima za eno poslovno zadevo, kako bo tekla v mesecu juniju,hvala ti 9 diskov. Ja, kaj naj rečem - naj bo tako.